Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is írtam nekik, elfogadták a jelentkezésemet (bár mondták, hogy sokan lesznek a női nap miatt). Viszont nem tudok elmenni, Mohácsra kell mennem temetésre, szerintem vedd át a helyem (Réti Zoltán néven regisztráltak)
Csak, hogy más vélemény is megjelenjen:

Nekem volt már szerencsém részt venni az IVTM képzésén.

Azt kell hogy mondjam, egyedülálló kezdeményezés, ami csak megbecsülést érdemel, nem leszólást.

Ha folyamatosan figyeled az oldalt, időben észreveszed a hirdetett képzéseket.

Hogy ne csak kritikát fogalmazzak meg:

Ha odamész, jó eséllyel részt vehetsz a képzésen, ami köszönet az oktatóknak és szervezőknek, egyedülálló élmény lesz.

Tehát:
Ha a gépsárkánnyal a helyszínen megjelensz, szerintem nem zavarnak el, amíg normális keretek között marad a létszám.
itt egykis vitatéma:
(hátha valaki lemaradt róla)

http://youtu.be/1tuTSZpuCAU
Motoros oktatás ingyen!
Ha elhiszitek ti sem vagytok okosabbak mint én, pláne ha itt http://www.ivtm.hu/index.php?o...
olvassátok. Először azt hittem hogy ez csak véletlen lehet. hogy nem találom a jelentkezési lapot.
Ez van kiírva az oldalon: „A május 6-i tanfolyamhoz hamarosan felkerül a jelentkezési lap.”
Írtam egy mailt: Jelentkeznénk a Május 6-ai oktatásra ha lenne jelentkezési lap.
Válasz gyorsan jött:
Sajnos a nemzetközi női motoros nap miatt betelt a jelentkezés.
A rendezvény megtekinthető, lehet, hogy visszalépők is lesznek.
Találkozó: 2011. május 06. 09.00 Hungaroring főbejárat, moci, védőfelszerelés, enni-, innivaló
T.: PMBB

Kérdés: Miért hülyítik az embet?
Széles utat
hát ezen sírok
megnyugtató.....

Mi már régen tudjuk, hogy a LIBATÖPÖRTYŰ növényi eredetű étel, - hiszen ki látott még húsevő libát?!
De ilyen szépen összefoglalva - jó elolvasni a lényeget.
Egy autón láttam egyszer: A vegetáriánusok sem élnek tovább, - csak sokkal rosszabbul néznek ki!
Ugye milyen jó végre az igazat olvasni?
Imádom azt a doktort, aki az alábbi bölcs válaszokat adta!
Kérdés: Úgy hallottam, hogy az aerobikus testedzés meghosszabíthatja az ember életét, igaz ez?
Válasz: Az ember szíve nem dobog örökké. Ne pazarolja testedzésre a szívét! Idővel minden elhasználódik. Ha felgyorsítja a szívdobogását, attól nem fog tovább élni; ez olyan, mintha azt állítanánk, hogy meghosszabíthatjuk a kocsink életét azzal, hogy száguldozunk vele! Sokáig akar élni? Akkor szunyókáljon gyakrabban!
K: Egyek kevesebb húst, és több zöldséget, gyümölcsöt?
V: Meg kell értenie a logisztikát és a logikát: Mit eszik a tehén? Szénát és kukoricát. És mik ezek? Zöldségek. Igy a steak nem más, mint egy nagyon effektív mechanizmus arra, hogy zöldségek kerüljenek a szervezetbe.
Gabonafélékre van szüksége? Egyen csirkét. A marhahús kitűnő forrása a mezei fűnek. És egy sertésszeletben megtalálható a javasolt napi zöldségmennyiség 100%-a.
K: Csökkentsem az alkoholfogyasztásomat?
V: Dehogyis. A bor gyümölcsből készül.
A brandy az desztillált bor, ami azt jelenti, hogy kivonják belőle a vizet, így még töményebb formában juthatunk gyümölcshöz. A sör pedig gabonából készül.
K: Hogyan számitjuk ki a testzsír-százalékot?
V: Nos, ha egy teste van, és zsíros, akkor 1:1. Ha két teste van és zsíros, akkor 2:1 és így tovább....
K: Mik az előnyei a rendszeres testedzésnek?
V: Egy előnye sincs. Az én filozófiám: Az a jó, ha nincs fájdalom!
K: Az olajban sült ételek károsak?
V: NEM FIGYEL RÁM! .... Manapság mindent növényi olajban szoktak sütni. Hogy lehetne az káros, hogy még több zöldséghez jutunk ezáltal?
K: Felülésekkel meg lehet szabadítanunk hasunkat az úszógumitól?
V: Biztos, hogy nem! Amikor igénybevesz egy izmot, az nagyobb lesz. Akkor kell felüléseket csinálnia, ha nagyobb hasat akar!
K: A csokoládé káros?
V: Megőrült? Az kakaóbab! Az is zöldség!
K: Az úszástól jó alakja lesz az embernek?
V: Ha az úszás jót tesz az alaknak, akkor magyarázza meg nekem a bálnákat.
K: Fontos, hogy az ember formába hozza magát?
V: Hé! A kerek is egy forma!

Remélem, ezzel tisztáztuk az összes étkezéssel és testedzéssel kapcsolatos félreértéseket.
És ne felejtse el:
Az élet NE egy sír felé vezető biztonságos út legyen, hanem bukfencezzünk végig egy üveg borral az egyik kézben, egy csokival a másik kézben, és közben ordítsuk: Micsoda buli volt!

ÉS......

Azoknak, akik állandóan amiatt aggódnak, hogy mit egyenek, itt az
összefüggés a táplálkozás és az egészség között.
Megkönnyebbülés végre megtudni az igazat a sok téveszme olvasása után.
1. A japánok nagyon kevés zsírt fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
2. A mexikóiak nagyon zsírosan étkeznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
3. A kínaiak nagyon kevés vörösbort fogyasztanak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
4. Az olaszok sok vörösbort isznak, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.
5. A németek sok sört isznak, sok kolbászt esznek, és kevesebb náluk a szívinfarktus, mint a magyaroknál.

Mi ebből a tanulság?

Egyél, igyál azt és annyit, amennyi jól esik. Úgyis amiatt fogsz meghalni, hogy magyarul beszélsz..........
http://www.youtube.com/watch?v...

Talán már volt ez is, de még mindig t'k ari
no comment
Sokan hülyéztek le az elmúlt időszakban, de ez akkor fajult el, amikor észrevettem, hogy még a jogsimba is azt írták, hogy: "A korlátozott"
egyetértek.
mi se csaptunk ekkora feneket a lakzinak. nemtudom ők mivel többek mint mi!
Nagyon kis bájosak!
:
-Apu!Ért a nagymama a turbó dízel motorokhoz?
-Dehogy is kisfiam!
-És az automata sebesség váltókhoz?
-Dehogy ért hozzájuk kisfiam!
-Akkor mért fekszik a busz alatt?
Lehet hogy tudatlanságom jelzi, de én nem is hallottam róla egészen délig, de őszintén nem is érdekel, és nem érzem magam kevesebbnek tőle...
És mi volt a többi négy percben, ha nem híradó?
rtl-en a 25 perces híradóból 21 percet nyomtak a híradóról...