az én motoromban 16ezer van most volt szervizen,nekem is furcsa volt az első telóm,megnézettem....
a szerelő,azt mondta olyan az olaj a telomba mint a zsír,cserélni kellett.0.33 liter ment bele...
nekem nagyon puha volt... tanácsom...szervíz....
nagyobb mélyedésbe megyek bele, akkor koppan az eleje, meg nagyon kemény más motorokhoz képest és a rugóút is kevesebb, én 60mm-t mértem, de a gyári 130mm, szóval valami nem stimmel vele. Sajnos már szétszedtélk elötte.
Próbáld kevésbé derékszögbe hajlóan fogni a kormányt, talán rossz kéztartással magyarázható. Nekem az első napon, amikor elhoztam a sárkányt, a hüvelykujjon kívűl szinte az összes ujjam begörcsölt egyszerre a jobbomon, természetesen autópályán, nagy sebességnél.
az az igazság, hogy kemény és amikor hírtelen lenyomom és feljön, akkor kattan, koppan egyet, szóval nem csilapít. Szerintem belenyúltam.
Estleg valaki nem tudja az első telló szimeringméretét és hogy milyen és mennyi olaj kell bele?
2004.03-as a motor amúgy
Most vettem egy fz6-st, de sajnos az első teleszkópjával van egy olyan gondom, hogy nagyon kemény, és ha belemegyek egy nagyobb gödörbe, amikor lefele megy az eleje, akkor üt eggyet, meg egy idő után elzsibbad a kezem, ha vezetem?
Esetleg valaki tudna segíteni, hogy ez mitől van?
soproni vagyok,azt hiszem osztrák szomszédunknál olcsobb lesz a gumi...
jövö héten utána nézek ha tudok árakat felrakjam?
ja és köszönöm az infókat....
a szerelő,azt mondta olyan az olaj a telomba mint a zsír,cserélni kellett.0.33 liter ment bele...
nekem nagyon puha volt... tanácsom...szervíz....