Heló!
Kb.1 órája beszéltem a sráccal és azt mondta,hogy holnap 12.00-után mehetek a cuccért Vásárhelyre.
De,ha ez sem fog stimmelni,akkor jöhettek a Szegedi Csillagba látogatni,mert olyat teszek,hogy.....
Szerintem ok. lesz .
Combi felajánlotta,hogy eljön értük csütörtökön és mindet elviszi nektek.Ezúton is köszönöm neki.
Így nem kell postaköltséggel számolnom.Holnap felrakom az enyémre a vasakat és csinálok képet róla,hogy hová kell felszerelni.
Üdv.
Tanulság, hogy soha többet ne parkoljak autók közelébe, mert ha nem szólok kedves „barátomnak”, akkor talán még most is tolná hátrafelé a motoromat.
Azt mondja „BAZE NEM LÁTTAM”, na fasza és ha egy óvodáscsoport játszik mögötte gondolom azokon is simán áthajt, mert ugye az sem látja a vaksi szemével.
Halihó4 Na végre egy márkatárs!
Fél órája értem haza!
Csillaghegyen dolgozom és mire felértem Kőbányára nem láttam ki a sisakom plexién! Legalább 100-150 bogarat összeszedtem!
Heló!
Van,itt vettem Szegeden egy LOUIS-üzletben a Kossuth L.Sgt.109-ben 8.000Ftvolt az ára.
Danamitbol és aluminiumbol van esztergálva.Képet majd rakok fel róla később,de most mennem kell.
Üdv.
Persze hogy nincsen! Hiszen így is közel 100Le-t kell megülni! Fogyasztásban van valami változás! Tudom hogy minimális ez az érték is csak kiváncsi vagyok!
Most értem haza!
Jogerős:
Tudnál nekem mondani címet a bukógombához?
Ja és képet is tudnál mutatni?
Előre is köszönöm!