Ja ad karaktert rendesen a motornak. Motorféken durrog, hörög, ez van akit zavar, van akinek tetszik. Nagyobb sebességnél ugyan az a hangja mint a gyári csőnek, gondolom a magasabb frekvencia miatt, és a szélzaj egyébként is elnyomja. Túrázáshoz be szoktam rakni a szűkítőket. Teljesítmény talán 10e fölött nagyon minimálisan nőtt, de igazából nem érezhető. Kéne légszűrő meg power commander akkor talán, de megfelelő önkritikával belátható, hogy erre a gyakorlatban a legtöbb motorosnak – így nekem sem - semmi szüksége.
Mikor én vettem, akkor kb. 100e –be került (1,5 éve). Bővebb infót itt találsz: http://www.motorline.hu/http://www.giannelli.com/eng/p...
Személyes véleményem: sajna az összeszerelés elég hanyag, mondhatni olaszos, gyárilag több helyen kifújt. A hangja brutális , de a „legal” betétet nem hangosabb, mint a gyári dob. Ha gondolod van rövid hangfelvételem, amit el tudok küldeni.
nagyon köszi.az volt a gond,hogy nemtudtam elkérni havertól a nyomaték kulcsot meghát kocsi se volt a kereket gumishoz vinni ígyhát lábon vittem le a notort.hát ráfáztam ezzel.még egyszer kössz a tel számokat
Elég komoly hangja van, legalább is így számítógépen keresztűl! Nagyon morcosnak tűnik! Nagyobb sebességnl nem zavaró a hangja? Vagy hosszabb távon?
Teljesítmény növekedést észleltél vagy fogyasztást?
Akkor: somi01@freemail.hu
Ez az én e-mail címem!
Személyes véleményem: sajna az összeszerelés elég hanyag, mondhatni olaszos, gyárilag több helyen kifújt. A hangja brutális , de a „legal” betétet nem hangosabb, mint a gyári dob. Ha gondolod van rövid hangfelvételem, amit el tudok küldeni.
Délutános vagy a melóban?
Én majd csak 14-re megyek és elvileg 22:00-ig kéne lennem, de 20:00-kor elszoktunk jönni!
Én még...,de már nem sokáig.
Köszönöm!
Gondoltam, de nem mertem mondani nehogy hülyeséget mondjak!
Motorgyilkolós trükkök..
Mi a véleményed róla?
Mióta van fent?
Mennyibe került a dob?
Képet tudnál mutatni róla?
Előre is köszi!
Holnap.
Sziasztok és jóéjt nektek!
Sziasztok!
Jóéjt mindenkinek!
Sziasztok!
Azok melyikek?
Illik rá kinézetre vagy inkább FZ6S-re való?
Köszönöm a sok képet!