Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán.Egy normálisabb, de nem mintás race gumi tud 7-8000-et.
Sziasztok! Múltkor azt tanácsolták hogy sport gumit rablással a fz6omra ha jobb tapadást szeretnék. Javarészt túrázni szoktam utassal. Tartok tőle hogy hamarabb elkopna mint egy sport túra gumi. Bár sokat nem tudok menni. Egy évben talán 3000 km. Arra lehet jó lenne a sport gumi is???
nincsmit!
Minden szempontból jobb lesz ez a tükör. Szélesebb, alacsonyabb.
Köszi mégegyszer.
Köszi szépen. Nagyon frankó lett a méretezés.
Hello,
lemértem neked , képet csatoltam a tükör legalsó pontjától mértem a magasságot szóval ahhoz hozzá adhatod az előző képen is látható 8 cm es tükör méretet, megpróbáltam teljesen szemből fotózni, látszik hogy túlnyúlik a kormányvégen kicsivel a tükör.
Köszi!
Még egy kérdés, vagyis kérés a tükörrel kapcsolatban.
Bocsi, hogy ezzel zaklatlak, csak biztosra akarok menni.
Ha nem nagy kérés le tudnád méretezni a két sárga nyíllal jelzett távolságot? Azaz a kormány és a tükör közti függőleges-, illetve a csavar ponttól a tükör széle közti vízszintes távolságot.
Ja és bocsi, hogy felhasználtam a fényképed.
Szia! Nagy kár. :(
Köszi az információt.
Szia!
Válaszolt a szerelőm,Bárdi-ból rendelgette,de már nem rendelhető:(
Általában ha minden jól megy 2 héten belül. max 3.
És holnap le is méretezem a jelenlegi tükröt.
Köszönöm az infót!
Nagyjából mennyi idő mire megérkezik?
Hello!
https://www.ebay.com/itm/E9-Ce...
itt a link a tükörhöz Ebayen /E9 Certification Rearview Mirror For YAMAHA FZ6 N/S/ név alatt megtalálható méreteit a képen látod is (így nagyjábol le tudod mérni) egyébként gyárival is mentem és ezzel is , szerintem van olyan jó mint a gyári ha nem jobb, tökéletesen látok benne hátra.
Szia!
Engem valószínű érdekelne ilyen (ilyesmi) tükör. Ha bemásolnád a linket, azt megköszönném. :)
Ha jól látom a képen, kicsit túl nyúlik a kormányvégtől, igaz?
Tesztelted már vezetés közben, jól látni benne hátra?
Nekem már nem a gyári van fent (így vettem a motort), téglalap alakú, de az a baj, hogy szinte a kormányvég vonaláig van és alig látni valamit, csak ha kicsit kihajolok oldalra.
Frankó
Megtaláltam...
Könnyen kiderítheted.
Ha a tavalyi cseréből maradt akkor 4L rendeltél, ha nem maradt akkor csak 3-at.
Természetesen cseréltem minden évben, de nem én cserélem. S nem tudom mennyit rendeljek...a szerelőt ezért nem akarom hívogatni a rövid agyam miatt...
Egyébként 3,3L.
Szia!
2014- ben vetted a Fazer-t, és még nem cseréltél benne olajat+ szűrőt?
Áá, 3,7L nagyon sok!
FZ1-be 2,9-3,1L kell.
Sziasztok. Sügér kérdés lesz: 2005.ös 1000-es fazerba mennyi olaj kell? A szervízkönyv 2,7l-t ír +0,3l-t a szűrőre. A fuchs olajkeresője 3,7l-t ír a teljesre:http://www.silkolene.com/produ... Nem emlékszem már az előző évben 3 vagy 4 litert rendeltem. Az olajat nem eszi, feleslegesen nem kell az 1l. Köszönöm előre is...
Sziasztok,
gondoltam megosztom veletek két Ebayről rendelt terméket FZ6-ra ha valakit érdekel hasonló : tükrök (6300-ft) vagy kuplung- fékkar (5600 -ft), meglepően jó minőségűek és szerintem jobban is mutatnak mint a gyáriak.
A motor belseje patika tiszta, nem fog megromlani az olaj egy év után sem.
Szia!

Tegnap mar megrendeltem egy pakkot az USA-bol, kellett potoljak meg nehany alkatreszt, mara virradoan fel is adtak, igy nincs visszaut. Amugy jo lett volna az ar, koszi!

@Stier: Szuper vagy! :)