Sziasztok!
Látom itt is téma az FZ1n utaskapaszkodó
A mellékelt képen látható elég jó darab. Állítólag valami német gyártmány már 2 motoron láttam. Kísértetiesen hasonlít az FZ8 kapaszkodójára.
Sajnos még nem találtam rá honnan lehet beszerezni. Nincs valakinek infója róla?
2 éve vettem 5.1 el volt akkor cserélve. Tiszta volt minden tehát igaz. Most cseréltem. Két év mulva megint. Szerintem ez egy gondos inervallum útcai használat mellett!
kimondtad a kulcsszót! aki versenyzik! Te versenyzel
Ezért nem is raknék pl motul300v t a motoromba. Persze ezzel nem fogod elrontani a motort, csak felesleges, meg hamarabb lehet cserélni.
Egyenlőre semmi, lakásfelújításra megy az ára. Jövő ilyenkorra szeretnék majd egy 1200as banditot talán (még képlékeny). Életem eljutott egy olyan szakaszba, ahol fontossági sorrendben sajnos hátra került a motor, úgyhogy majd kb fele ennyiért nézelődök árban, banditokból a jók sajnos drágábbak. 850es tdmeket néztem még, bizonygattam magamnak 5percig, hogy szeretni fogom, de tudom, hogy nem. Valami nagyobb köbcentis, nyomatékos motort szeretnék.
Nem vennék erről az oldalról...
Ez a termék leírása: A No Fear teljesítmény Road kesztyű javára carbon fibre csülök védők és a bőr hátlap nagyobb tartósságot, míg a Hipora membrán segít, hogy tartsa a kezét száraz, amikor vagy kap megfogott az esőben.
Fazer FB csoportba folyamatosan linkelgetnek indiaiak hamis cuccokat. Nem tartom kizártnak, hogy ez is csak egy szimpla 3 ezer Forintos kesztyű rávarrott No Fear logóval.
Ezt ismeri valaki? 10ert tudok rendelni, a mostani kolcsonkesztyum kicsi es rovid, ahelyett tervezem, atmenetileg. http://www.trendiker.hu/no-fea...
Most jelenleg erre van keret, ha mar ennyiert szembejott.
Látom itt is téma az FZ1n utaskapaszkodó
A mellékelt képen látható elég jó darab. Állítólag valami német gyártmány már 2 motoron láttam. Kísértetiesen hasonlít az FZ8 kapaszkodójára.
Sajnos még nem találtam rá honnan lehet beszerezni. Nincs valakinek infója róla?