Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

- A női intuíció több millió éves nemgondolkodás eredménye.

- A nők vígaszt nyújtanak, amire nélkülük soha nem lenne szükségünk.
Én elég jól átlátom a dolgokat előre, határozott vagyok, jó a logikám, és jól szervezek. Párom rendet tud tartani, jó érzéke van a csekkek (meg ilyen hülyeségek) kezeléséhez, visszafog, ha elszalad velem a gyeplő, főz-mos-takarít, amiben én (valljuk be) eléggé rapszodikusan veszek részt. Ő a stabil hadtáp, én a merész desszant. Külön-külön nehézkesebben vergődnénk, együtt verhetetlenek vagyunk
Neeem. Ennyire nem sötétek a zsaruk sem.
picsába, megint úgy írtam mint egy rendőr
ja meg amitől ikivagyok de talán ezt máűr beszéltük mink ketten, hogy 99.99999%-ban soha nem azt mondják egy nőre hogy hát ahhoz képest jó, hanem nyalják mindenhol, hoyg de jó, meg de ügyes.. motorban, bunyóban, sokmindenben úgy állnak a nők, hoyg vakok közt félszemű a király. Ez mondjuk nagy előny sok téren, hogy míg férfiként vért kell izzadni, addig ah egy nő icipicit is konyít hozzá már istenítik. Persze alapvetően férfi-világ van, rengeteg dolgo van aminél nem úgy kezelnek egy nőt sajna mintha én megyek oda elintézni sajnos.
hát azért.. amiben általában jobbak an ők, abban is ha egy férfi nekikezd 90% hogy jobb lesz. (szakács, ruhatervező, tánctanár is mennyivel több a férfi, stylist, és mióta van nekünk Vásáry Andrénk azóta szopránban is ) de tényleg. Amiben a nők jobbak az a monotóniatűrésük, és emiatt lehetnek a hétköznapok hősei, és emiatt nem csinálnak általában(!) semmiben kiemelkedőt hanem sokmindenben rengeteget, és mint tudjuk ez mozgatja a világot, DE ha egy valamit kell megcsinálni ami nagy dolog akko jövünk mi.
Csak egy idézet tőlük:

"A nőknek a testük 2,5% az agyuk, míg a férfiaknak csak 2%." Ebből náluk egyenesen következett, hogy okosabbak minden pasinál. Én műszaki ember vagyok...nálam az következett hogy míg az övéké mechanikusan működik, addig a férfiaké már digitálisan...
ááhhh
én önző dög vagyok és ck a saját érdekeim képviselem
persze...de nm erről van szó...de egyes pasiknak nagyon tud fájni, ha egy nő nm ck a konyhában van otthon...hanm ért máshoz is...és ha esetleg jobban minta a hímnem ... sztem nincs abban semmi... ez egy ostoba vita lenne h ki az okosabb férfi v nő? Van aki ehhez, van aki ahhoz ért jobban...
Eli, ez nem egy szerencsés szitu, hogy te, aki értelmesebb vagy az átlag nőknél, ki akarsz állni MINDANNYIUKÉRT
Én voltam, de hálistennek negatív lett a teszt.
hát kérem, el lehet menni iq tesztet írni, és utána megmondani az eredményt.
én nm vagyok feminista tényekkel és érvekkel szeretem alátámasztani az álláspontom is...
kikészítettek mi
Ez egy érdekes vita lehetne és van egy storym is amikor 3 feminista csajjal a vonaton ültem és fikázták a srácokat de nem akarom tovább offolni a fórumot ezzel

Itt egy szuper játék srácoknak és csajoknak:

www.coroflot.com%2Fpublic%2Fin..." target="_blank">Játék
jahhh...mert ha fény derül arra h okosabb egy nő nálad...a pici lelked és a férfi egód sérül
Abból sosem sül ki semmi jó ha egy nő gondolkodni kezd...plussz elég sokáig is tartana
Miért te meg nyomnád?
a "gondol"-nál mié' nincs gomb?
A fene szokta meg. Talán csak bele vagyunk kényszerítve.... pillanatnyilag
van okr ismerős akire rosszul néznek vagy félreérthető dolgot mondanak neki, egyből rasszistának nevezi az illetőt, és fenyegetni kezdi (hadne mondjam milyen szövegekkel jön...)

de most jut eszembe, ez egyáltalán nem furcsa, náluk ez a gondolkozásmód megszokott.
Hát, sajna, nem igazán a vicc kategória
felbosszantott ez a szöveg...
pedig még csomó dolog ki is maradt belöle.
elmélet vs gyakorlat

Családi vacsora. Az apa megkérdi a feleségétől: Drágám 1.000.000 Ft-ért lefeküdnél valakivel? feleség:persze
Az apa odafordul a lányához. Kérdi: és te édesem 1 millióért, lefeküdnél valakivel? A lánya: Hát persze édesapám!

Na erre az apa odafordul a fiához és azt mondja: Na látod fia elméletileg van 2 millió Ft-unk, gyakorlatilag van 2 kurv a a családban