Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello asshle ez tetszik
NA ERRE VARJATOK GOMBOT ::::::::::::::::::::::::::::::A doktor azt mondta: - Ferenc, a jó hír az, hogy meg tudom gyógyítani a fejfájását. A rossz hír az, hogy ehhez kasztráció szükséges. Ön egy nagyon ritka állapotban van, amelynek az az oka, hogy a heréi nyomják a gerincét, és a nyomás okozza a pokoli fejfájást. A nyomás megszüntetésére az egyedüli mód a herék eltávolítása.

Ferenc döbbent és komor volt. Ezek után lesz még miért élnie? Mi lesz Klára asszonnyal? Nem tudott elég ideig koncentrálni a válaszhoz, úgy döntött, nincs más választása, mint menni a kés alá.

Amikor elhagyta a kórházat, 20 év óta először nem fájt a feje, de úgy érezte, hiányzik egy fontos része. Ahogy ment az utcán, rájött, hogy más személyiségnek érzi magát. Új kiindulásból új életet kezdhet. Meglátott egy férfiruházati boltot, és azt gondolta:

- Ez az, amire szükségem van! Egy új öltöny.
Belépett, és mondta az eladónak:
- Szeretnék egy új öltönyt.
Az idősebb szabó szemügyre vette.
- Lássuk csak ... 44-es méret.
Ferenc nevetett.
- Igaz! Honnan tudta?
- 60 éve vagyok az üzletben!
Ferenc felpróbálta az öltönyt. Tökéletesen állt. Mialatt Ferenc gúnárkodott, és csodálta magát a tükörben, az eladó megkérdezte:
- Mi a véleménye egy új ingről?
Ferenc egy pillanatig gondolkodott, aztán azt mondta:
- Igen.
Az eladó szemügyre vette.
- Lássuk csak ... 34-es ujj és 16-1/2-es nyak.
Ferenc ismét meglepődött.
- Igaz! Honnan tudta?
Ferenc felpróbálta az új inget. Tökéletesen állt. Mialatt a gallért igazgatta a tükörben, az eladó megkérdezte:
- Egy új cipőt? - Ferenc lendületben volt: (mint az ország…)
- Igen!
Az eladó megnézte Ferenc lábát.
- Lássuk csak ... 9-1/2 E
Ferenc elámult. (ezt még az NBH sem tudja!)
- Igaz! Honnan tudta?
Ferenc felpróbálta az új cipőt. Tökéletesen illett a lábára. Kényelmesen lépegetett körbe az üzletben; az eladó megkérdezte:
- Mit szólna egy új alsóhoz?
Ferenc gondolkodott egy másodpercet, aztán azt mondta:
- Igen!
Az eladó hátralépett, megnézte Ferenc csípőjét.
- Lássuk csak ... 36-os méret.
Ferenc nevetett.
- Most megfogtam! 18 éves korom óta 34-est hordok!
Az eladó a fejét csóválta.
- Nem hordhat 34-est! Egy 34-es alsó felnyomná a heréit a gerincéhez és pokoli fejfájást okozna!
de lehet víz+foszfor+oxigén+kálium
jaj ez már régi mi is ezzel szórakoztunk kémián vizipók
na ez minek a képlete: H2OPOK
"-Gyerekkoromban volt egy néger barátom................................................
................
aztán apukám eladta..."
Saddam elhatározza, hogy küld egy levelet Bush-nak, csak hogy tudassa, még életben van. Bush kinyitja a borítékot, és ezt a kódot látja benne: 370HSSV-0773H. Átadja az üzenetet a titkosszolgálatnak, hogy fejtsék meg, de nem sikerül. Tovább adják a feladatot az FBI-nak, azok a CIA-nak... Már mindenki ezen dolgozik, mikor eszébe jut valakinek, hogy elfaxolja a Mosad-nak Izraelbe. Egy perc múlva jön a válasz:
- Szóljatok az elnöknek, hogy fejjel lefelé tartja a papírt.
"mama! mama!"
Hülye amcsi faszfej...az ilyet kitenném Afganisztánba a kölkök közé kaviccsal játszani...azt talán nem rontaná el...
nemrossz
ennyi volt a (gondolom) karácsonyi ajándék
Hofi a legnagyooobbbbbb!
http://www.youtube.com/watch?v...
Hofi idézete volt, ami benne van a Tiszta őrültek háza című darabban. ajánlom mindenkinek, mert nagyon nagy. 50perces darab, 5 részben feltöltve. az első rész linkjét meg is adtam.
nem, de nem rossz...
"nah? irigy vagy marhára mi? (...)
nyu-nyugodjál meg, nem a nyúl hozta húsvétra, nyugodj meg.
nyugodjál meg, nem a kávéhoz kaptam, nyugodj meg...
...ultin nyertem"

am vki felismerte az idézetet?
aha...nekem még sosem eresztett...
Padlókő van a nappaliban...
De így már értem...
Nem gumifát vettél véletlenül, (csak vicc volt)
azt azért illik tudni h a fenyő szeret levet ereszteni. vagyis enyvet. ha a szőnyegedet nem akarod kidobni, akkor te is tegyél a fa alá vmi terítőt vagy ami akad.
ha padlón van a fa akor nincs akkora gond. arról fel lehet takarítani körömlakk lemosóval (és lehet utánna szellőztetni ).
és újságpapír minek alá?
- Szomszéd adjon már egy vödör vizet !
- Minek, hiszen van a maga kútjában is.
- Igen, de csak az orráig ér az anyósomnak !

.....Most meg az anyósok.....,
Rendőr az igazoltatni kívánt páciensekhez:
- Rakják a földre a személyi igazolványukat, jogosítványukat és a gépjármű forgalmi engedélyét!
- De biztos úr, csupa sár a föld!
- Csönd legyen, csinálják, amit mondtam. A törzsőrmester úr azt mondta nekem, hogy vegyem fel az adataikat!
..............................
............
................
...............................
Na most mehetnek a rendőrök az ombucmanhoz...........vagy "CB racinghez"....Akinek akkora élettapasztalata van 18-évesen!
nem oda,hanem oda ahol van víz. vagy ahol nincs... már nem tudom
Iskolában a gyerekek
az uborkáról tanulnak. A tanárnő felrajzol egy uborkát a táblára mire az osztály elkezd hangosan röhögni. A tanárnő bepipul és rászól Mórickára:
- Szerinted mit rajzoltam a táblára?
- Egy faszt!
A tanárnő teljesen elképed és rohan az igazgatóhoz, hogy odahívja. Az igazgató bemegy az osztályba:
- Gyerekek mi ez a rendbontás és ki rajzolta ezt a faszt a táblára?
jeeee
de komolyan. kicsi a szobám, és a fa mögött levő szekrényből ki akarok venni vmit, csak odébb tolom a fát
tényleg hasznos, ha helyhiány van.