Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem.
nagyon kész vagyok ma.
Mester ma valahogy nem megy... :D Hát már semmit se értesz?
ez a 3.11-től induló trükk. de a többire is tuti van racionális magyarázat.
kockázd ki... leteszi a három pézt, a jobb oldali pénz szétnyitható-egy pénz de kettőnek látszik, mint a rugósbicska.
amikor alulról ráüt egy pénz a kezében van, az ütéstől a jobbos pénz összecsukódik.
nincs itt csoda ...szemfényvesztés.
Ha te olyan komolyra veszed,akkor valóban nem!
Új tanárnő érkezik az iskolába. Az első nap után kiborulva megy be az igazgatóhoz:
- Igazgató úr, nem bírok az egyik gyerekkel, állandóan azt ismételgeti, hogy "megbaszlak, megbaszlak, megbaszlak..."
- Melyik az, a Móricka? Az a kis vörös, az első padban?
- Igen!
- Az meg is fogja...
Az iskolai előadáson odahajol az egyik szülő a másikhoz:
- Maga szerint az a gyerek a bal oldalon fiú, vagy lány?
- FIÚ! Méghozzá az én kisfiam!
- Jajj, elnézést, nem tudtam, hogy Ön az anyja!
- Az APJA vagyok!
Pistike 5 lapát kutyaszarból kupacot épít a ház előtt. A postás rászól:
- Mit csinálsz Pistike?
- Postást.
Másnap, harmadnap ugyanez történik, a postás megunja és szól a rendőrnek, hogy szedje már rendbe Pistikét. A rendőr el is megy és probára teszi Pistikét:
- Na, mit építesz Pistike?
- Postást.
- Nem véletlenül rendőrt?
- ÁÁÁ! Ennyiből?
Egy fickó üvöltve rohangál az építkezésen. - Mi történt? - kérdeze tőle a mester. - Egy tégla ráesett a lábamra. - Ezért kell így üvöltened? A Józsira tegnap rádőlt az egész fal, és még csak meg se mukkant.
Ez nem is olyan vicces
- Jean, hogy hívják a maga feleségét? - Eszter, uram. - Hmm, Eszter, Eszter. Megdugtam egyszer! Hahahahaha! - És a maga feleségét, uram? - Anasztázia, de ezzel nem tud mit kezdeni. - Anasztázia, Anasztázia. Megdugtam százszor. - Jajj, Jean, ez nem is rímel! - Nem rímel, de igaz!
Két férfi üldögél a kocsmában, az egyik odaszól a másiknak: - Te, komám, mikor születtél? - 1961 február 3.-án. - Érdekes, én is akkor születtem. Hol születtél? - Seattle-ben. - Ez furcsa, én is ott születtem. Iskolába hova jártál? - Az Abraham Lincoln középiskolába. - Hihetetlen, én is oda jártam. Arra megy a pincér, az első fickó odaszól neki: - Figyeljen csak, ilyet még nem hallott! Én és ez a fickó ugyanakkor születtünk, ugyanott, sőt még iskolába is egy helyre jártunk! A pincér bólogat, majd visszamegy a pult mögé. Kérdi a csapos: - Mi újság? - Á, semmi különös, a Johnson ikrek már megint holtrészegek...
A férj megcsalja a feleségét a titkárnőjével, de észreveszi, hogy a nagy szexcsata eredményeképp a vállán egy harapásnyom maradt. Miközben megy hazafelé, azon töpreng, mit mondjon az asszonynak. Belép a lakásba, a kutyájuk szalad felé. Hirtelen ötlettől vezérelve elkezd birkózni az állattal, majd mutatja a vállát a feleségnek: - Nézd csak, mit csinált velem ez a dög! A felesége széthúzza a blúzát: - Az semmi, nézd meg, az én melleimmel mit művelt!
A kommunizmus 7 csodája: 1. Mindenkinek volt munkája.
2. Bár mindenkinek volt munkája, senki sem csinált semmit.
3. Bár senki sem csinált semmit, a tervet 100% fölött teljesítették.
4. Bár a tervet 100% fölött teljesítették, mégsem lehetett semmit kapni.
5. Bár nem lehetett semmit kapni, mindenkinek megvolt mindene.
6. Bár mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott.
7. Bár mindenki lopott, mégsem hiányzott soha semmi.
hát nemtudom de nagyon durva.
de én nem hallottam még ilyen üvegről ami ilyet tudna.
vagy van ilyen?
Ezt miért raktad fel ide
gondolom amiatt mert amorf ergo nincs éles olvadáspontja,és lehet még más tulajdonsága is közre játszik,de ilyesmire tippelnék
Tudod: Káin és Ábel
halod én összehugyozom magam.
ezt hogy az isten nyilába?
ez iszonyat durva.
hát szerintem ez haggyuk.
nem tudom.
leessenek,
Ahhoz, hogy ezek könnyen leesenek elég elbaszott fantázia, és kellő kipihentség szükségeltetik.

Amúgy így is lehet a végét olvasni: a k-áin.
fú bazdmeg lehet én vagyok hülye de nem fogom fel ezeknek az értelmét.
most amúgyis lassó a felfogásom, de nem jövök rá.