Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Méghogy Jim Carrey a gumiarcú:D Akkor ez vajon mi?
Nem nagy ügy
Rajzfilmekben ilyeneket gyakran látunk
Erre kérek véleményeket... :)

» http://video.mon.hu/onok-kuldt...
Hasonló eset.

Cigány nem mond semmit. Rendőrök ki, cigiszünet. A benn lévő nagy hűtőből egy búvárruhába öltözött egyén kicsit elnáspángolja, majd visszamegy a hűtőbe.

Cigány vernyog, hogy kapott, nem hisznek neki, átviszik egy másik helyre, de útközben megállnak kicsit időzni. A hűtő emberestül költözik az új helyre.

Ismét nem mond cigányunk semmit, ezért pihi cigiszünet.
Ismét nyílik a hűtőajtó.

A negyedikre már nem akarta, hogy legyen cigiszünet, bevallott mindent, persze felnyomta a rendőröket, akik számítottak rá.

Ezért a bazi nagy hűtőt lecserélték egy 50 literesre, a nagyot meg eldugták az alagsorban, a pincében.

Alapvetően hinni akartak a cigánynak, de nem tudták bizonyítani az esetet ügyészek. Az alap hozzáállás általában ez. Sajnos...
Ha ott lenne, szerinted nem az lenne akkor is ami van most?
Akkor most már mindent értek. Én hülye még le voltam maradva.
mikor meg még szerepelt,akkor az is ott volt,hogy"nép" sajnos mi még emlékszünk rá
Az a szó,. hogy demokratikus már rég nem szerepel a a magyar és a köztársaság szavak között
Van egy pár ilyen legenda
A másik meg azt zengi, hogy szintén bevittek egy retket az előállítóba és egy búvár ruhás ember verte meg a béka lábbal, amit szintén nem hitt el a tisztelt bíróság
sok hülyeséget meg lehet csinálni csak megfelelő ember kell hozzá és egy jó társaság, aki ha kell mögötte áll, ami egyre kevesebb a mai rendőrségen
Király :D
Erről jut eszembe egy sztori, amit az egyik haverom mesélt: Cigányt elkapták, és bevitték az őrsre lopásért. Tudták róla, hogy más esetekben is ő volt a tettes, így hát beültették a kihallgatószobába, majd kimentek a rendőrök. A szobában volt egy nagy szekrény, ahova beállították a legnagyobb rendőrgyereket, beöltöztetve mikulásruhába, a fején gorillamaszk, meg bokszkesztyűk. Egyszercsak kiugrott, és kegyetlenül megverte a cigánygyereket. Az persze bevallott mindent, csak ne bántsák. Pár hónappal később a bíróságon előadta, hogy mi történt a kihallgatás alatt. Nos, a bíró nem hitt neki :D
Jó a szöveg
Hát ez az...
Valószínű vagyis bizonyítottam CSAK azért van ott, mert jól hangzik, de nem úgy van.
Még szép.
De ez szerintem kibaszott szomorú. Azt nem értem, hogy a demokratikus szó mi a faszt keres a Magyar és a köztársaság között?
Ez így igaz!
Már megint igazad van bazze....
Ezéééért? Akkor is feljelentenek ha nem csináltál semmit. Na de a rendőrökkel még szerintem nincs is akkora probléma. Több köztük a normális mint a bunkó. Na persze a mi hozzáállásunk az igen meghatározó eleme annak, hogy milyen lesz a rendőr. A legnagyobb probléma ebben az országban az az, hogy létezik ügyészség és bíróság. Na ők aztán azon patkányfajt gyarapítják akik minden és mindenki fölé helyezve magukat bármit megtehetnek és meg is teszik. Na de persze tisztelet a kivételnek mert láttam már normálist is(RITKÁN). Ha esetleg nincs ellened bizonyíték akkor alkalmazzák a nulladik és a mínusz egyes jogszabályt.
Ezek a következők:
0. Azért mert csak!
-1: Amit szabad Jupiternek, nem szabad a .....
Nekem is majdnem ragacsos lett a gatyám mikor mentem rs-el, a pit meg a robogók után:D Csak a szöveg miatt raktam ki:D
15 évesen tuti ragacsos lett volna a gatyám eleje ha mehettem volna ilyennel
azóta megjött az eszem
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs-4491924
Magáért beszél
Megjelent egy hirdetés az egyik újság társkereső rovatában:
"Fiatal, fekete nőstény, férfi társaságát keresi, származás nem számít. Csinosnak mondott lány vagyok, aki szeret játszani. Szeretem a hosszú erdei sétákat, szívesen utaznék a terepjáródban, elvihetsz vadászni, kempingezni, horgászni. Gyertyafényes vacsorákon a tenyeredből ennék. Simogass sokat és bánj velem szeretettel. Amikor hazaérsz, az ajtód előtt várlak
Csak azt viselem magamon, amit a természet adott. Hívd az 555-555-öt és kérd Daisyt."
Ezután 15 ezer férfi találta magát abban a helyzetben, hogy az Atlantai Állatvédőkkel beszél telefonon egy 8 hetes Labradorról.
majd ezutan magara huzta a fukaszat, eskuszom biro ur, igy volt ... majd ujra magara dontotte a salgo polcot ... aztan meg 3x.
hehe
balogarturdiszcigany rendezhetne ingyen dogkutat a kanadai spanjainak, csak akkor szopnak igazan fenyesre a kormos faszat ...
De először jól megverni őket.. rájuk dőlt a Salgópolc. Pont a nyakukra.
Akkor kifizettetik a kiállás költségeit, de azt tuti!
Vagy valótlan bejelentésért
De sztem ha bemondom, hogy bent vannak a retkek most is a házamba akkor száguldanak is jó kis elfogás az nekik
Ezért itt Magyarországon simán feljelentenek a rendőrség félrevezetéséért....