Az iskolában a gyerekeket kérdezgetik szüleik foglalkozásáról .
Jancsika kivételesen csöndben ücsörög, de őt is megkérdezi az tanító néni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik?
- Az apukám egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és buzik előtt táncol, és néha, amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és kielégíti őket, még seggbe is kúrják.
Az tanítnő elkapja Jancsikát és a folyosóra viszi:
- Apukád komolyan ebből tartja el a családot?
- Nem, igazából szakállamtitkár a Gyurcsány-féle Miniszterelnöki Hivatalban, de ezt olyan kínos lett volna elmondanom itt mindenki előtt...
Valami széthajtott sz@r, amitől meg akar szabadulni, lehetőleg úgy, hogy elcseréli egy jóra.Még az is kehet, hogy csapágy van széthullva benne.És nem megjavíttatja, hanem csere. Közben azt hiszi hogy okos.
Nekem inkább ez tetszet a hirdetésben legjobban: "4.seb a harmadikat nem veszi de lehet abban is menni vele ha felülök a tankra... " Majdnem le estem a székröl amikor olvastam
Jancsika kivételesen csöndben ücsörög, de őt is megkérdezi az tanító néni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik?
- Az apukám egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és buzik előtt táncol, és néha, amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és kielégíti őket, még seggbe is kúrják.
Az tanítnő elkapja Jancsikát és a folyosóra viszi:
- Apukád komolyan ebből tartja el a családot?
- Nem, igazából szakállamtitkár a Gyurcsány-féle Miniszterelnöki Hivatalban, de ezt olyan kínos lett volna elmondanom itt mindenki előtt...