Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Privátba menjünk át, kérek egy mail címet....
Az ION tankring 15 euro az EVO 30.No az EVO-t valami 13e körül vettem postával.Mintha 40 euro lett volna anno.
https://www.ebay-kleinanzeigen...
No mindegy,amit így hirtelen találtam az ION sport 12-13 literes 22-ig növelhető,ez 60 euro +15 meg a postadíjak még mindig KB 30-ből megúszható.Az EVO cuccok jellemzően 150 euro és 30 a tankring.

A Givi -kappa ahogy tapasztaltam picit pontatlanabb és nincs laposabb sport táskájuk,illetve szűkebb a választék.És ugyanúgy 25-30e-ért szerezhető be úgy hogy olcsóbb a rögzítő része.

Amúgy van itthon 2 féle moech és egy kappa cucc.Ebből az egyik eladó is.Már csak ha rápróbálod a motorra előrébb vagy.Ha nem laksz tőlem túl messze.
Azt is néztem éppen az ebayon. Magyar oldalon nem láttam az árakat. Rögzítővel szállítással 10e huf.al több mint a givi.
A tankok csavar kiosztása elég szabványos szokott lenni.Szóval sanszos hogy minden yamaha ugyanolyan.
A motechnél az ION fedőnevű cucc jóval olcsóbb mint a hagyományos EVO.
Sziasztok. A kérdésem az lenne,hogy valaki használ e esetleg givi tanklock-ot FZS 1000en?! Pontosabban BF05 adaptert. Akárhol nézem nem írja,hogy kompatibilis lenne az FZS-hez. Viszont van olyan oldal aki csak annyit ír,hogy yamahákhoz való.
A shox.nál sem tudtak konkrétumot mondani de ha bemegyek rá lehet esetleg próbálni. A mágneses tanktáska lecserélésén gondolkodom s tankbőrt nem akarok,a bagster rögzítője nem jó az FZS hez azt már próbáltam. Az sw-motech a másik lehetőség bár az kissé drágább. Előre is köszi a hozzászólásokat
Köszi a válaszokat!
Azt nem tudom menet közben is csinálhatja-e ezt a kapcsolgatást. De mióta észrevettem, azóta többször megállok ellenőrizni, vagy menet közben előrenyújtom a kezem és a kesztyűn látom hogy világít. Akkor majd átnézek mindent (is).
A kapcsolót is nézd meg! Nekem ugyanezt csinálta (persze műszaki vizsga előtt.:D ). Átmozgattam mindent, reléket, csatlakozókat, aztán a kapcsoló következett, ami megoldotta a problémát. :)
Sziasztok
Tudja valaki hogy a FZS 1000- hez milyen más fejidomot lehet felrakni?
Köszi
érintkezési hibára tippelnék... nézted már a kábel csatlakozást vagy esetleg az izzónál? simán lehet hogy rázkódástól kilazult valami vagy simán csak kontakt spray kellene az érintkezésnél
Helló! Fz6-n, az elindítás után a tompított világítás ki-be kapcsol, van hogy nem is világít. A távolsági az jó.
Szerintetek mi lehet vele?
egy fz6 -ba eladó egy sport légszűrő.
Tedd vissza az akrát.
Ezidáig 180-230 km-t tudtam menni egy tank üzemanyaggal. 180km - tartós 170km/h autópálya; 230km - 90-110 túratempó. Többségében mindig 200 km felett volt.
Most lecseréltem az Akrát gyárira, és az eddig kétszer beletett (teljes) tanknyi üzemanyag (13,5L) nem volt elég többre, mint 160. Az utazási szokásaim nem jelentősen változtak. Mivel halk a motor, kicsit jobban húzom, mert nem tűnik fel a sebesség, de 8,5L-es fogyasztás irreális. CO2 értékeket is visszatettem alapra, most elvileg nem is fut olyan dúsan, mint korábban. Hasonlót tapasztaltatok? Mintha mekkergült' volna a compjúter. A fogyasztás ellenére nem gyorsabb a motor. A teljesítményleadása egyenletesebb így, mint sport dobbal, de nem erősebb... TIPP?
Hahò , fz6 akrapovic db killere nincs valakinek kölcsön 1 hètre? :D
Megnézem, de eddig voltam vagy 3 boltban sehol nem volt. Hülyének is néztek miért pont ezt keresem.
Tescoba vettem 1 éve.
Érdemes körülnézni háztartási boltokban.
FZ6 Extrák eladók:Mivv Sporkipu közcsővel E-s Db killeres 75e.Sötétített túraplexi 15e.
Enyhén sérült gyári oldalidomok konzollal 20e.
Csak tel.Smst üzenetet nem figyelem:70-3179083.
Erre nem is gondoltam. Köszi.
Honnan veszítek a Harpicot? Már mindenhol néztem, de nem találok.
Bontóból veszel komplett szerszámkészletet.
Leömlőtisztításra nálam ez vált be.
A wc tisztító leszedi a rozsdát és a sárga elszíneződést, a paszta a fekete foltokra jó és fényes felületet ad neki.
Fél óra munka nem kell leszedni hozzá a leömlőket.
Egyszer kell jól megcsinálni utána már elég időközönként csak a pasztával áttörölni.
Hello!
Valakinél esetleg bontott fz6 s2 hűtőradiátor nincs elfekvőben?
Szia! Ha vad lesz is a hangja, téged nem fog zavarni. Esetleg aki mögötted közlekedik.
Engem nem zavar a Bodis. Kimondottan élvezem killer nélkül
Kár, pedig vártam a beszámolót róla, de akkor Harpicot kel keresnem.
Hali-gali! 2004-es FZ6 S hátsó futómű állítását meg lehet oldani valahogy vagy csak a kulcsával? Hol lehet olyan kulcsot szerezni? Valamint gondolkodom sportdobon, ami a gyári helyére passzol Sakáldob vagy mint a múltkor láttam a fórumon GPR-t. Nem szeretnék egy üvöltő állatot de azért legyen egy kicsit morcosabb hangja. Mennyire zavaró hosszabb túrázások során?