El kell jönni személyesen és akkor adsz érte 8at..Mert tényleg nincs elrohadva....csak felületi...gondold meg..Én Monoron vagyok.pest-től 25 km re.....
Én úgy jártam egy XT600-as dobbal, hogy szanaszét volt rohadva a belseje, kívülről persze csili-vili volt, aztán mikor meghozta a postás jobban szemügyre vettem, lötyögött belül minden, folyt ki a rozsdapor.
Szerencsére nem volt vészes az ára, és amúgy is csak az összekötő kellett róla..
Jó napot forumozok...
Olyan kérdésem lenne hogy yamaha dt 80 lc1 és lc2 között mi a külünbség az idomok meg müszerfal pl megegyeznek stb?
A válaszotok nagyon fontos lenne mivel éppen egy dt is felujitás allat van...
A segítségeteket elöre is köszönöm..
könnyebb lenne szerintem postán, szívesen postázok előre, nem vagyok egy gyanakvó fajta, a dobnak meg a mérete miatt nincs nagy postaköltsége... hogyha neked is jó a posta akkor intézhetjük, ha nem akkor valami köztes helyet kellene megbeszélni ahova felvonatozok
Szerencsére nem volt vészes az ára, és amúgy is csak az összekötő kellett róla..
Olyan kérdésem lenne hogy yamaha dt 80 lc1 és lc2 között mi a külünbség az idomok meg müszerfal pl megegyeznek stb?
A válaszotok nagyon fontos lenne mivel éppen egy dt is felujitás allat van...
A segítségeteket elöre is köszönöm..