Természettudományi alapismeretek
KMEMA12MNC Matematika I.
KMEMA22MNC Matematika II.
KMEFI11MNC Fizika
RMTKE11MNC Kémia
BAGAI11MNC Anyagismeret
BGB
MM11MNC Mechanika
KMEEL11MNC Elektrotechnika
RMTIN14MNC Informatika I.
RMTIN24MNC Informatika II.
RMTIN34MNC Informatika labor
Gazdasági és humán ismeretek
GGTKG12MNC Mikroökonómia
GGTKG22MNC Makroökonómia
GSV
VG11MNC Vállalkozásgazdaságtan
GVMGS11MNC Gazdaságstatisztika
GVM
MI11MNC Minőségbiztosítás és minőségirányítás a.
GSVER11MNC Ergonómia
Kötelezően választható tárgy
GGTVL11MNC Világgazdaság - Európai Unió
GSVGF11MNC Gazdaságföldrajz
GGTPU11MNC Pénzügyek alapjai
GGTKO11MNC Környezetgazdaságtan
GGTSZ11MNC Szociológia
Sz
akmai törzsanyag
Műszaki törzsanyag
RMKMA11MNC Műszaki ábrázolás
BGBAM11MNC Általános mérnöki ismeretek
BAGGA11MNC Gyártástechnológia alapjai
KMAMT11MNC Méréstechnika
KMEDT11MNC Analóg és digitális technika
NSTAB11MNC Adatbázisok
NSTWP11MNC WEB programozás alapjai
RMKTT11MNC Terméktervezés
RMKKV11MNC Környezetvédelem
RB
TFD11MNC Feldolgozóipar
Ez pl az egyik "kamuszak" tárgyai a felsorolásodból ( nem minden tárgy csak néhány). Nemtudom, én ezeknek azért látom értelmét. Bár pl. szabadbölcsészetnek én se.
Hali! valaki probált már 120/80 as gumit elöre rakni... ha igen? a gumi ive megmarad rendese, és jól lehet vele dönteni? vagy nagyon hegyes lesz a gumi?
szobatarsamnak is lett infomernok diplomaja, vindoz telepites nem ment neki meg 6. felev vegen, de az elet nehez .... csodalkozott is 2 evig munka nelkul miert ilyen szemet a munkaeropiac.
es ezek a retkek az "ertelmisegiek", ezek verik magukat a legjobban a "diplomajukra", aztan csodalkoznak hogy evekig nincs melojuk, aztan mennek a tecsoba pakolni, a szajuk meg sir, de ez igaz az osszes bolcsesz, tanar, muszaki manager, meg meg sorolhatnam a kamukepzeseket kamudiplomaval, plusz a manapsag divatos "felsofoku okj" kepzes, ami ezekkel egyutt arra jo hogy amig a suliban rohadsz addig sem kell munkanelkulit fizetni rad, szal vicc ....
"Egy vidéki főiskolán tanítok, és sajnos egyre gyakrabban meggyőződöm arról, hogy a diploma és az intelligencia (ész) nincsenek köszönő viszonyban sem... Zh-t írattam az elsősökkel, és már a terembe belépvén kiszúrtam magamnak egy "kislányt", aki tök pinkbe öltözve (már ha az ruha volt rajta!),műkörmeivel a tollba kapaszkodva (alig tudta fogni), púderezte az orrát! Hát...nem mindegy, hogy hogyan ír 0 pontos zh-t az ember lánya! Látszott rajta, hogy baromira izgul, csak nem tudtam, hogy a kérdéseket várja ilyen izgalommal, vagy hogy kibírja a körme anélkül, hogy lepattogna a lakk, esetleg sietne szolizni. Ja, a mobilja is rózsaszínű volt, és a hajában is volt egy-két rózsás árnyalatú tincs. Na, miután "kigyönyörködtem" magam, mondom, írják fel a papírra, hogy NÉV, SZAK..és éppen folytatnám a sort, mire a kislány megszólal: Elnézést! Évszak? Na, gondoltam, nagy az Isten állatkertje, kicsi a kerítés, persze a többiek sírva röhögtek, ő meg abszolút nem értette, hogy min.
Mondtam neki, hogy igen, az évszakot kell felírni, a hónapot, napot, Duna vízállását Paksnál, a Barátok közt tegnap esti epizódjának 5 soros összefoglalóját és a műkörmöse mobilszámát...
Gondoltam, ennyi baromságra csak veszi a lapot...tévedtem, csak az tűnt fel, hogy míg a többiek a kérdésekre várnak, ő már buzgón ír, és láss csodát (?!) minden adatot megkaptam, kivéve a vízállásjelentést, mert arra azt írta: "Tudom ám, hogy ez beugratós kérdés, mert Paks a Tisza mellett van."
Feladtam. És már nem röhögök, mikor ezt a történetet mesélem. Diplomája lesz..."
Természettudományi alapismeretek
KMEMA12MNC Matematika I.
KMEMA22MNC Matematika II.
KMEFI11MNC Fizika
RMTKE11MNC Kémia
BAGAI11MNC Anyagismeret
BGB
MM11MNC Mechanika
KMEEL11MNC Elektrotechnika
RMTIN14MNC Informatika I.
RMTIN24MNC Informatika II.
RMTIN34MNC Informatika labor
Gazdasági és humán ismeretek
GGTKG12MNC Mikroökonómia
GGTKG22MNC Makroökonómia
GSV
VG11MNC Vállalkozásgazdaságtan
GVMGS11MNC Gazdaságstatisztika
GVM
MI11MNC Minőségbiztosítás és minőségirányítás a.
GSVER11MNC Ergonómia
Kötelezően választható tárgy
GGTVL11MNC Világgazdaság - Európai Unió
GSVGF11MNC Gazdaságföldrajz
GGTPU11MNC Pénzügyek alapjai
GGTKO11MNC Környezetgazdaságtan
GGTSZ11MNC Szociológia
Sz
akmai törzsanyag
Műszaki törzsanyag
RMKMA11MNC Műszaki ábrázolás
BGBAM11MNC Általános mérnöki ismeretek
BAGGA11MNC Gyártástechnológia alapjai
KMAMT11MNC Méréstechnika
KMEDT11MNC Analóg és digitális technika
NSTAB11MNC Adatbázisok
NSTWP11MNC WEB programozás alapjai
RMKTT11MNC Terméktervezés
RMKKV11MNC Környezetvédelem
RB
TFD11MNC Feldolgozóipar
Ez pl az egyik "kamuszak" tárgyai a felsorolásodból ( nem minden tárgy csak néhány). Nemtudom, én ezeknek azért látom értelmét. Bár pl. szabadbölcsészetnek én se.