Az idők változnak, de az alapemberek nem. Jópár évvel ezelőtti hozzászólásomat idézném, már akkor is Tóth Gyulát ajánlottam, és most már jelentkezett is. :)
----------------------
[#4615055] 2013. 09. 03. 14:32
Keresd Tóth Gyulát (XX. ker), neki szokott lenni Fazerhez alkatrésze!
(Bontó szempontból: ha jól tudom, valamelyik robogóba is ugyanez a jeladó van, talán a Majestyben...?)
A régebbi fajta egy anyagból volt, aztán rájöttek, hogy szar, és utána már a műanyag szoknyásat gyártották. Neked melyik típusú tört el?
Nekem is letört anno az egyik füle (régi típusú), én sikeresen megreparáltam. Kireszeltem a palástból a fül folytatásának helyét, majd beragasztottam egy új műanyagot. Ez sokezer km-rel ezelőtt volt, egyelőre bírja...
----------------------
Hali!
Fazer 600 2002 évjárat.
Első gumi cserénél kivettük a kereket és faterom kezébe szétesett a kilométer óra mechanikája. (csatolt kép)
Volt benne egy körcikk alakú kis "ék" szerűség, mely műanyagból készült. :) Na ez eltört, majd megragasztva visszatéve működött még évekig, de idén sajnos ismét eltörhetett, és szétszedés után tapasztaltuk, hogy darabokba van újra.
Segítséget kérnék, tud e valaki megoldást? Gondolok itt bontott alkatrészre.
A robbantott ábrán a 14, 15-ös számú alkatrész a ludas.
Yamahánál 67.000ft, ezt szeretnénk kevésbé fájdalmasan megúszni.
Köszi! BÚÉK! :)
Nem,a regadot a regado miatt fizeted,a vagyonszerzesi az asszem 16 ev elejetol kulfoldire is vonatkozik nem csak itthoni gepre.Előtte nem volt kotelezo.Ez megdobja a koltseget.
Ide írok, mert baromira megváltozott ez a szar az utolsó belépésem óta... :((
....Boldog KM. -ekben gazdag új évet kívánok minden minden volt (kinek inge vegye magára!), és jelenleg is "márkahű " Fazer " -esnek !!!!
BUÉK
Fz1 kupufogó átmérő érdekelne, ugyanis szeretnék rá venni egy replikát , csak az a baj hogy a középcsövet nem adják hozzá.