Csak akkor boldogulunk a világban, ha a permanensen gyarapítjuk
ismereteinket. Ime egy analytikus tudományos magyarázat! arra, hogy miért fagyott be a pokol?
Záróvizsgán tették föl ezt a kérdést kémia szakon Maynooth egyetemen (Kildare grófság, Irország).
Az egyik diák válasza olyan mélyenszántó volt, hogy a professzor
közzétette az interneten kollégái számára, de mi is szórakozhatunk
rajta.
Extra kérdés: Vajon a pokol exotherm (leadja a hőt), vagy endotherm-e
(fölveszi a hőt)?
A legtöbben a Boyle-törvény vették alapul, azaz hogy a gáz táguláskor lehűl, nyomás alatt viszont növekszik.
Az egyik diák azonban a következő gondolatmenetet írta le:
Először is meg kell állapítani, hogy a pokol tömege változik-e az idő
folyamán. Ehhez a pokolba vándorló, valamint a poklot elhagyó lelkek számának ismerete kell. Úgy vélem, bizonyosra vehető, hogy aki a pokolba kerül, onnan már soha ki nem jut. Ahhoz, hogy megállapítsuk, hányan jutnak a pokolba, ahhoz a különböző vallásokat kell alapul venni. A legtöbb mai vallás szerint mindenki a pokolba jut, aki nem az adott vallás követője. Minthogy több ilyen vallás létezik, abból indulhatunk ki, hogy mindenki a pokolra jut.
A világ népességének növekedése arra enged következtetni, hogy a pokolra jutók száma exponenciálisan növekszik. Ezek után a pokol térfogatát kell megvizsgálnunk. A Boyle-törvény értelmében a pokol térfogata a pokolra jutó lelkek számával arányosan kell növekedjen, hogy a hőmérséklet és a nyomás állandó maradjon.
Ekkor két lehetőség van:
1. Ha a pokol lassabban tágul, mint amilyen iramban érkeznek a lelkek, akkor a hőmérséklet és a nyomás addig emelkedik, míg a pokol szét nem robban.
2. Ha a pokol gyorsabban tágul, mint amilyen ütemben a lelkek
érkeznek, akkor a hőmérséklet és a nyomás csökken, míg a pokol be nem fagy..
Melyik a helyes megoldás?
Figyelembe véve évfolyamtársam, Sandra jövendölését, miszerint
'hamarabb befagy a pokol, mintsem, hogy lefeküdjek veled', valamint azt a tényt, hogy tegnap mégiscsak lefeküdtünk, csak a második eshetőség jöhet számításba. Ennélfogva meggyőződésem, hogy a pokol endotherm és ráadásul már be is fagyott. Következik még, hogy ha a pokol befagyott, akkor több lelket nem fogadhat be, hiszen nincs már tüze.
Ebből az is következik, hogy már csak a mennyekbe juthatunk, ami
egyrészt Isten létezését bizonyítja, másrészt arra is magyarázatot ad, miért kiáltotta tegnap este Sandra annyiszor 'Istenem!'
ebben az a vicc hogy ezen még van aki fennakad avagy kiakad
észre kellenne már venni hogy a nép azért van hogy egyes felsőbb egyedek jól éljenek. ez volt mindig is
csak most a népnek baszott nagy arca lett....... ez is csak azért mert hagyta a felső réteg
Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyet az apa saját maga
vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a
nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú,
aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa, milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki… adok egy tippet… az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
Volt egyszer egy tökéletes nő es egy tökéletes férfi. Találkoztak, és mivel a kapcsolatuk is tökéletes volt, összeházasodtak. Az esküvő is tökéletes volt. A közös életük szintúgy. Egy havas-viharos karácsony éjszakán ez a tökéletes pár egy kanyarokkal teli úton utazott, amikor észrevettek valakit az út szélén, aki szemmel láthatóan lerobbant.
Mivel ők voltak a tökéletes pár, megálltak, hogy segítsenek. A télapó
volt az, egy óriási zsákkal, tele ajándékokkal. Mivel nem akarták, hogy a gyerekeknek karácsony este csalódniuk kelljen, a tökéletes pár autójába invitálta a télapót az ajándékokkal együtt. És már úton is voltak, hogy kiosszák az ajándékokat. Sajnálatos módon az amúgy is rossz útviszonyok egyre romlottak, végül balesetet szenvedtek.
Csak egyikőjük élte túl.
Ki lehetett az?
A tökéletes nő volt az.
Ő volt az egyetlen, aki valaha is létezett. Mindenki tudja, hogy a télapó nem létezik, tökéletes férfi meg annyira sem.
A nőknek itt vége az emailnek.
A férfiak olvassák tovább!
Tehát ha nem létezik a télapó es a tökéletes férfi, akkor a nő vezetett.
Ez megmagyarázza, hogy miért történt a baleset.
Ha nő vagy, és még mindig olvasod, akkor ez meg valamit bizonyít:
Amint megöregszünk, csökken a képességünk különbségeket tenni a világ dolgaiban. Ideje hát, hogy reményt és ihletet merítsünk azon "szeniorok" figyelemreméltó teljesítményeiből, akiknek van bátorságuk szembenézni a kor rémisztő kihívásaival.
Ilyen például Harold Schaumberg:
Gyakran kérdezték tőlem: "Mit csináltok ti, öreg fiúk egész nap, most, hogy nyugdíjba vonultatok?"
"Nos, nekem az a szerencsém, hogy vegyészmérnöki képzettségem van és így sok örömet szerezhetek magamnak azzal, hogy sört, bort és egyéb alkoholtartalmú folyadékokat vizeletté változtatok át."
Legyen hát Harold példakép és ihlet mindannyiunk számára!
szal akkor kicsit a rendorsegrol is, ha ennek a cikknek a negyede igaz, az mar vicc kategoria, avagy hogyan el a rendorallat az egyenruha mogott boldogan, gazdagon, a fellegekben, amig a "nep" nyomorog:
heheh, en beszartam mire vegigolvastam, szivesen falhozallitanek par fakabatot, ezekutan szetkenem a fejuket a feszitovassal, csak 1x allitsanak meg barmi szerert, okadekok ...
Hát igen...megszorítások, húzzuk össze a nadrágszíjat, napsütés helyett viharkabát és esernyő kell, mert válság van, nagy az adósság, nincs pénz, IMF hitel, szegény bankok stb. stb. amiket olvasni és hallani az elmúlt időszakban (vagy inkább már az elmúlt 20 évben, csak mindig máshogy tálalják...). Érdekes módon ezek ellenére marhaságokra tényleg van pénz, illetve "honatyáink" fizetésének emelésére is (1.3 millió+pótlékok+benzinpénz!): mert úgy gondolják ők bizony megérdemlik
Olyan gondolkodású politikusok kellenének, mint a lentebb linkelt videóban a közgazdász, Drábik.
Azért egy vicc a végére:
- Ha lopnál 1.2 milliárd forintot, hol bújnál el?
- A Parlamentben, ahol a többiek...
ebben az a vicc,hogy a 47es szeged hódmező közötti szakaszát pár éve "négysávosították" és már olyan mint egy hullámvasút és földút keveréke!ha ezért a hitványan kivitelezett útért is fizetni kell, akkor tényleg csak gratulálni tudnék egy fél colos vascsővel az ötlet kitalálójának és támogatóinak egyaránt,majd miután végeznék egy jó állapotú mentőautóval futnék egy kört velük ezen a szakaszon,miközben a mentőorvos vért vesz tőlük!nem tudom másnap valakinek lenne e még ilyen hülye ötlete!
Szerintem inkabb egy baseball utot, maskulonben fel orat kormolhetsz mire elindulsz, meg evi 100.000 teljesitmenyado, minden rendor teged baszkural majd, mert nalad tuti van penz+ kpm + merleg. Jobban jarsz a baseball utovel
Hagyjuk már Chuck Norrist. Csak egy hülye színész. Ha tényleg igaz lenne róla az amit írnak, akkor egyszerűen idejönne és beleverné a fejem a billentnkasdflvns kln nl snlv sldsfwa
Egy jó barátom kisfia, ott állt az apukája mellett amikor mosta a motort most nemrég így "tél" előtt. A gumikat is lemosta tehát "alapos" munkát végzett! :) A kisfia kérdezte ,hogy miért mossa le amikor úgyis gurulni fog és újra koszos lesz?... Azt mondta neki az apja ,hogy úgysem fog most télen menni vele ezért azt is lemossa. (Fontos: Hozzá tette ,hogy akkor jó amikor a gumi amikor "visszanyeri" azt a szép ápolt fekete színét! :) [Saját megjegyzés: Nah most ugyebár mind tudjuk ,hogy amikor már nem vizes a gumiabroncs akkor azért inkább azt az enyhén fakó szürke színét nyeri vissza, mivel használt. :)] Hát a kisfia aki még nincs 10éves se ha jól tudom, eléggé szó szerint vette! :D Amikor az apja végzett és már elment látta ,hogy "fakó" :(... :D Fogta a fekete sprét és totál lefújta neki mind két gumit! xD (Apja mesélte nekem.. Hozzá tette ,hogy alapos munkát végzett, mert semmi nem lett festékes csak a gumi! De még odébb is tolta és mindenhol lefújta! :D Apja kérdése csak egy volt... Hogyan toltad odébb?... (Egy nagyobb vasról beszélünk! :) Fia: Az titok! :P Itt elgondolkozott az apuka ,hogy még az is elképzelhető ,hogy a felesége segített neki odébb tolni! (Szőke) XD Remélem elmosolyogtatok picit! :)
Szerintem ez egy tök aranyos dolog a kis sráctól! :) (Még kicsi, csak jót akart!) [Ő sem haragudott rá!]
Hozzá tenném ,hogy én egyszer amikor "kicsi" voltam és medencét akartunk felástam az egész kertet 1méter mélyen egy nap alatt amikor senki nem volt otthon. :D "Hogy jó nagy medencénk lehessen" xD (Engem se cseszett le apu. :) Mosolygott! :)
Én most végignéztem. Odaragasztott a képernyőhöz és felnyitotta a szemem. Hihetetlen ami történik hazánkban és az egész világon. Ez a legvadabb összeesküvés elmélet amit valaha hallottam Csak az a baj, hogy ez minden bizonnyal igaz Remélem sikerül neki beindítani a duális pénzpoltikát
A vadász betér a kocsmába, és elmondja hogy ő a legnagyobb vadász, bármely
vadat felismer a szőréről, sőt ha a golyónyomot is megmutatják
neki akkor megmondja a fegyver típusát is egy italért.
Hozzák az első vadbőrt, a vadász bekötött szemmel megmondja, medve, 0.3-as
kaliberű vadászpuska.
Hozzák a másikat, a vadász rögtön tudja hogy nyúl, és sörétes puskával
lőtték meg.
Így megy ez egész éjjel, a vadász rengeteg italt nyer.
Másnap a tükör előtt látja hogy az arcán egy óriási monokli van. Kérdezi a
feleségét
Drágám, tegnap éjjel berúgtam, de ki vert meg?
Mire az asszony: Én.
Éjjel 3-kor mellém bújtál, betetted a kezed a bugyimba, és azt mondtad, ez
egy görény és fejszével verték agyon.
Csak akkor boldogulunk a világban, ha a permanensen gyarapítjuk
ismereteinket. Ime egy analytikus tudományos magyarázat! arra, hogy miért fagyott be a pokol?
Záróvizsgán tették föl ezt a kérdést kémia szakon Maynooth egyetemen (Kildare grófság, Irország).
Az egyik diák válasza olyan mélyenszántó volt, hogy a professzor
közzétette az interneten kollégái számára, de mi is szórakozhatunk
rajta.
Extra kérdés: Vajon a pokol exotherm (leadja a hőt), vagy endotherm-e
(fölveszi a hőt)?
A legtöbben a Boyle-törvény vették alapul, azaz hogy a gáz táguláskor lehűl, nyomás alatt viszont növekszik.
Az egyik diák azonban a következő gondolatmenetet írta le:
Először is meg kell állapítani, hogy a pokol tömege változik-e az idő
folyamán. Ehhez a pokolba vándorló, valamint a poklot elhagyó lelkek számának ismerete kell. Úgy vélem, bizonyosra vehető, hogy aki a pokolba kerül, onnan már soha ki nem jut. Ahhoz, hogy megállapítsuk, hányan jutnak a pokolba, ahhoz a különböző vallásokat kell alapul venni. A legtöbb mai vallás szerint mindenki a pokolba jut, aki nem az adott vallás követője. Minthogy több ilyen vallás létezik, abból indulhatunk ki, hogy mindenki a pokolra jut.
A világ népességének növekedése arra enged következtetni, hogy a pokolra jutók száma exponenciálisan növekszik. Ezek után a pokol térfogatát kell megvizsgálnunk. A Boyle-törvény értelmében a pokol térfogata a pokolra jutó lelkek számával arányosan kell növekedjen, hogy a hőmérséklet és a nyomás állandó maradjon.
Ekkor két lehetőség van:
1. Ha a pokol lassabban tágul, mint amilyen iramban érkeznek a lelkek, akkor a hőmérséklet és a nyomás addig emelkedik, míg a pokol szét nem robban.
2. Ha a pokol gyorsabban tágul, mint amilyen ütemben a lelkek
érkeznek, akkor a hőmérséklet és a nyomás csökken, míg a pokol be nem fagy..
Melyik a helyes megoldás?
Figyelembe véve évfolyamtársam, Sandra jövendölését, miszerint
'hamarabb befagy a pokol, mintsem, hogy lefeküdjek veled', valamint azt a tényt, hogy tegnap mégiscsak lefeküdtünk, csak a második eshetőség jöhet számításba. Ennélfogva meggyőződésem, hogy a pokol endotherm és ráadásul már be is fagyott. Következik még, hogy ha a pokol befagyott, akkor több lelket nem fogadhat be, hiszen nincs már tüze.
Ebből az is következik, hogy már csak a mennyekbe juthatunk, ami
egyrészt Isten létezését bizonyítja, másrészt arra is magyarázatot ad, miért kiáltotta tegnap este Sandra annyiszor 'Istenem!'
Csak ez a diák kapott kitűnőt..
észre kellenne már venni hogy a nép azért van hogy egyes felsőbb egyedek jól éljenek. ez volt mindig is
csak most a népnek baszott nagy arca lett....... ez is csak azért mert hagyta a felső réteg
vágott le. A gond csak az volt, hogy a gyerekek nagyon szerették a
nyuszikat, így nem mondták meg nekik az igazat. Ebéd közben a kisfiú,
aki nagyon jóízűen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa, milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki… adok egy tippet… az anyátok néha szokott így becézni engem!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristen, nehogy megedd, ez egy fasz!
Mivel ők voltak a tökéletes pár, megálltak, hogy segítsenek. A télapó
volt az, egy óriási zsákkal, tele ajándékokkal. Mivel nem akarták, hogy a gyerekeknek karácsony este csalódniuk kelljen, a tökéletes pár autójába invitálta a télapót az ajándékokkal együtt. És már úton is voltak, hogy kiosszák az ajándékokat. Sajnálatos módon az amúgy is rossz útviszonyok egyre romlottak, végül balesetet szenvedtek.
Csak egyikőjük élte túl.
Ki lehetett az?
A tökéletes nő volt az.
Ő volt az egyetlen, aki valaha is létezett. Mindenki tudja, hogy a télapó nem létezik, tökéletes férfi meg annyira sem.
A nőknek itt vége az emailnek.
A férfiak olvassák tovább!
Tehát ha nem létezik a télapó es a tökéletes férfi, akkor a nő vezetett.
Ez megmagyarázza, hogy miért történt a baleset.
Ha nő vagy, és még mindig olvasod, akkor ez meg valamit bizonyít:
a nők sohasem azt csinálják, amit mondanak nekik.
Ilyen például Harold Schaumberg:
Gyakran kérdezték tőlem: "Mit csináltok ti, öreg fiúk egész nap, most, hogy nyugdíjba vonultatok?"
"Nos, nekem az a szerencsém, hogy vegyészmérnöki képzettségem van és így sok örömet szerezhetek magamnak azzal, hogy sört, bort és egyéb alkoholtartalmú folyadékokat vizeletté változtatok át."
Legyen hát Harold példakép és ihlet mindannyiunk számára!
http://kuruc.info/r/6/89317/
heheh, en beszartam mire vegigolvastam, szivesen falhozallitanek par fakabatot, ezekutan szetkenem a fejuket a feszitovassal, csak 1x allitsanak meg barmi szerert, okadekok ...
mert úgy gondolják ők bizony megérdemlik
Olyan gondolkodású politikusok kellenének, mint a lentebb linkelt videóban a közgazdász, Drábik.
Azért egy vicc a végére:
- Ha lopnál 1.2 milliárd forintot, hol bújnál el?
- A Parlamentben, ahol a többiek...
http://propeller.hu/itthon/218...
ez nagyon kellhet...
Egy jó barátom kisfia, ott állt az apukája mellett amikor mosta a motort most nemrég így "tél" előtt. A gumikat is lemosta tehát "alapos" munkát végzett! :) A kisfia kérdezte ,hogy miért mossa le amikor úgyis gurulni fog és újra koszos lesz?... Azt mondta neki az apja ,hogy úgysem fog most télen menni vele ezért azt is lemossa. (Fontos: Hozzá tette ,hogy akkor jó amikor a gumi amikor "visszanyeri" azt a szép ápolt fekete színét! :) [Saját megjegyzés: Nah most ugyebár mind tudjuk ,hogy amikor már nem vizes a gumiabroncs akkor azért inkább azt az enyhén fakó szürke színét nyeri vissza, mivel használt. :)] Hát a kisfia aki még nincs 10éves se ha jól tudom, eléggé szó szerint vette! :D Amikor az apja végzett és már elment látta ,hogy "fakó" :(... :D Fogta a fekete sprét és totál lefújta neki mind két gumit! xD (Apja mesélte nekem.. Hozzá tette ,hogy alapos munkát végzett, mert semmi nem lett festékes csak a gumi! De még odébb is tolta és mindenhol lefújta! :D Apja kérdése csak egy volt... Hogyan toltad odébb?... (Egy nagyobb vasról beszélünk! :) Fia: Az titok! :P Itt elgondolkozott az apuka ,hogy még az is elképzelhető ,hogy a felesége segített neki odébb tolni! (Szőke) XD Remélem elmosolyogtatok picit! :)
Szerintem ez egy tök aranyos dolog a kis sráctól! :) (Még kicsi, csak jót akart!) [Ő sem haragudott rá!]
Hozzá tenném ,hogy én egyszer amikor "kicsi" voltam és medencét akartunk felástam az egész kertet 1méter mélyen egy nap alatt amikor senki nem volt otthon. :D "Hogy jó nagy medencénk lehessen" xD (Engem se cseszett le apu. :) Mosolygott! :)
vadat felismer a szőréről, sőt ha a golyónyomot is megmutatják
neki akkor megmondja a fegyver típusát is egy italért.
Hozzák az első vadbőrt, a vadász bekötött szemmel megmondja, medve, 0.3-as
kaliberű vadászpuska.
Hozzák a másikat, a vadász rögtön tudja hogy nyúl, és sörétes puskával
lőtték meg.
Így megy ez egész éjjel, a vadász rengeteg italt nyer.
Másnap a tükör előtt látja hogy az arcán egy óriási monokli van. Kérdezi a
feleségét
Drágám, tegnap éjjel berúgtam, de ki vert meg?
Mire az asszony: Én.
Éjjel 3-kor mellém bújtál, betetted a kezed a bugyimba, és azt mondtad, ez
egy görény és fejszével verték agyon.