Sziasztok!
A mocim nem ad gyujtást(csak egyet inditáskor, már korábban irtam)megnéztem a fekete dobozt, trafot, jeladot, vagyis kicseréltem működőképesre(haweromnak ua. a mocija van), de semmi változás. Szakadást nem észleltem. Van vmi ötlet mi lehet a kinja? Esetleg a gyujtótekercs lehet a hunyó?
Tönkrement a DT-mben a km/h jeladója, 0-ál végig de amúgy minden műszer működik.
Akinek van bontott jeladója vagy tudja honnan lehetne beszerezni pls írjon vagy hívjon:
csak figyelj hogy mennyit tesz rá még az árra, mert az nagyker áron tolja kb és itt is van egy viszontelado de egy 7 000 Ftos kesztyüt 12ért árult multkor is... (cska azért mentem be megprobálni h jot rendeljek netröl, tudomcigányságXD)
Most nézem vannak viszonteladóik!
Akkor ha tőlük rendelek akkor is ugyanúgy meghozzák elvileg?
Mert itt van egy srác akit ismerek szabolcson és ott a neve!
ha 125ös etz bírt ennyit akkor csak bírja a dt is.........
hajdanán avval jártunk balatonra 160-180km egy út
1-2 megállással
de haver simson starral is letekert párszor
de azt mindig lehagytuk
Hy! Szerintetek egy 2005ös dt125-öt érdemes-e hoszab távú kétszemélyes motorozásra használni közúton. Monyuk folyamatos 150-200 kilómétereket meni vele két személyel? Persze csak az a nyugodt 80as tempóval.
A mocim nem ad gyujtást(csak egyet inditáskor, már korábban irtam)megnéztem a fekete dobozt, trafot, jeladot, vagyis kicseréltem működőképesre(haweromnak ua. a mocija van), de semmi változás. Szakadást nem észleltem. Van vmi ötlet mi lehet a kinja? Esetleg a gyujtótekercs lehet a hunyó?
nekem is ilyen van az első kép az a hátso gumi a második kép az első gumi
Tönkrement a DT-mben a km/h jeladója, 0-ál végig de amúgy minden műszer működik.
Akinek van bontott jeladója vagy tudja honnan lehetne beszerezni pls írjon vagy hívjon:
gergo@vignet.hu
06-30-456-34-55
Akkor ha tőlük rendelek akkor is ugyanúgy meghozzák elvileg?
Mert itt van egy srác akit ismerek szabolcson és ott a neve!
Akkor lessz egy túrám ha elkell majd mennem gummáért!
De akkor nincs megállás!
Lassan előre is kell majd egy!
Am hol vetted és nem tod mennyibe fáj egy 21"-es előre?
ebben a pillanatban regisztráltam 10v-s dthez keresek gyujtótekercset v egész állórészt,nemtudna nekem vala ki segiteni?
hajdanán avval jártunk balatonra 160-180km egy út
1-2 megállással
de haver simson starral is letekert párszor
de azt mindig lehagytuk
amugy mekkorák a gyári gumi méretek azt tudja valaki? asszem hátul 110/80 elöl viszont nemtom... amugy hátulra most 120-80-as enduropapucsot szeretnék, ahhozk ellene választani egy fasza 21"-es gummát előre, amugy Heidenau K60-ast szeretnék, nekem bevált, Slim neked tetszik? :D