nekem meg nincs még fézerem (csak jövő tavasszal) de navigációm van. Szerintem Magyarországon iGO-s szoftverrel ellátott navigációt érdemes venni.
Európában is nagyon jó, teszteltem pl ausztriában. TomTom úgy tudom amcsi, tengerentúlon népszerű de én inkább iGO-ra szavazok.
ja és nem mondtam iGO-t magyarok fejlesztik, itthon tuti jobb bárminél, gyakran frissítik.
hy!
Tudnál küldeni hangot a géprő, mert szándékozok venni egy leo-t csak nem tudom hogy milyen a hangja!Ha lehetne akkor furujával meg nélküle is!Köszi
Cím:werthzui@freemail.hu
Napközben sem volt nagy mozgás a motorosok között. Kb. 30-40 motort láttam Mátraháza Parádsasvár között illetve a parkolókban. Szerintem ez még mindig a múltkori ellenőrzések miatt van. Egy supermoto-s haverral voltam. Látványnak sem utolsó egy ilyen gép után menni, ha értő kezekben van.
Valaki nem tudja a hogy milyen tipusú hidraolikaolaj kell 2004-es fz6-s -be?
És esetleg gépkönyvet nem tudna valaki szerezni nekem? fénymásolat is jó lenne
Van valakinek fenn a motoron navigáció, az érdekelne hogy lehet rögzíteni, meg milyet érdemes venni.
100 ezer ft alattira gondolok, mert olvastam, hogy van kifejetetten motoros, de az egyik 260 e, a másik 140 körül.
krisztianfz6, nem te keresel macadam gumit? michelin macadam 120/70*17 elsőm van hazsnalt...kb. 60-70% fotoval tudod ellenőrizni ha érdekel...vagy egyéb mód....
üdv
OFF, thx
aholy.bocs de nálunk meg hol esett hol sütött a nap.nem mertem elindulni mert eláztam volna.de fél nyolckor elindultam a mátrába igaz se motor,autó meg egy kettő ha volt kint.kimentem kékesreis.nyugivolt kinnt.lehetett.húzni neki
A Shox-nál az ezüst betétes párban 112e. + konzolok 31e. ( a fekete párban tényleg 96e.)
Van bukócsövük 25,5e.
Néztem túraplexit + 12,5 cm -rel magasabb 22.8e.
Nézelődöm tovább, de szerintem nagy különbség itthon nem lesz az üzletek között.
A Te nyeregtáskád mibe került úgy kedvezményesen !
Európában is nagyon jó, teszteltem pl ausztriában. TomTom úgy tudom amcsi, tengerentúlon népszerű de én inkább iGO-ra szavazok.
ja és nem mondtam iGO-t magyarok fejlesztik, itthon tuti jobb bárminél, gyakran frissítik.
Nekem még nincs navigációm de tegnap a Fifth gear című műsorban ezt istenítették: Tomtom one GPS
http://depo.hu/index.php?pn=pr...
Valakinek van valamilyen sportdob FZ6-on?Küldenétek nekem képet meg hangot róla!előre is köszi
cím: werthzui@freemail.hu
Tudnál küldeni hangot a géprő, mert szándékozok venni egy leo-t csak nem tudom hogy milyen a hangja!Ha lehetne akkor furujával meg nélküle is!Köszi
Cím:werthzui@freemail.hu
Itt a címem: tamas_tar@freemail.hu
T
Köszi, de én garnitúrát keresek, ha tudsz olyanról, légyszi szólj.
Van gépkönyvem PDF –ben. Ha kell, akkor adj egy email címet és küldöm.
És esetleg gépkönyvet nem tudna valaki szerezni nekem? fénymásolat is jó lenne
köszi
100 ezer ft alattira gondolok, mert olvastam, hogy van kifejetetten motoros, de az egyik 260 e, a másik 140 körül.
krisztianfz6, nem te keresel macadam gumit? michelin macadam 120/70*17 elsőm van hazsnalt...kb. 60-70% fotoval tudod ellenőrizni ha érdekel...vagy egyéb mód....
üdv
OFF, thx
XX.ker. Jokai utca.06209238057
Van bukócsövük 25,5e.
Néztem túraplexit + 12,5 cm -rel magasabb 22.8e.
Nézelődöm tovább, de szerintem nagy különbség itthon nem lesz az üzletek között.
A Te nyeregtáskád mibe került úgy kedvezményesen !
1. a bolt nyitva tartási ideje
2. a munkaidőm :-)
más: nem tudtok valami szemérmetlenűl hosszú láncot hol lehet venni? kb 3 meter hosszút?