Ja!Tényleg! Szó szerint nagyot dob a gépen, főleg, ha elnézi az ember a padkát, amire vagy amiről le- vagy felugrat
Így most, hogy vagány hasidomosak vagyunk elgondolkodhatunk azon is, hogy ezentúl át kell értelmezni a padka fogalmát...
Heló!
Tudja-e valaki,hogy használt motort hány éves korig lehet hitelezni?
Valamint az országban forgalmaz-e valaki Yamaha Zeal 250-est,vagy ezek már csak használtan kaphatók?
Kösz!
Heló!
Hát-őőő ,sajnos még egy kicsit ezen is kellett hajlítani,de a csavarok helye stimmel.Én 12-as fúróval fúrtam lukat a gumi törésgátlónak.Az enyémet is csak fényezni kellene és már rakhatnám is fel.
Azért már felszereltem,hogy,hogy mutat és szerintem nagyot dob a gépen.
Üdv.
Holnap kész a hasidom ha felraktam csinálok képeket TeeJay még mindig nállam vannak az új pálcáid mond mikor dobjam őket Azt azé elárulom így sem volt egyszerű felrakni egy napot pöcsöltem a össze igazítással (pálca-hasidom) meg egynap a furás reszelés a gumihoz, csiszolás szóró gitt vizes csiszolás ,szinkevertetés ,fényezés lakkozás és holnap máááá fel is rakom
szia.úgy ahogy mondod saját magad szórakoztatására való az egész.ezek a képek rólam motoros találkozón készültek itt nálunk.fotós haverom kedvéért bohóckodtam egy kicsit.nameg azért hízik a felyem ha integetnek,tapsolnak az út szélén.csak ne a rendőrlegyen
Mi ennek a hátránya, hogy az utcai motorokon nem ezt alkalmazzák? Vagy csak azért van így, mert feleslegesnek vélik, hisz azok általában vízszintesen mennek.
(Ha a hitel típusa ill. havi fix kiadás miatt kérdezed, akkor jobban jársz, ha casco nélküli hitelszerződést kötsz, és "privátban" egy törésbiztosítást valakinél.)
Ja. Az alábbi összegek 200e-es önrészre vonatkoznak.
2005-ös motorra, kezdővezetői 25%-os felárral egy drága biztosítónál:
- 5500+ volt a törésbizt., aztán csere
- 11000+ a full-extrás casco (valami plussz tétel még benne van a szokásos cascon kívül, ami már nem kötelező).
Nekem párszor sikerült 4.7-re levinni a fogyasztást, 120-130-as tempó (6000+ fordulat) hosszú távon, viszont én jelentős légellenállást képezek a motoron (2m...).
A 4.5 az elképzelhető tartomány alján van.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem lehetséges-e hogy időközben fellazul a kormány. Azzal kezdődött hogy ki kellett cserélni az alsó kormánycsapágyat. Utána sokkal jobb lett, de nem volt az igazi. Kicentiroztattam mind a két kereket. Most olyan mintha kottyana menet közben, de rángatásra nem mutatsemmit. Ettől eltekintve szeretem a gépet, csak szeretném az elejét ismét hibátlannak érezni.
Kirándultunk vele hétfőn a Feleségemmel, olyan kb 120-as tempóval mentünk és nem akart kifogyni a benzin. 400 km-t mentünk egy tankolással, 4,5l - t fogyasztott. Ez olyan hihetetlen számomra. A babettám ami igaz meg volt piszkálva az 3l körül zabált. Másnál is ilyen jól fogyasztanak ezek a gépek?
Ha jol tudom akkor 8éves korig, bár bankja válogatja
Így most, hogy vagány hasidomosak vagyunk elgondolkodhatunk azon is, hogy ezentúl át kell értelmezni a padka fogalmát...
Tudja-e valaki,hogy használt motort hány éves korig lehet hitelezni?
Valamint az országban forgalmaz-e valaki Yamaha Zeal 250-est,vagy ezek már csak használtan kaphatók?
Kösz!
Hát-őőő ,sajnos még egy kicsit ezen is kellett hajlítani,de a csavarok helye stimmel.Én 12-as fúróval fúrtam lukat a gumi törésgátlónak.Az enyémet is csak fényezni kellene és már rakhatnám is fel.
Azért már felszereltem,hogy,hogy mutat és szerintem nagyot dob a gépen.
Üdv.
én itt néztem... casco
Hol vetted a sportdobot?
Milyen típus?
Mennyibe kerül?
Köszi
Ja. Az alábbi összegek 200e-es önrészre vonatkoznak.
- 5500+ volt a törésbizt., aztán csere
- 11000+ a full-extrás casco (valami plussz tétel még benne van a szokásos cascon kívül, ami már nem kötelező).
A 4.5 az elképzelhető tartomány alján van.
Az lenne a kérdésem lehetséges-e hogy időközben fellazul a kormány. Azzal kezdődött hogy ki kellett cserélni az alsó kormánycsapágyat. Utána sokkal jobb lett, de nem volt az igazi. Kicentiroztattam mind a két kereket. Most olyan mintha kottyana menet közben, de rángatásra nem mutatsemmit. Ettől eltekintve szeretem a gépet, csak szeretném az elejét ismét hibátlannak érezni.
Kirándultunk vele hétfőn a Feleségemmel, olyan kb 120-as tempóval mentünk és nem akart kifogyni a benzin. 400 km-t mentünk egy tankolással, 4,5l - t fogyasztott. Ez olyan hihetetlen számomra. A babettám ami igaz meg volt piszkálva az 3l körül zabált. Másnál is ilyen jól fogyasztanak ezek a gépek?