Ez a Domestos-os leömlő tisztító módszer egy nagy kalap kaka volt! Időpazarlás.
Eskü, 95%-ig ugyanaz van benne, mint amit YT videókon locsolnak a motorokra (WC tisztító), csak eltérő a márka. Csatolnék képet, de nem érdemes feltölteni. Viszont ez a kis váltógumi jól meg volt már kopva. Visszatettem a gyári kipufogó, évek óta nem volt fent és azt tapasztaltam, hogy egy izzó kályha lesz belőle alapvetően gyorsan. Az Akrapovicom titánium, nagyon lassan melegszik, és piszok gyorsan hűlik. Gyári nektek is gyorsan felhevül és aztán sugározza a hőt, mint a nap?
Úgy tűnik nem kell új karmantyú szett...de a kérdésem az lenne, hogy a belső karmantyút - ami szélesebb mint a külső - hogy tegyem be ? Be tudom tenni fordítva is.? Bevallom nem látom a különbséget....hogy meg lenne döntve a fala vagy ilyesmi... Ha fordítva teszem be, akkor az számít ?
Szintúgy. Városban mire a harmadik lámpához érek, máris pörögnek a ventilátorok. Ausztriában 12-15 fokban tartósan 85 alatt volt, de sehol máshol.
Mindenkié ilyen, sokat érdeklődtem Fazeresek között. Ügyelni kell, hogy a víz mindig szinten legyen, de nem jellemző a párolgás.
Hali!
Fz1 s Nektek milyen üzemi hőmérsékleten dolgozik?
Nekem pillanatok alatt (3-4 perc) 80fölött van,és még följebb kúszik,95 alatt sosincs a kijelző.
Köszi.
http://youtu.be/OTahdT3N6_Q
http://youtu.be/OTahdT3N6_Q
Eskü, 95%-ig ugyanaz van benne, mint amit YT videókon locsolnak a motorokra (WC tisztító), csak eltérő a márka. Csatolnék képet, de nem érdemes feltölteni. Viszont ez a kis váltógumi jól meg volt már kopva. Visszatettem a gyári kipufogó, évek óta nem volt fent és azt tapasztaltam, hogy egy izzó kályha lesz belőle alapvetően gyorsan. Az Akrapovicom titánium, nagyon lassan melegszik, és piszok gyorsan hűlik. Gyári nektek is gyorsan felhevül és aztán sugározza a hőt, mint a nap?
Kicsit hátrébb leírtam a kívánalmakat...
Köszi!
FZS1000-hez van valakinek elfekvőben első főfékhenger felújítókészlet ? Budapesti átvétellel ?
Mindenkié ilyen, sokat érdeklődtem Fazeresek között. Ügyelni kell, hogy a víz mindig szinten legyen, de nem jellemző a párolgás.
Fz1 s Nektek milyen üzemi hőmérsékleten dolgozik?
Nekem pillanatok alatt (3-4 perc) 80fölött van,és még följebb kúszik,95 alatt sosincs a kijelző.
Köszi.