Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem olvastam el.
mi a francért nem adunk mindnek egy kis pénzt, hogy mondjanak le az állampolgárságról és húzzanak el innen.....akkor már vissza sem toloncolhatnák őket...
KÖRLEVÉL
Ha ezt a sort nem olvasod el,kapsz 10 millió forintot!
Elolvastad.... elcseszted,
Hidd el, ez tényleg működik.Elolvastam én is, és nem kaptam 10 milliót.
Végre valami, ami nem egy hülye átverés!
Nehogy azt hidd, csak innét mentek romák Kanadába.

Azokat a sitteseket meg be se kellett volna engedniük,
(de szerencsére ezek már nem előlem szívják a friss levegőt, jjeeeeeee )
Úgyhogy most utólag próbálnak valamit kitalálni, hogy jobban ne csavarodjanak bele a cigány menekült áradatba.
igy egetik ezek a rajok (budos ciganyok) minket magyarokat:

http://www.origo.hu/nagyvilag/...

szegyen ....
már eleve az a gond ha valaki arra törekszik, hogy raj legyen......legyenek rajok, tesók és ilyenek a cigányok....
facebook.
leoltott engem egy 14 éves kölök mert ő lájkolta a valóvilágos krisztofelt vagy kit én meg lebuziztam ezért.
tapasztalat: az a raj a mai világban aki a valóvilágot nézi és tud érvelni a részvevők között. aki nem követi az önelégült magábafordult maradi rosszindulatú barom.
hol élünk?
- Anyu, anyu.. a nagypapa leesett a fáról, mert olyan béna!
- Na de kisfiam, nem mondhatsz ilyet a nagyapára!
- Miért? Ő mondhat olyat nekem, hogy ne rázd a fát Te kis rohadék?
A nyuszika zenélő WC-t nyit az erdőben. A hír az állatok fülébe jut, és elmennek, hogy kipróbálják. Odamegy elsőnek a farkas, akinek már nagyon kell szarnia. Mondja a nyuszinak: - Tegyél be valami könnyűzenét. Pár perc múlva jön ki a farkas elégedetten. Másodiknak megy a róka, neki is nagyon sürgős, és mondja a nyuszinak: - Tegyél be valami rockot! Pár perc múlva ő is elégedetten távozik. Futva érkezik a medve, akinek már rettentően szarnia kell, alig bírja visszatartani. Mondja a nyuszinak: - Tegyél be, amit akarsz. Pár perc múlva jön ki a medve szaros lábbal. Megkérdezi tőle a nyuszi: - Hát veled mi történt? - Lehet, hogy azt mondtam, tegyél be bármit, de arra nem gondoltam, hogy éppen a himnuszt fogod betenni!
nem vicces

egyáltalán nem
Ha olvasás nélkül kitörlöd ezt az e-mailt, akkor neked tényleg nincs szíved! Küldd tovább,
de aztán tényleg! Ugyanis Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 114 éves, szőke, tősgyökeres stockholmi kislány,
többszörösen áttételes, súlyos anorákban szenved.
...tovább »...tovább »
Ezért apukája, Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával,
hogy ha valaki elolvassa ezt az e-mailt, és nem törli ki, hanem kinyomtatja,
és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan nevelőt,
amely jambikus pentameterben íródott és főnévi igenév előtt áll,
továbbá ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett a karancsi ABC-ben három darab friss vajas zsemlét vásárol,
akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani,
hogy minden tavaszi napéjegyenlőségtől számított első holdtölte után született vörös harántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának,
ezzel járulva hozzá, hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtő versenyt.

Ha van szíved - márpedig miért ne lenne -, ne törlöd ki ezt az e-mailt, hanem küldd tovább legalább harmincnégy barátodnak!

Ugyanis például:

- Monica Lewinsky nem küldte tovább, ezért másnap orálisan ki kellett elégítenie Bill Clintont.
- Kovács István csepeli öntőmunkás továbbküldte, ezért másnap nyert a céllövöldén egy piros alapon fehér pöttyös vattamacit.
- Szaddám Huszein nem küldte tovább, le is rohanták Irakot.
- Kovács Hajnalka erotikus egyéni vállalkozó és szellemi szabadúszó sem küldte tovább, másnap HIV-et, Hepatitis C-t és szifiliszt kapott egyszerre,
ráadásul az öngyújtójával tök véletlenül leégette a haját, majd elesett és eltört huszonhárom csontja, később pedig levágta a lábát a villamos,
fél szemét kicsapta a saját melltartópántja, mire az egyik melléből kiesett a szilikon.

Úgyhogy ne törölj, küldj! Köszi a segítségeteket!
Az igazi ajándék szívből jön.
Így ezentúl mindenkinek vért adok ajándékba.
kössssssszzz inikém tudtam hogy számíthatok Rád
te mami vagy vazzeg neked már van eszed

na ugye milyen facán kiszedtelek a szarból
khmmmm ezt meg se hallottam
Ilyen állat nincs is!
Hibátlan
Inkább örüljetek, hogy egy medve nem tetovált seggbe benneteket...
kint voltunk románba a hegyekben
szóval sok választása nem volt
fingom nincs pontosan milyen ktm volt, vélhetőleg lc4 mert szar volt a hangja