Igaza van Gabinak...már a kutyák se kellettek volna ide, már akkor is be akartam írni, hogy itt van a www.kutyafajat.hu , meg még sok oldal, ott még örülnek is, de már addigra vége lett a témának, most meg jött ez.....nem azért van ez a topik!
Hajléktalan cigány összedob egy kunyhót télelőn az erdő szélén.Hogy ne kínozza tovább az éhség,lefekszik aludni.Elkezd álmodni.Azt álmodja,hogy nagy háza van,fűtéssel,minden.Odamegy a hűtőhöz,kivesz belőle egy nagy tál töltött káposztát.Kezdené enni,de beugrik neki,hogy melegen mégis csak jobb lenne.Ráteszi a forró radiátorra.Gondolja,hogy amíg az melegszik,addig iszik egy fél szilvapálinkát a hűtőből.Nyúlna a hűtőhöz,de abban a pillanatban felébred.Felül,érzi,hogy nagyon éhes,s így szól: -bassza meg,inkább ettem volna meg hidegen!
Az előbb olvastam: Cigány meghal felkerül a mennybe.Találkozik Kádárral.Kérdi tőle: most jobb vagy régen? Nézd János: a te idődben a politikusok politizáltak.A munkások dolgoztak.A cigányok meg loptak! Most a politikusok lopnak, a munkások politizálnak, a cigányokkal meg dolgoztatni akarnak vazze!
Mi külömbség a zsidógyerek meg a pogácsa között?...............................................
........................................................
.....................
osztálytársamék gyakran járnak át ukrajnába autóval, és úgy kezdődik a történet hogy odajön a kiskatona benyúl az ablakon és mindenkivel kezet fog, azaz egy 100 ftost bele kell ,,csempészni" a kezébe, utána beadják az útleveleket, mindegyikben 200 ft, de volt olyan eset hogy a keresztanyjával ment át és nem raktak 200-ast az útlevélbe, erre visszaküldték hogy hiányos az útlevél és mutogatták neki hogy rakja bele, ha meg netalántán mégse akarnál egy forintot se fizetni akkor úgy szétszedetik a kocsidat bármiféle csempészáru után kutakodva, hogy csodálkozhatsz hogy ilyen sok apró mütyűrből áll a kocsid
Pl.: lakott területen bemérnek 65-tel,egy HAJSZÁRÍTÓVAL!-egy fél óra vita és 200 forint mire elengednek.Elveszi a forgalmit és az útlevelet,mert nincs róla orvosi papírom,hogy nem vagyok kábszeres.Újabb hosszú vita,majd 100 grivnya ellenében elenged/végül is azt azért fizettette,mert nem volt nálam hullazsák és kerékék/.Ez a van rajta sapka,nincs rajta sapka esete az ukrán rendőrrel!2 x 2 sávos úton kivesz a belső sávból.Egy szót nem tud magyarul,de teljesen véletlenül van nála egy kifénymásolt lap egy magyar KRESZ könyvből,amely arról szól,hogy a belső sávban nem haladhatok folyamatosan.Autót csak hébe-hóba lehetett az úton látni.1000 ft.Egy ponton csak azért kellett 200 forintot fizetni az út szélén dekkoló rendőrnek minden ott elhaladó magyarnak,mert magyar vagy.Mata részeg vámos elvitette magát Ungvárra/30 km/,pedig nem oda tartottam!Azt mondta,hogy minden nap erre járok,inkább vigyem el.Mert ilyen szépen kért,elvittem.Végig aludt a k.csög!Fizetni kell csak azért is,mert átmégy,mert pecsétet tesz az útlevélbe,vagy mert ott áll a katona a bódéjában.Mindezt nyíltan.Ha nem fizetsz,félreállít.És ez mindennapos,mindenkivel.Akik voltak már ott,azok tudják miről beszélek!Egy röhej az egész!És a többség olyan arc,mint az előző összeállításban láthattátok!
Rengeteget jártam Ukrajnába/szinte ua.mint az Oroszok/,higgyétek el,hogy egy külön állatfajt képviselnek ott az egyenruhások.Vannak olyan sztorijaim,hogy olyanokat kitalálni sem tudna senki még akarattal sem!
Amikor ide jövök vicceket szeretnék olvasni, nem okoskodást.
Szappanopera
Vádlott,álljon fel!
Ha lesz egy anyós-vicc, akkor az anyósok jöhetnek panaszkodni ? Vagy menjenek egyenesen Hágába?
Viccek fórum új témát talált.
........................................................
.....................
A pogácsa nemkaparja a kemence falát