Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én se vagyok a hitel híve, de amint kicsit nagyobb dolgokban gondolkozok, (pl:ház), akkor már benéztem akármilyen szorgosan dolgoznék 60éves koromra se tudnak összegyűjteni
az még semmi, de a végén amikor már tudják hogy elveszik annyi kárt csinál benne amennyit csak tud
Gondolhatod ha a hitelt nem fizeti,mennyire szervizelteti!
Nem nem, a nevelés a hiányos! Te megén miért nem vesszük be?
Családomnak sose volt hitele,(lakás de az is kicsi) igy neveltek,megvettünk mindent! A maga idejében. Látom a 25 évest a bömössel,de csak 4 hónapig uána volt nincs.
Rongyrázó a társadalom,bedől a marketingnek,vegyél drága kocsit,mutogasd magad a barizós oldalakon akkor VAGY VALAKI! Itt az eredménye!
ez a hitel mocskos egy dolog
én is nézegettem ezeket a banki lefoglaltakat, de tényleg leharcoltak, meg az áruk se valami korrekt, erősen árukban akarjak eladni,
A fogyasztói társadalom és a marketing a hibás. Marketingesek biztatnak minden irányból, hogy VÁSÁROLJ, KÖLTS, CSERÉLJ.
A fogyasztók 90%-a pedig beveszi. Telefon, ruha, autó, motor, mosógép, hűtő, stb-stb, végtelen a lista.
HA lehetne tényleg TARTÓS fogyasztási cikkeket venné, én azokat részesíteném előnybe.
Sajnos ezek a TARTÓS-tartós termékek megszűntek létezni a 90-es évek végén.

S egy friss példát felhozva, az a GS500 még jó sok km-t meg fog élni.
Jogos, jogos, de ha belegondolsz, sokkal jobb a helyzet, mint a válság előtt. Most már elgondolkodnak az emberek, hogy mik az igazi igényeik (autó, motor, most egykutya). Aki eddig 3 évente cserélte az autót, az most 6-7 évente fogja. Aki a motorral tette ugyanezt, beleteker még 20.000-et, s csak utána cserél/ne, ha lenne rá hajlandósága. De mivel a motorozás az esetek többségébe nem a helyváltoztatás eszköze, HANEM luxuscikk, a rangsorba is hátrébb tevődik...
(gyerek-lakás-autó-...-motor)
S akkor jönnék én, aki kp-ra megvenné a banki lefoglalt motort, HA nem lenne mindegyik szétcsapva, megkarcolva, stb...
Szerencsétlen? Miért? Amikor az 1 hetes géppel rajol,akkor kellene gondolkoznia.(vagyis 1 héttel előtte)
A bank szerintem engedi,bezsebeli a 30e módositást. Ugyanazt az összeget viszi tovább. Sőtt olyat is láttam,hogy a balek ad neked egy kisebb összeget előre kézbe csak vigyed-vállald.

Magyar betegség vállani sokat,hogy liluljon a szomszéd. Megfigyelitek tök jó kocsikat lehet most venni reális áron sőtt olcsón. Pl.Golf IV 850-1 millió. Hova nem visz el a VI-os -al ellenben 4,5milláért.
(bár aki valóban megteheti vegye,de az csak 30%) Szerintem.
És így nem tudja a bedőlt szerencsétlen,eladni a terhét(mert lehet az bármi)Pénze nincs kipótólni az árfoyam külömbözetet,ha pedig találna is madarat aki át vállalja,a bank nem engedi az átvállalást mert a termék nem fedezi közel sem az át vállalandó összeget.Így lesz a banknak jó sok mindene,meg egy csomó fejben adósa.
Az ilyen hiteles motorokkal csak egy a gond: az okos tavasszal megrészegült dolgozó elhozta 10%-al 10 évre svájciban és a motor most nem ér annyit (magasan nem)mint az ÁLTALAD ÁTVÁLLALANDÓ HITEL ÖSSZEGE. Tehát jobban jársz ha előröl kezdve behitelezel valamit okosabban! (má ha hitelnél lehet okosabban dönteni)
Akkor megvan a megoldás, kihasználod szegény szerencsétlen motoros fizetésképtelenségét, és máris a tied lehet a motorja.
nem egy motornál lehet olvasni ezt a szöveget
"Hitel-átvállalással,nem kérek egy fillért sem csak valaki vállalja át a hitelt és viheti."
off: Parkinson 1. törvénye, a fogyasztói társadalomról: Teremts igényt, és elégítsd ki. :endoff
szuperszupcsi
Na jó dew csak 1x,Engedek utat másoknak is
Jó okos vagyol! Leszel a példaképem?
Számoljuk ki Az 19 fok külömbség,és az márpedig ragyogó motoros idő Tehát nem
Az enyém 13 fokban áll(ma,kint -6). Ha beindítanám akkor az HIDEGINDITÁS?
Én meg gondolam befűtök a garázsba,ne hűljenek ki
Inkább valami ottani szilva félét
Áhh nem csak legszebb öröm a káröröm
Az enyém itt pihen az ágy mellett már mióta kivettük a Zümmögőből
Ép most játszok vele. Tavaly nem ,de idén........unatkoztam ma délután! Tőtögetek.