egy komplett rendszert is baszhatsz, ha a gázokat kiengeded, de több levegőt nem adsz neki, tehát a legjobb megoldás, sportlevegőszűrő+sportkipu+commander. ekkor biztos teljesítménynövekedést érsz el.
Egy sima hátsó dob cserén szinte csak hang élményt kapsz, cserébe alul rosszabbul megy, elveszik az a kis nyomaték is.
dehogy nem változik, ha a gyári kiput megnézed kamrákon keresztül vezetik ki a gázokat, egyrészt gondolom visszafogjka a gáz kiáramlását, másrészt a hang is csillapodik.
Egy sima dobcserével megnő a gázkiáramlás és a hang is. fz6 on kimondottan észre lehet venni, ha nagyon nyitott a dob, hogy lüktet tőle az alapjárat.
Az FZ1 esetèben a kipufogo dob csövèbe van az exup. Tudtommal az szabályozza a motor eggyenletes járását kicsi ès nagy fordulaton ès erre van betanítva a computer,így ha azt eltávolitjuk ès felhelyezzük a sport dobot elviekben hang lesz, de erő az nem.Nekem ezt mondta a szerelő. FZ6 nál nem tudom ez hogyműkszik.
Akkor most én leszek az előbb említett "okosabb" Nem mindegy hogy komplett rendszer kerül rá, vagy csak a katalizátor mögé egy slip-on. Ezt fontos definiálni.
Komplett rendszer esetén power commander, de méginkább felprogramoztatni szakemberrel az egészet, és akkor tuti a cucc.
Csak a slip-on (vagyis csak a végére a dob) esetén nem igazán változik semmi a hangon kívül.
Vagy kérdezzetek rá márkaszervízben, ne maszeknál.
Semmi sem kotelezo de nagyobb valtoztatas eseten padolni illik s ez pc nelkul nehez. Hacsak nem mond vki okosabbat mint amit eddig tudok mert arra rajottem barmit irsz vagy mondasz egy forumon mindig van okos okosabb es még okosabb
Sziasztok! 2005-ös FZ6S mociba milyen olajat raktok? 32e km-nél jár a gép. Tavaj Castrol Power 1 Racing 10W-50 került bele, viszont ezzel kicsit csattogós a váltó. Most is Castrol olajat ajánl a szereleőm, ileltve még a Motul-t javasolta. Vélemények, javaslatok? Köszi
Nem az enyem volt de nekem is mindig volt benne. Enelkul nehez jol belőni ha peldaul rendszert raksz ra mondjuk. Ugy tudom maskeppen nem is lehetseges programozni. Egyedul a suzuki agyát lehet irni de az ugy kozel sem tokeletes sőt.
Igen simabb volt teljesen kiszuri a jo programozas-padolas az also es felso tartomanyban a kiugrasokat vagy kulonbsegeket. Ez onmagaban nem tuning persze hanem egy szinte kotelezo segedeszkoz hozza. 3an padolnak ma magyarorszagon en a csunderlikhoz vinnem esztergomba esetleg janahoz. De ha te agoban hiszel akkor oda
Nem tudom milyen évjárat a tied, de gondolom ez jó: https://www.motorcyclesparepar...
A 2-es tételre vidd az egeret és kapsz egy alkatrész számot. 5SL2413B0000 . ezt írd a gugliba, majd és pontosítsd a méretet.
Az Ebay-on pipáld ki a free shipping-et!
Sziasztok . Valaki veletlenul nem tudja, hogy hany mm-es a tankon a yamaha jel ? :) FZ6 - os .
Mert megszeretnem rendelni minel hamarabb es a motromhoz csak par nap mulva megyek .
Ugy nez ki mintha jo lenne ez: http://www.ebay.de/itm/1-Set-O...
Egy sima hátsó dob cserén szinte csak hang élményt kapsz, cserébe alul rosszabbul megy, elveszik az a kis nyomaték is.
Egy sima dobcserével megnő a gázkiáramlás és a hang is. fz6 on kimondottan észre lehet venni, ha nagyon nyitott a dob, hogy lüktet tőle az alapjárat.
Koszonom okosabb
Komplett rendszer esetén power commander, de méginkább felprogramoztatni szakemberrel az egészet, és akkor tuti a cucc.
Csak a slip-on (vagyis csak a végére a dob) esetén nem igazán változik semmi a hangon kívül.
Vagy kérdezzetek rá márkaszervízben, ne maszeknál.
FZ6 hasidom eladó, ha valakit érdekel:
https://www.jofogas.hu/baranya/Yamaha_FZ6_Fazer_Hasidom_sz_nre_f_jva_tart_ival_64612100.htm
90% meg fog szunni a csattogasod motul 7100 10w-40-el
Igen simabb volt teljesen kiszuri a jo programozas-padolas az also es felso tartomanyban a kiugrasokat vagy kulonbsegeket. Ez onmagaban nem tuning persze hanem egy szinte kotelezo segedeszkoz hozza. 3an padolnak ma magyarorszagon en a csunderlikhoz vinnem esztergomba esetleg janahoz. De ha te agoban hiszel akkor oda
Ha valakit erdekel irjon privatban
A 2-es tételre vidd az egeret és kapsz egy alkatrész számot. 5SL2413B0000 . ezt írd a gugliba, majd és pontosítsd a méretet.
Az Ebay-on pipáld ki a free shipping-et!
Mert megszeretnem rendelni minel hamarabb es a motromhoz csak par nap mulva megyek .
Ugy nez ki mintha jo lenne ez: http://www.ebay.de/itm/1-Set-O...
Bakker,ha megveszek sem találtam volna meg,a lánckenő meg minden szar trutyi miatt ami van rajta.Le mostam és ott van.