Ha valakit esetleg érdekelne, eladóvá vált ez a Red Paddock dzseki.
80kg körüli és 175-180cm magassághoz szerintem jól passzol.
Egy alkalommal volt hordva.
Tuti, hogy nagyon drága a kiállítási díj. Utóbbi években semmi említésre méltó akció nem volt a ruházatos áruházaknál. Mugen Race-nél láttam csak nagy mínuszokat, de azt megkapod a boltban is, ott mindig akciós minden. Emlékszem, évekkel korábban az egész éves költségvetést zsebre vágta mindenki és ott szórta el, mert nagyon jó kedvezmények voltak. Most? Semmi, esetleg a kifutó modelleket odaadják pár %-kal olcsóbban.
-> Vagy azért, mert az emberek megveszik így is - bár "évekkel ezelőtt" mindenki hatalmas szatyrokkal sétált, most alig láttam valakinél valami mást, mint szórólapokat,
-> Vagy annyira drága a kiállítási díj, hogy nem férnek bele a nagy akciók.
Csal azt nem értem, folyamatosan reklámozzák, hogy ennyivel, annyival nőtt a motoreladás.... Az új mocik ára horror, (a mi pénzünkhöz) nem véletlenül hoznak be annyi használtat. De ruha, alkatrész, stb, mindig kell.. Nem hiszem el, hogy a forgalmazóknak nem lett volna jó egy kiállítás.. Valszeg a kiállítási díjakban (is) kell keresni a problémát....
Csak itt az oldalon szinte mindenki fanyalog utalkozik mar elore.Utana meg jon a legalabb 15 galeria hogy szar volt mert nem egy ecima volt egy debreceni paros araert.
Boritekolhato volt.
Ez olyan jo magyaros a latogatok es a kiallitok reszerol is.
Es miota van motoros tarsadalom?
szerintem meg elég szégyen, hogy ide jutott a magyar motoros társadalom, élet, márkaképviseletek stb... ettől már nem hinném hogy tud lentebb süllyedni.
Sziasztok! Szükségem volna egy kis segítségre. Győr környékén FZ6N-je valakinek? Pár dolgot szeretnék megnézni az elején. Leginkább a műszerfalat. Vettem egy S-et Novemberben és ledobtam a fejidomot. Csak szeretnék megkukkolni egy gyárit...
Leírás alapján az összes eset hasonló, aztán megnézel egy csomó videót és rájössz, hogy mind más probléma. :D
Enyémmel csak akkor volt baj, amikor fix gázon tartottam, gyorsulásnál nem szaggatott.
A szín az már egy másik kérdés.