nabaszki. mostmár engem is idegel.
ha egyszerre lenne szökőár, terrormerénylet, vulkánkitörés, és sáska invázió stb. ezek együtt se töltenének ki annyi időt a híradóból mint ez az "évszázad esküvője"
csapból is ez folyik. közben kiderül hogy senkit sem érdekel. ez most törvényszerű hoggy mindennek erről kell szólnia?
ne legyunk naivak, az uriember neve Rosenfeld Mátyás volt, de akkoriban divatos volt a zsirafok kozott a nevvaltoztatas, erosen elt meg az akkori emberekben a tanacskoztarsasag es a lenin fiuk emleke, nem is hiszem hogy konnyen el lehetett felejteni, pl mikor magyar katonatiszteket lottek a dunaba, es most kiknek van "emlekmuve" a duna parton? a zsirafoknak .... elbaszott egy vilag ez ... nagyon elbaszott ....
A professzor azt fejtegeti, hogy a sperma glukóz-tartalma viszonylag magas.
Egy orvostanhallgató leány megkérdezi:
- Jól értettem: a férfiak spermája tele van glukózzal, mint mondjuk a cukor? -
A professzor igenlő válaszára így folytatja:
- Akkor miért nem édes?
A kitörő röhögésből rájön, mit mondott, belepirul, de meghallja a professzor egzakt válaszát:
- Azért nem érzi édesnek, mert az édességet ízlelő bimbók a nyelve hegyén vannak, nem a torkában.
ha egyszerre lenne szökőár, terrormerénylet, vulkánkitörés, és sáska invázió stb. ezek együtt se töltenének ki annyi időt a híradóból mint ez az "évszázad esküvője"
csapból is ez folyik. közben kiderül hogy senkit sem érdekel. ez most törvényszerű hoggy mindennek erről kell szólnia?
- ?
- A gyufát büntetlenül meg lehet gyújtani.
http://www.keptelenseg.hu/kept...
- Bekapod előle a F.szt!
Egy óvatlan pillanatban, amikor nem figyeltünk oda, kicserélték a
szánkban a faszt!
Egy orvostanhallgató leány megkérdezi:
- Jól értettem: a férfiak spermája tele van glukózzal, mint mondjuk a cukor? -
A professzor igenlő válaszára így folytatja:
- Akkor miért nem édes?
A kitörő röhögésből rájön, mit mondott, belepirul, de meghallja a professzor egzakt válaszát:
- Azért nem érzi édesnek, mert az édességet ízlelő bimbók a nyelve hegyén vannak, nem a torkában.
Peter Griffin: Igen! mi történt?
Főnök: Maga alszik munka közben?!
Peter: Nem csak belement egy bogár a szemembe és probálom megfojtani.