Pénteken biztos nem nézek TV-t, de még vizet sem iszok, mert a csapból is az "álompár" esküvője fog folyni, és aki lemaradna azoknak ismétlés a délutáni órákban
Azzal a kéréssel fordulok a t. Területi Egyeztető Bizottsághoz, hogy családi pótlék ügyemben állást foglalni szíveskedjenek.
1962 - ben nősültem. Özvegy asszonyt vettem feleségül, akinek volt egy felnőtt leánya. Apám gyakran ellátogatott hozzánk, minek az lett a vége, hogy feleségül vette mostoha leányomat.
Ezek után természetesen mostohaleányom lett a mostoha anyám, az apám pedig a vejem.
Apám feleségének, illetőleg a mostoha leányomnak, aki egyben az anyám, született egy fia, akinek ezek szerint a mostohatestvére vagyok, mivel a mostohaleányom anyjának vagyok a férje és így a feleségem lett a nagyanyám.
Időközben azonban a feleségemnek is született egy gyermeke, aki apámnak a sógora lett, nekem pedig a nagybátyám egy személyben, mert ha a mostohaanyám testvére a fiam, akkor magamnak az öreg apja vagyok.
Kérem megítélni jár-e családi pótlék a gyerekemnek, illetőleg a nagybátyámnak?
lehet ezzel a sajat kis szappanoperabol szokott nem iden barnult cimborait beeteti, de normalis embert nem ... mar latom lelki szemeimmel, hogy kolompar adonisz buntetett eloeletu 19 eves bucsusTzigany lepofozza a szomszed ozvegy szabonet 12 ev alatt osszekuporgatott 40ezer forintja remenyeben, majd mindent egy lapra felteve beszall a versenyben, ahol az ugyancsak eszak-kelet madzsarorszagrol valo kalanyos marlonbrando es kosarfono tarzan mar dorzsoli a fekete markat a nem mindennapi nyeremeny remenyeben .... nemtom vajon a leeresztett kosarlabda es az utcaturmix kutyak szinten a fonyeremeny reszet kepezik e, valoszinunek tartom hogy felaron is csak alku targyat kepezik a kovetkezo mondat kisereteben: "tezsvirem, ennyiert ez nincs benne, annyira a szivemhez nottek". mellesleg egy telefingott, valoszinuleg hivatalos mercedesszarvizben javitott hibatlan, szervizkonyves gepjarmurol beszelunk, melyet nyaron paros heteken pitbullkolyok, paratlan heteken dinnye szallitasra hasznaltak, valamint telen szokasos tuzifalopkodo valamint vasutikabel szallitasara valo, alkalmasint pentek-szombat ejjeli ficcsosverda-diszkoelott-ordit-a-kadlottkarcsi kozossegi gepjarmukent funkcionalt. sanda gyanum szerint a hatso ulesen megtalalhato az egesz klan dns terkepe odarohadt sperma formajaban a-tol z-ig, melyek sajat unokatesoik, hugaik, anyjuk nem eppen tiszta nemzonyilasaibol tavoztak parosodas elott/utan.
baszki hogy nekem ezek eszembe sem jutottak