Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos, hogy ennek itt a helye?...nem röhögtem...
Gyönyörű.Egyébként Balkányba történt az eset.
Lehet direkt ez volt a fő atrakció
http://youtu.be/ujdrUNFbaIE

biztos betettem volna énis a kezem.
Najó, akkor nem
Térkép déli féltekén élőknek
Az apa benyit a fürdőszobába és meglátja, hogy a fia sminkel...
-Fiam te buzi vagy?
-Nem apa! Hercegnő!
nekem mikor küldték vagy 5x megnéztem. meg most megint.
ugyanúgy vigyorogva nézem
csitt-csatt
Chuck Norris már tíz éve halott........................................csak a kaszás nem meri neki megmondani!
Fiatalkorban: Erőmű
Férfikorban: Remekmű
Kurvanagy
3 × visszanéztem és öröm volt látni
rég voltam ilyen boldog mint most hogy ezt láttam
Megült a két szerecsen...
kiegészítés:
Nagyon öreg korban:bőrdíszmű
Már nem csak a pop szakma van senkiháziak kezében...
lenyegeben itt faszan osszefoglaltak a lenyeget errol az mlm szarrol. Ugy imadom az ilyen faszikat, mindig jonnek olcso oltonyukben, 1000 eves notebookkal meggyozni hogy is leszek milliardos. Karatekutya, faszom
hát ez nagyon jó:D:D

a legjobb ez a része:

Bunkó Barnabás, 59 éves, mezőgazdasági gazdálkodó, Büdösparasztfalva, Bereg-Moson-Torontál megye
Tavaly súlyos talprákot diagnosztizáltak nálam, mely néhány hónap leforgása alatt áttevődött a fülemre. A fülrák az orvostudomány megoldatlan rejtélye: 101 %-ban halálos kimenetelű.Éppen a teraszon ülve végrendeletemet diktáltam, amikor a felső szomszédtól a fejemre esett egy darab 350 mg-os extrudált kakukkcsőr drazsé. Éppen kurvaanyádozni készültem a szomszédot, amikor hirtelen pezsgést hallottam: hónapok óta először éreztem, hogy normálisan mozog a fülem. Másnap az orvos megállapította, hogy fülrákomnak semmi nyoma, sőt kiderült: visszanőtt az évekkel ezelott kivett bal vesém. Kezelőorvosom azóta felakasztotta magát, mert képtelen volt együtt élni azzal a gondolattal, hogy egy félórás tanfolyamot végighallgatott független termékterjesztő többet tud az emberi testről, mint ő.