Szekely bacsi utazik a vonaton, beszall egy punk gyerek es elul vele szemben.
Nezi a bacsi, majd azt mondja: Jaaaaj
Aztan amikor csak a gyerekre nez, ujra mondja: jaaaaaj
Egy ido utan megunja a punk gyerek es megkerdi:
- Batyam, miert mondja mindig, hogy jaj?
- Hany eves vagy fiam?
- 20
- Jaaaaaaaj
- Na bacsi, ne vicceljen mar, mi a baj?
- Tudod fiam, ugy husz eve lehetett, megbasztam egy tyukot, lehet te vagy a fiam!
Egy 50 éves holland motorost éppen az esés közben kapta le a traffipax:
Részlet a fellebbezésből:
"...ez nem minősül gyorshajtásnak, hiszen a képen nem ül a motoron.
Nincs törvény arra, hogy gyalogos nem csúszhat 137 kilométer/órával."
emberek ezt látnotok kell
facebookon már körbeküldtem ismerősöknek de nektek is látnotok kell
azért hogy ilyet kitaláljon valaki már eléggé pihent agy kell
rássszistá vágy ís kirekesztő tezsvírem, csák a jávádát ákárják
(igaz 1000 ev alatt meg mindig nem talnultak meg sem magyarul sem furdeni, a munkarol nem is beszelve, de mi vagyunk a rasszistak, erted ... )
A tanító néni az összetett mondatokat tanítja. Mint lehetséges kifejezést, a "nem valószínű, hogy" -ot adja meg. A gyerekek példamondatokat mondanak.
Józsika: Édesanyám fogja a pénztárcáját és a kosarát, nem valószínű, hogy nem vásárolni megy.
Tanító néni: Helyes.
Zsoltika: Édesapám reggel magához veszi a táskáját, nem valószínű, hogy ne dolgozni indulna.
Tanító néni: Nagyon helyes.
Pistike: A nővéremhez megérkezik a zongoratanár, lehúzza a nadrágját, a nővérem a bugyiját, nem valószínű, hogy beleszarnak a zongorába.
Volt az évfolyamunkon MM szak is. Én inkább gumicsizmán végeztem, Szent István Egyetem-Ybl, párom meg Minőségbiztosítási mérnökin, Óbudai Egyetem, Rejtő Sándor.
A diploma nem minden, de azért nem rossz.
Ez a "Műszaki manager Bsc." tipikusan választható tantárgyainak listája. A kezdeti műszaki manager = BÜFÉ SZAK mára normális szakká nőtte ki magát, aminek a diplomájával jól le lehet helyezkedni, szóval ez nem az a tipikus BÖLCSÉSZ szakirány, aki arra gondol, hogy mi a lét értelme, de azt mondja: Nagy krumpli, nagy kóla mehet?
Szekely bacsi utazik a vonaton, beszall egy punk gyerek es elul vele szemben.
Nezi a bacsi, majd azt mondja: Jaaaaj
Aztan amikor csak a gyerekre nez, ujra mondja: jaaaaaj
Egy ido utan megunja a punk gyerek es megkerdi:
- Batyam, miert mondja mindig, hogy jaj?
- Hany eves vagy fiam?
- 20
- Jaaaaaaaj
- Na bacsi, ne vicceljen mar, mi a baj?
- Tudod fiam, ugy husz eve lehetett, megbasztam egy tyukot, lehet te vagy a fiam!