Nagyjából egy évtizede ilyeneket javítottam . És írtuk, mi a baj mit cseréltünk.
Eredmény: 1. Fein.
2. Flex.
Aztán messze lemaradva a többi!
Azóta dolgoztam Makita-val, és nagyon feljöttek tartósság tekintetében. Négy évnél hosszabb ideig használtam 125-ös és 230-as Makita-t , és csak kefe csere volt. Meg voltam lepődve.
Orbánnal közlik, hogy a bélyeg, amely őt ábrázolja, rossz minőségű, ugyanis nem ragad. Viktorunk bemegy a postára, beáll az emberek közé és megkérdezi az atyafiakat, hogy igaz-e, hogy nem ragad a bélyeg. Azok bizonygatják, hogy nem ragad. Vesz is rögvest Viktor egy bélyeget, ráköp, egyből odaragad.
Erre megszólal mellette az egyik atyafi:
- Jaaa, hát arra az oldalra kell köpni? :D
Fiú: Te meg akarsz ölni?
Lány: Nem, miért?
Fiú: Mert ha a közelemben vagy elfelejtek levegőt venni...
Lány: De cuki vagy...
Fiú: Te meg rohadt büdös... :D
Hirdetés:
-Keresem párom 40-50éves hölgy személyében, aki szeret horgászni és csónakkal is rendelkezik...
u.i.: a csónakról fényképet is kérek!
... és ezt egy 25 éves gyerek írta.
Egy sétáló manust megállít az utcán egy ember
- Elnézést, megmondaná, hogy hogyan jutok el a postára?
- Az attól függ. Kocsival van?
- Nem.
- Akkor gyalog.
János bácsi legelőjén áthalad az új autópálya. Egy nyári napsütéses napon, ahogy ott kaszálgat, megfigyel egy menyecskét lenge nyári ruhácskában stoppolni. Kis idő elteltével megáll a lány mellett egy drága márkájú autó, a férfisofőr leengedi az elektromos ablakot a jobb oldalon, a lány bedugja a fejét, a férfi pedig gyorsan odazárja a nyakát, majd kiszáll a kocsiból és ... megszeretgeti a lányt hátulról. Utána a férfi visszaül, leengedi az elektromos ablakot, a menyecske kihúzza a fejét, a kocsi elsuhan. Mindezt vegignézve János bácsi megtörli az izzadt homlokát, és felsóhajt:
- Istállóját neki!... Igaz, ilyen kocsira nincs pénzem, de egy ilyen ajtót biztos veszek!
http://youtu.be/jHmCxJC7icw