Úristen meg lehet ezt egyáltalán oldani? Már ráálítottam 3 oszttársamat ,meg én is dolgotzok rajta de nem tudjuk megcsinálni !
1 mindig kimarad
vááááááááá
Basszus, ez komolyan vérfagyasztó, pláne, ha igaz. Mármint, ha a patások ezt kitalálják. Nekem hálistennek halvány dunsztom se volt... bár ittam má két sört, ez lehet csökkenti az ösztönt
Vonatbaleset, mind a 200 utas meghal, csodával határos módon a sofőr életben marad. Van két szemtanú: Józsi bácsi és Pista bácsi.
A rendőrök megkérdezik Józsi bácsit:
- Hát én csak azt láttam hogy a vonat megy a sínen, aztán hirtelen le a sínről, át a mezőn, be a szénakazalba.
Megállapítják, hogy nincs nála minden rendben. Pista bácsit is kivallatták:
- Hát én csak azt láttam hogy a vonat megy a sínen, aztán hirtelen le a sínről, át a mezőn, be a szénakazalba.
Úgy látják, Pista bácsin is meglátszik már az öregkor. Megkérdezik a sofőrt:
- Megyek a sínen, és meglátom, hogy egy cigány ott fekszik a vasúton.
- EMBER, HA MAGA ELÜTI AZT A CIGÁNYT, EGY EMBER MEGHAL ÉS 200 ÉLEBEN MARAD.
- Hát ezt akartam én is, de a cigány hirtelen le a sínről, át a mezőn, be a szénakazalba.......
A traktoros mellé a piroslámpánál beáll egy sportkocsis. Majd a tata fejébe röhög. Azt mondja a tata:
- Na gyorsuljunk kistojás!
A sportkocsis könnyen veszi, és döngetni kezdi a motort. Zöldre vált a lámpa. Már 150km/h-val megy. Hátranéz ott a traktoros a nyomában. Felrakja negyedikbe majd ötödikbe 220km/h, hátranéz még mindig ott a traktoros. Hatodik végsebességen 260km/h hátranéz, lassan utoléri a traktoros. Már mellete van erre odaszól a sportkocsis csávó:
- Mi van ezzel a traktorral öreg?
Öreg tata:
- Nem veszi azt a Qrva kettest...
Sőt, nem csak egyszerűen poén hanem aki ért hozzá az úgyis tudja miről van szó.
Akinek meg fingja nincs az Akra-ról az úgysem értékeli ha normálisan van kiírva. :)
1 mindig kimarad
vááááááááá
sztem qrva jó
A rendőrök megkérdezik Józsi bácsit:
Megállapítják, hogy nincs nála minden rendben. Pista bácsit is kivallatták:
Úgy látják, Pista bácsin is meglátszik már az öregkor. Megkérdezik a sofőrt:
- Megyek a sínen, és meglátom, hogy egy cigány ott fekszik a vasúton.
- EMBER, HA MAGA ELÜTI AZT A CIGÁNYT, EGY EMBER MEGHAL ÉS 200 ÉLEBEN MARAD.
- Hát ezt akartam én is, de a cigány hirtelen le a sínről, át a mezőn, be a szénakazalba.......
- Na gyorsuljunk kistojás!
A sportkocsis könnyen veszi, és döngetni kezdi a motort. Zöldre vált a lámpa. Már 150km/h-val megy. Hátranéz ott a traktoros a nyomában. Felrakja negyedikbe majd ötödikbe 220km/h, hátranéz még mindig ott a traktoros. Hatodik végsebességen 260km/h hátranéz, lassan utoléri a traktoros. Már mellete van erre odaszól a sportkocsis csávó:
- Mi van ezzel a traktorral öreg?
Öreg tata:
- Nem veszi azt a Qrva kettest...
Akinek meg fingja nincs az Akra-ról az úgysem értékeli ha normálisan van kiírva. :)
én viszont az utolsó pályán 6 életről estem le 1re. azt hittem nem fog összejönni de mégis
ez naon kész. muzsika