Egy jó barátom árulja a motorját és egy ilyen levelet kapott az egyik érdeklődőtől Ezen beszartok! :
Tehát a sztori:
"Szia,
A motorod rendkívül alacsony árkategóriába tartozik, miért?
Őszintén, biztos, hogy kell valami gixxerének lennie, mert nem árulnád 200.000 Forintért, nem? :)
Meglehetne oldani azt, hogy a forgalmiban 13-15 kw-os teljesítmény szerepeljen?
Mielőtt jönnél azzal, hogy nem kezdőknek való meg egyéb butasággal,....
Lehet, hogy aprilia rs 50/90 cm3-is motorom van, de van emellett külön egy Honda CBR 900 RR motor is a családban, a fateré, aki előszeretettel adja oda nekem, immáron kétéve, úgy, hogy még csak 17 vagyok.... és már most úgy megyek a 150Le-s géppel, hogy 0-100-ra 3,5 alatt fent vagyok. ;)
Csak azért írtam le, mert szeretnek ezzel jönni a balfasz magyarok, hogy akinek kisebb motorja van, az biztos kevesebb tudással is rendelkezik, de én kitűnő példa vagyok erre, hogy ez merőben nem így van!
Nem akartam beképzelt, paraszt benyomást kelteni, csak pár bénának, lekellett törnöm már az arcát...tudod, a magyaroknak általában arcuk van de nagy, mintsem tudásuk.... :)
Ha király motoros vagy, akkor erre már te is rájöhettél, ha pedig nem, akkor még igencsak kezdő vagy! ;)
Nem tudom, hogy milyen állapotban van a mocid, de olcsó, ami egy picit elbizonytalanít...de győzz meg! ;)
Tisztelettel, XY! ;)
ui: Válaszodat nagyon várom! :)"
A második levél:
Szia,
Ne haragudj, írni is akrtam, hogy nem vagyok egy beképzelt idióta.......... :)
Sajnálom és egyúttal szégyenlem azt, ha a levelemből az jött, le, hogy letámadtalak volna.
Nem ez volt a szándékom, és megfogadom a tanácsodat...csak tudod, sok a genyó ember de látom most már, hogy Te nem vagy az és ennek nagyon örülök, mert szeretek értelmes emberekkel "beszélgetni".
Biztosan király vagy és nem is akartam a motorozásodra bármiféle megjegyzést vagy nem tudom írni, mert még ha ismernélek sem vagyok az-az ember, aki másokat lefikáz, meg eleve is, hogy jönnék én ahhoz, hogy lefikázzak másokat..... :)
A motorod biztosan király lehet... :)
Szívesen találkoznék veled, ha lenne annyi pénzem, hogy a Hringen körözgessek, az R1-s faternak a gépét a város szélén "teszetelem", ahol esténként gyorsulási versenyeket rendeznek néha.. ;)
2 T motorod van, ami erős és nagyon szívós..... csak az baj, költségesek is.... :)
Gondolom, ebbe full szintetikus motorolajakat töltesz, meg még az üzemanyagköltsége is emeli a ktg-t és még vigyáznod kell a csuklódra is, mert a 2T- az kétütem marad és valljuk be, megbízhatatlanabbak, mint a négyüteműek, legalább is nekem ez a tapaszatalatom, nem tudom te hogy vagy ezzel.
Igen, a 13-15 kw-os megoldás enyhén szólva merész, de nekem ne mondják meg a zsernyákok, hogy mit csináljak, mert nekem egy 125-ös talicska NEM kell......
Tényleg, hallottál róla, hogy 125 cm3-is mocikat lehet vezetni B jogsival is, persze ez robogókra "lenne" értendő, de azt, hogy gyorsaságira is értendő legyen már gyerekjáték kijátszani.. :)
Nem tudom, ez a levél egy hangos gondolkodás volt a részemről és semmiféleképpen nem akarlak a hülyeségeimmel lefarászatni téged.. ;)
De apuám eredetiségvizsgáló is egyben....és rendőr is volt 10 évig a vársoban, így nem cseszegetnek a zsaruk a jelenglegi mocim miatt, pedig már erre sincs jogsim.. :)
Azért van protekcióm, ha nem lett volna rendőr az apum, akkor nem építhettem volna egy ilyen ütős motort magamnak, csak jogsival.. :)
Nagy mázlim van tudom.. :)
Az íráshibákért nem ÉN vagyok a felelős, akad a Net és ha kujavítom, törlődik a szövegem... nem tudom mi van.. :)
Na mind1, sok sikert neked, ha tavsszal meglesz a mocid, érdeklődni fogok mindenképp! :)
És addig is, hamarosan eljön a Mi időnk, a tavasz eljön hamar és csapathatunk.. :)
ADDIG MEG MAX A KOCSIVAL CSAPATRHATOK ÉN IS, MEG TE IS........DE AZ KORÁNTSEM ANNYIRA KIRÁLY......:)
Két barát találkozik a városban. Az egyiknek egy hatalmas
lilás-fekete
monokli díszeleg a szeme alatt.
- Te, barátom! Mi történt veled?
- Ismered a feleségem...
- Igen ismerem, de...
- Tudod milyen...
- Tudom, de akkor is, mi történt?
- Szemen vágott egy fagyott csirkével!
- Ne már! És miért tette?
- Épp a hűtőben matatott, bedőlve, miniszoknya volt rajta.
Nem bírtam magammal, felhajtottam a szoknyáját és beraktam neki!
- És ezzel mi a baj? Nem szereti hátulról?
- Dehogynem! Csak nem a TESCO-ban!
Egy férfi bemegy egy étterembe és felajánlja a tulajnak hogy
megnevetteti a lovát ha engedi hogy ingyen egyen-igyon. A tulaj
belemegy az alkuba. A férfi megvacsorázik majd a tulaj
kikíséri a vendéget a lóhoz. A férfi odamegy és súg valamit a lónak és az
hahotázva vergődik a földön. A tulaj álmélkodik a dolgon de
elengedi a férfit fizetés nélkül.
Másnap a férfi visszatér az étterembe, és most azt ajánlja fel a
tulajnak , hogy megsiratja a lovát ha ingyen ehet megint . a
tulaj ismét bele egyezik . A férfi vacsora után ismét odamegy a
lóhoz mutat neki valamit és a ló földhöz vágja magát és elkezd zokogni .
A tulaj nem bírja tovább és rákérdez :
- Uram mit mondott tegnap a lovamnak ?
- Azt mondtam neki hogy nagyobb a péniszem mint az övé.
- És ma ?
- Ma pedig meg is mutattam neki.
Egy csávó meghal, és a pokolba kerül. Nagyban szomorkodik,
amikor megjelenik előtte egy ördög:
- Hát, te miért szomorkodsz?
- Most legyek boldog, hogy a pokolban vagyok?
- Figyelj! Szereted a piát?
- Naná, alkoholista voltam.
- Tessék! A hétfő a pianap, mindenféle piából választhatsz,
és annyit iszol, amennyit akarsz, mert meghaltál, úgyhogy nem rúghatsz be!
- Húúú!
- Szereted a cigit?
- Ja!
- Na! Kedd az cigi nap! Annyit bagózhatsz, és olyan
dohányárúval, amennyit csak tudsz, és az egészségednek nem árthat meg!
- Nem rossz...
- Szereted a kaját?
- Aha! Csak nem kaja nap a Szerda?
- Dehogynem! Annyit ehetsz, amennyi beléd fér! Szereted a
drogot?
- Viccelsz? Túladagolásban haltam meg!
- Csütörtök a drog nap, minden van itt! LSD, spangli, minden!
- Hát ez tök jó! Nem tudom mért mondják a pokolra, hogy szar
hely!
- Mondd, te homokos vagy?
- Nem!
- Akkor a pénteket utálni fogod...
Hali!
Még 1 éve vagy mikor jött ki vmi videó, ilyen félig mulatós, félig diszkós vmi csávó ment fel re egy piros sportmocival! Valaki nemtudná belinkelni?
Először Hiroshimára aztán Nagaszakira...