Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja, hogy ebben több is benne van
Ez a csávó énekelte régebben a barbie girl -t
Elég ha arra emlékszem hová tettem a cavintont.
ez ütött, el sem tudom mondani mennyire
Nekem van egy jó viccem, bár ez is elég régi, de hátha olyan öreg vagy már, hogy nem emlékszel rá.

Egy ember fekete monoklival a szeme alatt felszáll egy repülőre és elfoglalja a helyét. Észreveszi, hogy a mellette ülő férfinek is monoklija van a szeme alatt.
- Micsoda véletlen! - kiáltja. - Mindkettőnknek monoklija van a szeme alatt. Megkérdezhetem hogyan szerezte a magáét? Mire a másik:
- Egy freudi elszólás okozta. A jegypénztárnál egy baromi csinos, szőke hajú nő szolgált ki a legnagyobb mellekkel, amit valaha is láttam. Azt akartam kérdezni, hogy "Merre van a mellékhelyiség", de úgy jött ki a számon, hogy "Melle van nagy, az szentség!", mire ő lenyomott egyet. Az első ember erre azt mondja:
- Ez hihetetlen, az enyém is egy freudi elszólás következménye. Azt akartam mondani a feleségemnek reggel, hogy "Drágám, tölts ki nekem még egy kávét", de véletlenül azt mondtam, hogy "A kurva anyádat te egocentrikus kövér picsa, te basztad el az egész életemet!"...
Sose öregedjetek meg, me igazán új viccet nagyon ritkán olvasni.
- Mi a különbség egy terrorista meg egy menstruáló nő között?
- A terroristával lehet tárgyalni.
nekem csütörtököt írt ki
Hű nebassz, és télleg.
bazz
Mér történt?
kemény, csak az y lemaradt.
kemén, mint a gecisbugyi! :)
ezen mindig röhögnöm kell ez egy áááálllllllllllaaaat
Íjjj, bazdmeg...kemény a csávó. Úgy elsétál, mintha nem is történt volna semmi különös.
Régi de :)
egyem a szivüket.
kis aranyosak
Mutattam már a titkos órámat?Azt mutatja, nincsen rajtad bugyi!
Pedig van!
Jah tényleg, már megint egy órát siet!