Nyuszika találkozik a kígyóval.
- Te kígyó, ne haragudj már, hogy a múltkor cikiztelek a lábad miatt!
- Jó, semmi gond.
- Tényleg?
- Tényleg.
- Akkor kezet rá!
20 jel, amibõl látszik, hogy fesztiválfüggõ vagy! :-)
1. Mielőtt belépnél a lakásba, felmutatod a karszalagot.
2. Köszönsz, majd elmagyarázod anyádnak, hogy nincs nálad semmilyen ütő-, szúró- és vágófegyver, valamint kábítószert és robbanóanyagot sem tartasz magadnál.
3. Kérsz egy sört a hűtőből, de a leghátsót, mert az hidegebb.
4. Nem húzod le a vécét, és minden alkalommal legalább hat réteg papírt teszel az ülőkére.
5. Megpróbálsz minél közelebb férkőzni a rádióhoz, hogy elmondhasd: az első sorból hallottad.
6. Óvatosan fényképezed a tévében a klipet, nehogy kiverje kezedből a mobilt a felbőszült tömeg.
7. Szobanövényekre vizelsz éjjelente, hátha nem tűnik fel senkinek.
8. Szólnak, hogy vacsora, mire megkérdezed, hogy melyik sátornál.
9. Egy hétig nem fürdesz, mondván úgysem kerülnél sorra, ja és a víz is tök hideg.
10. Messziről bámulod a posztereket a falon, mert tudod, hogy nem juthatsz az első sorba.
11. Beállít a postás, mire elhívod kötelet húzni, mert kell még egy ember.
12. Mindenhonnan fűszagot vélsz érezni.
13. Sátrat versz a gardróbba, és össze-vissza káromkodsz, hogy a jó helyeket már elfoglalták.
14. Átviszed a bort a szomszédhoz, hogy őrizze addig, míg bejutsz.
15. Bekopogsz az összes lakóhoz, és megkéred őket, hogy legyenek szívesek, úsztassanak.
16. Szomszédból zene hallatszik, legyintesz, mondván, hogy még csak hangolnak.
17. Megkérdezi anyád, mit főzzön, mire te mondod, hogy lángost, mert az a legolcsóbb.
18. Vasárnap ebédre is csak májkrémet és csilisbab konzervet vagy hajlandó enni, csapolt sörrel.
19. Hálózsákban alszol, s mikor villanyt gyújtanak, felriadsz, hogy biztos ellenőrök.
két halványrózsaszín képzelet repül a sivatag felett
-te-szól az egyik...ott egy dúc....mire a másik..ott is egy dúc....jézus ez már párduc, fussunk!
Nézd meg a www.motorhang.hu-t! :)))))
- Hogyan lehet megkülönböztetni egy lovat és egy vízilovat?
- Mindkettőt odaállítod egy fa mellé, és amelyik felmászik az a mókus.
Két fickó beszélget:
- Te, én napról napra szórakozottabb vagyok. Tegnap a buszmegállóban
vettem észre, hogy nincsen rajtam alsógatya.
- Az semmi, én a munkahelyemen vettem észre, hogy egy fogkefe lóg ki
a fejemből. De nem is ez a félelmetes.
- Hanem?
- Hanem például egy vámpírmedve.
ez semmi, én egy régi hirdetésen olyat fedeztem fel...nemhogy szarik a kutya a háttérben, hanem kutyaszart lapátolták épp! aki a képen szerepelt a szaros lapáttal nemhiszem hogy szivesen nézte magát vissza a hirdetésen...
Mé
és az nem az, hogy óriásplakáton hirdetik a madarasteszkóba a filléres digifényképezőt? az akció első napján nyitáskor már nem volt belőlle szerinted az alkalmazottak félretették maguknak azt a 6 db-os készletet?
Köszi a válaszokat.
Lehet hogy félreértitek a gondomat.
Probléma a következő:
Meghirdetnek egy programot amire majd lehet jelentkezni.
Eddig jó.
Még nem lehet de jelentkezek.(mert bunkó vagyok)
Válaszolnak.
örülök.
elolvasom.
még elsem kezdődött a jelentkezés és már betelt.
Ez egy teljesen valóságos és nagyon korrekt oktatás, értelemszerűen akkora a túljelentkezés, hogy van, hogy még a kihirdetés napján betelik a létszám, de érdemes figyelni, és jelentkezni! Ha beregisztrálsz, akkor e-mailt is szoktak küldeni, legalább év elején. Május 6.-án pont csajos tréning van, de ez egyszer van egy évben (aznap van a nemzetközi női motoros nap)! Szerintem utánajárhattál volna egy kicsit dolognak, mielőtt a vicc kategóriába teszel egy olyan kezdeményezést, amit pár lelkes motoros rendőr oktató a szabadidejében ingyen csinál érted, értünk.
- Te kígyó, ne haragudj már, hogy a múltkor cikiztelek a lábad miatt!
- Jó, semmi gond.
- Tényleg?
- Tényleg.
- Akkor kezet rá!
1. Mielőtt belépnél a lakásba, felmutatod a karszalagot.
2. Köszönsz, majd elmagyarázod anyádnak, hogy nincs nálad semmilyen ütő-, szúró- és vágófegyver, valamint kábítószert és robbanóanyagot sem tartasz magadnál.
3. Kérsz egy sört a hűtőből, de a leghátsót, mert az hidegebb.
4. Nem húzod le a vécét, és minden alkalommal legalább hat réteg papírt teszel az ülőkére.
5. Megpróbálsz minél közelebb férkőzni a rádióhoz, hogy elmondhasd: az első sorból hallottad.
6. Óvatosan fényképezed a tévében a klipet, nehogy kiverje kezedből a mobilt a felbőszült tömeg.
7. Szobanövényekre vizelsz éjjelente, hátha nem tűnik fel senkinek.
8. Szólnak, hogy vacsora, mire megkérdezed, hogy melyik sátornál.
9. Egy hétig nem fürdesz, mondván úgysem kerülnél sorra, ja és a víz is tök hideg.
10. Messziről bámulod a posztereket a falon, mert tudod, hogy nem juthatsz az első sorba.
11. Beállít a postás, mire elhívod kötelet húzni, mert kell még egy ember.
12. Mindenhonnan fűszagot vélsz érezni.
13. Sátrat versz a gardróbba, és össze-vissza káromkodsz, hogy a jó helyeket már elfoglalták.
14. Átviszed a bort a szomszédhoz, hogy őrizze addig, míg bejutsz.
15. Bekopogsz az összes lakóhoz, és megkéred őket, hogy legyenek szívesek, úsztassanak.
16. Szomszédból zene hallatszik, legyintesz, mondván, hogy még csak hangolnak.
17. Megkérdezi anyád, mit főzzön, mire te mondod, hogy lángost, mert az a legolcsóbb.
18. Vasárnap ebédre is csak májkrémet és csilisbab konzervet vagy hajlandó enni, csapolt sörrel.
19. Hálózsákban alszol, s mikor villanyt gyújtanak, felriadsz, hogy biztos ellenőrök.
20. Családtagoktól cigipapírt tarhálsz
-te-szól az egyik...ott egy dúc....mire a másik..ott is egy dúc....jézus ez már párduc, fussunk!
Nézd meg a www.motorhang.hu-t! :)))))
- Mindkettőt odaállítod egy fa mellé, és amelyik felmászik az a mókus.
Két fickó beszélget:
- Te, én napról napra szórakozottabb vagyok. Tegnap a buszmegállóban
vettem észre, hogy nincsen rajtam alsógatya.
- Az semmi, én a munkahelyemen vettem észre, hogy egy fogkefe lóg ki
a fejemből. De nem is ez a félelmetes.
- Hanem?
- Hanem például egy vámpírmedve.
_kafer_john_deere-4722906
és az nem az, hogy óriásplakáton hirdetik a madarasteszkóba a filléres digifényképezőt? az akció első napján nyitáskor már nem volt belőlle szerinted az alkalmazottak félretették maguknak azt a 6 db-os készletet?
Lehet hogy félreértitek a gondomat.
Probléma a következő:
Meghirdetnek egy programot amire majd lehet jelentkezni.
Eddig jó.
Még nem lehet de jelentkezek.(mert bunkó vagyok)
Válaszolnak.
örülök.
elolvasom.
még elsem kezdődött a jelentkezés és már betelt.
Tehát a vicc: elfogyott mi nem is volt
Ez v technikai hiba gondolom