Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kattints a cumó közepére nagyjából és húzigáld minden irányba. esetleg kattints többször. nem fogsz észrevenni semmit, de egyszer csak elfordul. egy fiókos szekrény lesz belőle, aminek ha az aljára kattintasz - vagyis alá, ott a kulcs. az ajtó meg a nagyjából szekrény jobb felső sarkában van ha szemből nézed.
Kiszivárgott:

- A 2009-ES EMELT SZINTŰ ÉRETTSÉGI MATEMATIKAI ÍRÁSBELI FELADATAI:

- 1. A rendszerváltás óta a nemzeti összvagyon 40%-a tűnt el, és közben 100 milliárd forinttal adósodott el az ország. Hány hónapot kell még lopni a parlamenti képviselőknek, hogy a maradék közvagyon is eltűnjön, és az ország teljesen lepusztuljon?

- 2. Lajcsi faterja Vácon üli a hatéves büntetését, amit kettős gyilkosságért kapott. A gyilkosságért 1.700.000 Ft-ot és egy félmillióért eladható arany Rolex karórát akasztott le. Lajcsi a vérdíjból minden héten eljátszik a lovin 15.000 Ft-ot. Átlagosan minden fogadás 8.000 Ft veszteséggel jár. Mennyi marad a vérdíjból, mire Lajcsi faterja egy év elteltével feltételesen szabadlábra kerül?

- 3. Sanya és Laca egy ukrán autógyűjtőtől a következő teljesítménybért kapják: BMW: 40.000 Ft Merci: 50.000 Ft Toyota: 20.000 Ft Opel: 15.000 Ft.
- Ha a srácok négy BMW-t és hat Toyotát újítanak a gyűjtőnek, akkor hány Opelt kell szerválniuk ahhoz, hogy mindketten 300 ropit keressenek?

- 4. Kolompár Dzsenifer két barátnőjével minden pénteken 16 üveg sört és két doboz cigit lop a közeli non-stopból. Hány üveggel lopnak összesen, mire nyolcadikosok lesznek? A lányok most elsősök.

- 5. Lakatos Winnetou és üzlettársai havonta 3 vasúti sorompóból lopják ki az akkumulátort. Ez átlagosan 8 halálos balesetet jelent havonta.
- a.) Ha egy akkumulátor ára 400 eFt, mennyivel kéne megemelni a családi pótlékukat, hogy a halálos áldozatok száma felére csökkenjen?
- b.) Ha ezek a berendezések nem kerülnének pótlásra, és egyben le is zárnák a veszélyes szakaszokat, hány év múlva lenne nyereséges a MÁV?
Egy kicsit másképp
Obama első intézkedése.
hát ezt nem hiszem el
folyik a könnyem
Azért ez sem semmi ....balnyíl taxis, space banális ürítés!
Már töltöm ...akarom mondani épp vásárlom természetesen.
És még lesz folytatása is ha jól sejtem. Nekem tetszett.
az még semmi, de mire befűztem a filmet nagyapám pajtás fényképezőjébe...
10 perc alatt jól összeszedted
hogyne lenne
köszi szépen!
Van. Ahhoz képest, hogy már az ötödik rész, még érdekes.
Van fűrész5 ?:O Jóó?
19-en nem tudok tovább menni. Írd már le részletesebben léccike.
Ez tetszett, végig is toltam, felfüggesztve a fűrész 5öt
Marha jó
egy jól megcsinált pálcikaember sniperelés :
tactical assassin
Mé nem tudok képet felrakni gépről?
A marketing koronázatlan királya:
A csúszkákat ha húzgálod egymást fedik a számok. Ha sikerült azonosítanod melyik van legfelül és így sorba akkor azt rakd ki oldalt. A legfelső szám kerül alulra(az F betűhöz).
a 14-hez FULL láma vagyok ...mit kell ott csinálni? a kulcs megvan az nem gond, de aztán mit huzigáljak, hova?mi fedi egymást?
Ha nem tévedek, akkor agyon ,,szeretkezte'' egy ló