A feleségem nehezen bírta szülést.
- Nyomd erősebben! Koncentrálj, és told! - biztattam.
- Hagyjál már, te hülye barom! Próbálom, ahogy tudom! - kiabálta eltorzult arccal.
Kicsit durvának találtam a stílusát, végül is mit tehetek én arról, hogy lerobbant a kocsi a kórházba menet? :D
Az agresszív kismalac felszáll a vonatra, és leül egy fülkébe egy ember mellé. -Elnézést, nem zavarja, ha magamban beszélek? -Nem, nem zavar -mondja a férfi. -Hát hozzád meg ki a f@sz szólt b@szdmeg?!
Kijön egy ember a templomból, és látja, hogy az út szélén egy koldus kéreget. Ad neki 100 forintot.
- Az Isten áldja meg magát, majd imádkozni fogok az Ön beteg anyósáért. Az én imámnak foganatja van. Egyszer elfelejtettem imádkozni, mert éppen berúgtam, és másnapra meg is halt szegény!
- No, itt van még egy százas barátom, aztán rúgjon be megint!
A zsinagóga pénztárosa egy fillér nélkül maradt amivel segíthette volna a rászorultakat.
A perselybe már egy jó ideje senki sem tett pénzt.
Másnap a zsinagóga ajtajára kitett egy öles betűkkel írt hirdetményt:
"Egy nős férfi a gyülekezetünkből intim kapcsolatot tart egy hajadonnal. Ha holnap reggelig nem találok a perselybe egy 100$-os bankjegyet, kénytelen leszek felfedni a nevét a gyülekezet előtt"
Másnap reggel a perselybe talált két tucat 100$-os bankjegyet és egy 50 dollárosat egy cetlivel:
Adjál még egy napot, hogy össze tudjam kaparni a többit.
Bemész a kocsmába, köszönsz és kérsz egy sört --- HIBÁS JELSZÓ
Újból köszönsz és kérsz 1 sört és 1 felest is --- SIKERES BEJELENTKEZÉS
A pultos odakiált: "Te keresett az Orosz Gyuri,hogy jó lenne ha megadnád a pénzét,amit már fél éve kölcsönkértél" --- ÚJ ÜZENETEK MEGTEKINTÉSE
Körbenézel,végigméred a pultnál állókat --- ISMERŐSÖK KERESÉSE
Leülünk egy 7 fõs asztalhoz, ahol már ketten az asztalon fekszenek berúgva --- (7) CHAT PARTNER...2 INAKTÍV
Elindul a beszélgetés, a többiek - MEGOSZTANAK - veled információkat, te az elsõ feles hatására, mosolyogva bólogatsz -LÁJK -...többen is bólogatnak - TE ÉS 3 TOVÁBBI SZEMÉLY KEDVELITEK EZT
Témát váltasz, elmeséled, hogy új munkahelyed van, ahol már fizetést is kapsz és most már megvan a középfokú OKJ-s õstermelõi manager végzettséged is --- ADATLAPOD SZERKESZTÉSE
Egy helyi tag áll gyümölcsös gépnél, odakiált neked: "Adj már egy százast, oszt felezünk --- JÁTÉK MEGHÍVÁSOD ÉRKEZETT
Bejön egy nagyon nagy darab f*szi...rád néz és odaszól: "Mit nézel K*cs*g? " --- ISMERŐS BEJELÖLÉSE
Elmeséled neki, hogy csak azért nézted, mert együtt dolgoztatok Németbe --- ISMERŐS VISSZAIGAZOLÁSA
Beszélgettek hajnalig, nagyon berúgtok. (10 sör, 10 feles)...összeszólalkoztok, a f*szi elõvesz 1 kést - MEGBÖKÖM - a pultról felkapsz egy dugóhúzót - VISSZABÖKÖM - Kibékültök és megisztok még vagy 6 felest, a végén még egy búcsú ital. Annyira berúgtál, hogy eszméletlenül esel össze --- KIJELENTKEZÉS
Reggeli napindító: fel a fejjel
"Az élet olyan, mint az ásás... Néha hátráltat egy-két gyökér , de annak jól odab@szol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-Azt a cápát,amelyik állandóan az Antarktisz körül úszkál? DéliSHARK!
-A jós legkisebb fiát? Jóska.
-A hullajó buli? Kopor Show.
-Azt a nőt, aki nem vette be a tablettát? Anyu!
-Az elefántok társadalmi krízisét? Ormányválság
-A félelmet elűző sámánt? Nefossámán!
-Az első ősembert,aki süteményt sütött? Almáspitekus.
-A vallásos szuperhőst? Á-Men
-A cukrásztanulók vizsgadolgozatát? Desszertáció
-Az erős WC pucolót? Budi Bilder.
-A sivatagi kocsmát? Porozó.
-Oroszul a Speedet? Uzsgyi.
-Péter Pán öccsét? Marcipán.
-A papok edzőjét? Tréningatya.
-Szent István szellemét? Vajkrém.
-Az orosz számítógép-hálózatot? Nyet-work.
-A tetovált bálnát? Ábráscet
-Röntgen úr feleségét? Röntgenné Ultra Ibolya.
- Nyomd erősebben! Koncentrálj, és told! - biztattam.
- Hagyjál már, te hülye barom! Próbálom, ahogy tudom! - kiabálta eltorzult arccal.
Kicsit durvának találtam a stílusát, végül is mit tehetek én arról, hogy lerobbant a kocsi a kórházba menet? :D
..friss meleg Buci!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/highlander/toyota_h
ighlander_3.3_hibrid_automata-5196549
- Az Isten áldja meg magát, majd imádkozni fogok az Ön beteg anyósáért. Az én imámnak foganatja van. Egyszer elfelejtettem imádkozni, mert éppen berúgtam, és másnapra meg is halt szegény!
- No, itt van még egy százas barátom, aztán rúgjon be megint!
A perselybe már egy jó ideje senki sem tett pénzt.
Másnap a zsinagóga ajtajára kitett egy öles betűkkel írt hirdetményt:
"Egy nős férfi a gyülekezetünkből intim kapcsolatot tart egy hajadonnal. Ha holnap reggelig nem találok a perselybe egy 100$-os bankjegyet, kénytelen leszek felfedni a nevét a gyülekezet előtt"
Másnap reggel a perselybe talált két tucat 100$-os bankjegyet és egy 50 dollárosat egy cetlivel:
Adjál még egy napot, hogy össze tudjam kaparni a többit.
Bemész a kocsmába, köszönsz és kérsz egy sört --- HIBÁS JELSZÓ
Újból köszönsz és kérsz 1 sört és 1 felest is --- SIKERES BEJELENTKEZÉS
A pultos odakiált: "Te keresett az Orosz Gyuri,hogy jó lenne ha megadnád a pénzét,amit már fél éve kölcsönkértél" --- ÚJ ÜZENETEK MEGTEKINTÉSE
Körbenézel,végigméred a pultnál állókat --- ISMERŐSÖK KERESÉSE
Leülünk egy 7 fõs asztalhoz, ahol már ketten az asztalon fekszenek berúgva --- (7) CHAT PARTNER...2 INAKTÍV
Elindul a beszélgetés, a többiek - MEGOSZTANAK - veled információkat, te az elsõ feles hatására, mosolyogva bólogatsz -LÁJK -...többen is bólogatnak - TE ÉS 3 TOVÁBBI SZEMÉLY KEDVELITEK EZT
Témát váltasz, elmeséled, hogy új munkahelyed van, ahol már fizetést is kapsz és most már megvan a középfokú OKJ-s õstermelõi manager végzettséged is --- ADATLAPOD SZERKESZTÉSE
Egy helyi tag áll gyümölcsös gépnél, odakiált neked: "Adj már egy százast, oszt felezünk --- JÁTÉK MEGHÍVÁSOD ÉRKEZETT
Bejön egy nagyon nagy darab f*szi...rád néz és odaszól: "Mit nézel K*cs*g? " --- ISMERŐS BEJELÖLÉSE
Elmeséled neki, hogy csak azért nézted, mert együtt dolgoztatok Németbe --- ISMERŐS VISSZAIGAZOLÁSA
Beszélgettek hajnalig, nagyon berúgtok. (10 sör, 10 feles)...összeszólalkoztok, a f*szi elõvesz 1 kést - MEGBÖKÖM - a pultról felkapsz egy dugóhúzót - VISSZABÖKÖM - Kibékültök és megisztok még vagy 6 felest, a végén még egy búcsú ital. Annyira berúgtál, hogy eszméletlenül esel össze --- KIJELENTKEZÉS
http://toplike.eu/post/102030
"Az élet olyan, mint az ásás... Néha hátráltat egy-két gyökér , de annak jól odab@szol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
- Cseszlovák szipust? Zacsek.
-Azt a cápát,amelyik állandóan az Antarktisz körül úszkál? DéliSHARK!
-A jós legkisebb fiát? Jóska.
-A hullajó buli? Kopor Show.
-Azt a nőt, aki nem vette be a tablettát? Anyu!
-Az elefántok társadalmi krízisét? Ormányválság
-A félelmet elűző sámánt? Nefossámán!
-Az első ősembert,aki süteményt sütött? Almáspitekus.
-A vallásos szuperhőst? Á-Men
-A cukrásztanulók vizsgadolgozatát? Desszertáció
-Az erős WC pucolót? Budi Bilder.
-A sivatagi kocsmát? Porozó.
-Oroszul a Speedet? Uzsgyi.
-Péter Pán öccsét? Marcipán.
-A papok edzőjét? Tréningatya.
-Szent István szellemét? Vajkrém.
-Az orosz számítógép-hálózatot? Nyet-work.
-A tetovált bálnát? Ábráscet
-Röntgen úr feleségét? Röntgenné Ultra Ibolya.