Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A feleségem nehezen bírta szülést.
- Nyomd erősebben! Koncentrálj, és told! - biztattam.
- Hagyjál már, te hülye barom! Próbálom, ahogy tudom! - kiabálta eltorzult arccal.
Kicsit durvának találtam a stílusát, végül is mit tehetek én arról, hogy lerobbant a kocsi a kórházba menet? :D
tolókocsival beront a béka a francia étterembe,legalább finom?..köcsögök!
Mi volta böriben a reggeli?
..friss meleg Buci!
Az agresszív kismalac felszáll a vonatra, és leül egy fülkébe egy ember mellé. -Elnézést, nem zavarja, ha magamban beszélek? -Nem, nem zavar -mondja a férfi. -Hát hozzád meg ki a f@sz szólt b@szdmeg?!
belseje enyhén kiégett...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/highlander/toyota_h
ighlander_3.3_hibrid_automata-5196549
Kijön egy ember a templomból, és látja, hogy az út szélén egy koldus kéreget. Ad neki 100 forintot.

- Az Isten áldja meg magát, majd imádkozni fogok az Ön beteg anyósáért. Az én imámnak foganatja van. Egyszer elfelejtettem imádkozni, mert éppen berúgtam, és másnapra meg is halt szegény!

- No, itt van még egy százas barátom, aztán rúgjon be megint!
felirat a hátsó szélvédőn...
A zsinagóga pénztárosa egy fillér nélkül maradt amivel segíthette volna a rászorultakat.
A perselybe már egy jó ideje senki sem tett pénzt.
Másnap a zsinagóga ajtajára kitett egy öles betűkkel írt hirdetményt:

"Egy nős férfi a gyülekezetünkből intim kapcsolatot tart egy hajadonnal. Ha holnap reggelig nem találok a perselybe egy 100$-os bankjegyet, kénytelen leszek felfedni a nevét a gyülekezet előtt"
Másnap reggel a perselybe talált két tucat 100$-os bankjegyet és egy 50 dollárosat egy cetlivel:

Adjál még egy napot, hogy össze tudjam kaparni a többit.
Kocsma vs Facebook:

Bemész a kocsmába, köszönsz és kérsz egy sört --- HIBÁS JELSZÓ
Újból köszönsz és kérsz 1 sört és 1 felest is --- SIKERES BEJELENTKEZÉS
A pultos odakiált: "Te keresett az Orosz Gyuri,hogy jó lenne ha megadnád a pénzét,amit már fél éve kölcsönkértél" --- ÚJ ÜZENETEK MEGTEKINTÉSE
Körbenézel,végigméred a pultnál állókat --- ISMERŐSÖK KERESÉSE
Leülünk egy 7 fõs asztalhoz, ahol már ketten az asztalon fekszenek berúgva --- (7) CHAT PARTNER...2 INAKTÍV
Elindul a beszélgetés, a többiek - MEGOSZTANAK - veled információkat, te az elsõ feles hatására, mosolyogva bólogatsz -LÁJK -...többen is bólogatnak - TE ÉS 3 TOVÁBBI SZEMÉLY KEDVELITEK EZT
Témát váltasz, elmeséled, hogy új munkahelyed van, ahol már fizetést is kapsz és most már megvan a középfokú OKJ-s õstermelõi manager végzettséged is --- ADATLAPOD SZERKESZTÉSE
Egy helyi tag áll gyümölcsös gépnél, odakiált neked: "Adj már egy százast, oszt felezünk --- JÁTÉK MEGHÍVÁSOD ÉRKEZETT
Bejön egy nagyon nagy darab f*szi...rád néz és odaszól: "Mit nézel K*cs*g? " --- ISMERŐS BEJELÖLÉSE
Elmeséled neki, hogy csak azért nézted, mert együtt dolgoztatok Németbe --- ISMERŐS VISSZAIGAZOLÁSA
Beszélgettek hajnalig, nagyon berúgtok. (10 sör, 10 feles)...összeszólalkoztok, a f*szi elõvesz 1 kést - MEGBÖKÖM - a pultról felkapsz egy dugóhúzót - VISSZABÖKÖM - Kibékültök és megisztok még vagy 6 felest, a végén még egy búcsú ital. Annyira berúgtál, hogy eszméletlenül esel össze --- KIJELENTKEZÉS
Novacseková elndulová,megcsuszová,fölborulová
Pedig láttam már és tudhattam volna Faszom
hát ha ennyi eszed van
Napnyugta. Doki legyen a közelben. Én majdnem szívinfarktust kaptam

http://toplike.eu/post/102030

Reggeli napindító: fel a fejjel
"Az élet olyan, mint az ásás... Néha hátráltat egy-két gyökér , de annak jól odab@szol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
- Lengyel autó versenyzőt? Mikosodrocki
- Cseszlovák szipust? Zacsek.
HOGY HÍVJÁK

-Azt a cápát,amelyik állandóan az Antarktisz körül úszkál? DéliSHARK!
-A jós legkisebb fiát? Jóska.
-A hullajó buli? Kopor Show.
-Azt a nőt, aki nem vette be a tablettát? Anyu!
-Az elefántok társadalmi krízisét? Ormányválság
-A félelmet elűző sámánt? Nefossámán!
-Az első ősembert,aki süteményt sütött? Almáspitekus.
-A vallásos szuperhőst? Á-Men
-A cukrásztanulók vizsgadolgozatát? Desszertáció
-Az erős WC pucolót? Budi Bilder.
-A sivatagi kocsmát? Porozó.
-Oroszul a Speedet? Uzsgyi.
-Péter Pán öccsét? Marcipán.
-A papok edzőjét? Tréningatya.
-Szent István szellemét? Vajkrém.
-Az orosz számítógép-hálózatot? Nyet-work.
-A tetovált bálnát? Ábráscet
-Röntgen úr feleségét? Röntgenné Ultra Ibolya.
Tegnap az arénaplázába megfenyegetett egy csürhe egy biztonsági orkot, meg egy eladót, mert lopás közben tetten érték őket.
Néger gyerek kérdezi az anyát,anya én mért vagyok fekete?...gyerek akkora buli volt jó hogy nem lettél kutya!