Én most kajtatok bontott ülés után, de az ismertebb bontók közül egyedül Kakasdon találtam, ott 15 pénz. A mostanival az a bajom, hogy az előző tulaj már egyszer áthuzatta (a minőségét inkább nem említem), de a barmok hozzányúltak a szivacshoz is. Kókány banda.
Akartam igen, de végül nem lett belőle semmi: mire elszántam magam, már lehetett motorozni, szóval majd köv. télen...
Egyébként szerintem az eredeti műanyag nem túl jó, simán lehet rajta csúszkálni: az S2-n elvileg már csúszásgátlós az üléskárpit.
Még a télen beszéltem vele, egy ehhez hasonló ülést 15e környékén vállalna, hímzés nélkül. Ha jól emlékszem Pest környékén "rendel" az úriember.
t.illes@pr.hu
TeeJay, írtad valamikor hogy gondolkozol egy üléhuzat áthúzatáson. Hát én is ezen filózom... Gondoltam emeltetek a kárpitos ismerősömmel egy "izléses" puklit, az utas és én közöttem, ami meggátolja a 3mp alatt 250-ről 0 km/ h-ra történő fékezés esetén az utas elmozdulását a helyéről. Ehhez viszont szerezni kéne olyan lukmintás gumiszövetet, amiből az eredeti van, vagy valamilyen hasonszőrű tapadós, illetve időjárás (napfény) álló anyagot. Hol tudnék ilyet beszerezni folyóméterben? A kárpitos ismerősödnek van eladó ilyenje netalán?
Sajnálom, hogy nem tudok menni, de legalább megnézlek benneteket, amikor átmentek Hatvanon. Gondlom olyan fél és háromnegyed 10 körül lesztek ott. Csak kiszúrom a brancsot a motorokról.
Heló!
Végre elkészültek a tartópálcák.
Teljesen faszák,már felraktam az enyémre.
Megvannak a speckó törésgátlók és a távtartók is.
Holnap jön Combi és elviszi nektek.
Üdv.
hali Combi!
Köszi a többiek nevében is, hogy leszaladsz a motyóért. .Joerős: neked külön KÖSZÖNET!
Örülök, hogy jössz, ( a hajhálót is visszaadom, KÖSZI), remélem még egy páran beneveznek.
Addig asszonyt ráugrasztom az utvonal, kaja szervezésre.
A Szentendrei útón mész kifelé a városból és ahol van az Aquinkum, az utána következő második lámpánál mész balra!
Egész pontosan én a Pusztakúti úton dolgozom! Nincsen messze, főleg nem mocival, csak későn indulok hazafelé és ezért érek késve ide!
Ezen a héten 14:00-22:00-ig vagyok a jövő héten 07:00-14:00-ig leszek!
Na akkor többet jövök majd fel ide!
Az S2-re azt mondta a kereskedő hogy valami vizálló hasított bőr van rajta! Vagy valami hasonló! És az tényleg nem csúszik!
Akartam igen, de végül nem lett belőle semmi: mire elszántam magam, már lehetett motorozni, szóval majd köv. télen...
Egyébként szerintem az eredeti műanyag nem túl jó, simán lehet rajta csúszkálni: az S2-n elvileg már csúszásgátlós az üléskárpit.
Még a télen beszéltem vele, egy ehhez hasonló ülést 15e környékén vállalna, hímzés nélkül. Ha jól emlékszem Pest környékén "rendel" az úriember.
t.illes@pr.hu
Csak telefon van az oldalon!
Esetleg tudnál tájékoztató árat is mondani?
Igazán lelkiismeretes vagy, a többiek nevében is köszönöm!
Holnap felhívom őket és lebeszélem velük!
Üdv.
Remélem van még belőle és ha igen akkor rendelem is! Hátha póstázzák a cumót!
A hétvégi vasárnapi túra program ala asszony
Motor Túra Program:
2007. Május. 27. vasárnap.
Találkozás: 08.30. OMV kút Maglód (31-es út mellett)
Indulás: 09.00. Maglód
Útvonal: Pécel-Gödöllő-Hatvan-Gyöngyös-Abasár-Markaz-Domoszlo-Verpelét
-Egerszalók-
Eger(Egri Vár)-Szilvásvárad
14.00. Ebéd Szilvásvárad Lovas Étterem
Délutáni útvonalat ebéd közben megbeszéljük.
Ötlet: Nagyvisnyó-Bánkút-Hámor-Bükkszentkereszt-Cserépfalu- Bogács-Noszvaj-Ostoros-Eger-Budapest ill. haza.
Fontos: Kérlek Benneteket Holnap(05.24. csüt.) este 19.00.-ig Tájékoztassatok ki szeretne részvenni, mert le kell foglalni az éttermet.!:-)
Üdv,
Végre elkészültek a tartópálcák.
Teljesen faszák,már felraktam az enyémre.
Megvannak a speckó törésgátlók és a távtartók is.
Holnap jön Combi és elviszi nektek.
Üdv.
A bolt :ROAD SIDE MOTOROSBOLT.
Szeged Kossuth Lajos Sgt.109
Tel.06 30/370-7316 Dobos Alex
E-Mail:alixo@tvnetwork.hu
Köszi a többiek nevében is, hogy leszaladsz a motyóért. .Joerős: neked külön KÖSZÖNET!
Örülök, hogy jössz, ( a hajhálót is visszaadom, KÖSZI), remélem még egy páran beneveznek.
Addig asszonyt ráugrasztom az utvonal, kaja szervezésre.
A Szentendrei útón mész kifelé a városból és ahol van az Aquinkum, az utána következő második lámpánál mész balra!
Egész pontosan én a Pusztakúti úton dolgozom! Nincsen messze, főleg nem mocival, csak későn indulok hazafelé és ezért érek késve ide!
Ezen a héten 14:00-22:00-ig vagyok a jövő héten 07:00-14:00-ig leszek!
Na akkor többet jövök majd fel ide!
Tegnap picit későn értem haza, de azért benéztem!
Most meg túl korán van gondolom, azért nincsen senki!