Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek egy régi motor, egy új áráért?

BMW
Az a szomoru, hogy a postas meg itthon kozben a rokonokhoz viszi am a segilyt. Ugyhogy a nagy loszart szabadulunk meg toluk
Három cigány érkezik a mennybe. Szent Péter fogadja őket, majd közli az Úrral:
- Uram, három cigány érkezett.
- Nyisd a kapukat és engedd be őket, Péter! Mindenkit befogadunk.
Két perc múlva jön vissza Szent Péter:
- Uram! Eltűntek!
- Kik? A cigányok? - kérdi Isten.
- Nem, Uram, a kapuk.
Teve here rago gumi.
-Doktor úr azt hiszem amnéziám van.
-Miböl gondolja?
-Mit?
szemét szutyok varjakat MI tartjuk el,abból,amit adózunk,tb,nyugdíj,
vagy bármit befizetünk , a piócák meg kapják alanyi jogon a tb mentességet,segílyt,beiskolázási!? támogatást,és még a franc tudja mit,de lehetne fokozni!HÁT EZ A BOSSZANTÓ!és még erre jönnek a "rasszista magyarok" kezdetű irományok?de akkor mi lesz,ha elfogynak a "kitaszító magyarok",akkor ki fog majd vikinek,ferinek vagy a soron következő "igazmondó politikusnak" befizetni adót a MUNKÁJÁBÓL(mert azt mindenki tudja,hogy a varjak csoportosan,körözgetve lopják a napot és a maradékon élnek!)?MIBŐL LESZ ELTARTVA A NEM DOLGOZÓ,FOLYAMATOSAN SZAPORODÓ,VARJÚ? AKKORÁRA A SITT IS TELE LESZ MINT BRAZILIÁBAN!
a LEGSZUPEREBB csapat
WTF
Ez ma jött...

Good Day,
Én asszony Mary Jane egy akkreditált pénzt hitelező, érdekli a Refinance, Inventor hitel, auto hitel, adósság konszolidáció, üzleti hitelek, személyi kölcsönök, Xmas / új év hitelt? Ha igen itt jön a lehetőség, hogy archív álmaid is nem habozzon kapcsolatba lépni velünk: maryjanehelpfondx@gmail.com, így még ahhoz, hogy a kölcsön ügylet kezdődött, és azért is, hogy kap a kölcsönügylet kezdődött van szükség kitölteni hitelt jelentkezési lapot, úgy, hogy további információk a, továbbá, hogy küldjön le akkor a kölcsön feltételeit.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük ne töltse ki a hitel jelentkezési lapot ordít, és kap vissza, amint csak lehet, hogy tudja, hogy a kölcsön ügylet kezdődött, ok.

HITEL hitelfelvevők INFORMÁCIÓ.
A teljes neve :...........................
Hitel összege kért :..........................
Hitel időtartama :..........................
Hitel célja :..........................
Címe a kérelmező :.............................
Foglalkozás: ..........................
Állami: ..........................
Ország :..........................
Nem: ..........................
Kor :..........................
Mobile ............................
Havi jövedelem :..........................

Köszönöm, mint mi várjuk a sürgős választ.
Mrs Mary Jane
ez igaz ...
Egy székely fiatalember el szeretne menni a bálba, de nincsen ünneplős cipője. Elhatározza hogy kifényesíti a gumicsizmáját és abban megy majd el táncolni. Így is tesz.
Aznap este a bálban először Annát kéri fel táncolni. Tánc közben lenéz, és azt mondja:
- Anna, rajtad kék bugyi van.
- Hát ezt honnan tudod?
- Tudom.
Másodszorra Natasát kéri fel táncolni. Tánc közben ismét lenéz és azt mondja:
- Natasa, rajtad fehér bugyi van.
- Ezt meg honnan tudod?
- Tudom.
Harmadszorra Nórát kéri fel táncolni. Tánc közben megint lenéz, majd ijedten felkapja a fejét:
- Nóra, van rajtad bugyi?
- Nincs. - válaszolja.
- Huh, már azt hittem, hogy a csizmám repedt szét.
ja, és az a Te bajod, hogy mindent fizetsz...
de anélkül nem mondanának le önként és ha erőszakkal tesszük ki erőszakkal teszik őket vissza...önként kell menniük, hogy ne lehessen visszatoloncolni őket...
évek óta fizetem a segélyüket , meg az orvosi ellátásukat, az "ingyen " étkeztetést .-tankönyveket,- felzárkóztatási támogatást,- vetőmagot.-malacot,-csirkét,-tüzelőt....stb.....

lehet , hogy valamit kifelejtettem ám ...

nem gondolnám , hogy ez nem elég , és még nekem kellene fizetni...
Ezért nem hívtam mentőt az anyósomhoz!...az hiányzott volna, hogy még meg is verjék.....
ha már témánál vagyunk
cigány megverte az orvost a mentőautóban. most mondják a hírekben.
a cigány csalaadja azt mondta hogy a rokonuk ilyet soha nem tenne, biztos a mentősök kezdték a verekedést
Jó ötlet.