Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja faxom ,enekem se sikerül pedig már 1 sört is ráállytottam ...
1 mindig megmarad.
mindig magamra veszem az ilyen 2éveseknek szóló feladatot
Akkor Te is elbaxtad az estédet, és Neked se sikerült
hát erre kíváncsi vagyok
Úristen meg lehet ezt egyáltalán oldani? Már ráálítottam 3 oszttársamat ,meg én is dolgotzok rajta de nem tudjuk megcsinálni !
1 mindig kimarad
vááááááááá
az eredeti már a csengőhangom nagyon büntet
Basszus, ez komolyan vérfagyasztó, pláne, ha igaz. Mármint, ha a patások ezt kitalálják. Nekem hálistennek halvány dunsztom se volt... bár ittam má két sört, ez lehet csökkenti az ösztönt
továbbfejlesztett /sorry/
Nemrég volt az eredeti, ez most annak a továbbfeklesztett verziója: http://www.youtube.com/watch?v...

sztem qrva jó
en meg azt hittem, hogy a recesszios spiral miatt
en aszittem az orokseg miatt:DDD
Vonatbaleset, mind a 200 utas meghal, csodával határos módon a sofőr életben marad. Van két szemtanú: Józsi bácsi és Pista bácsi.
A rendőrök megkérdezik Józsi bácsit:
- Hát én csak azt láttam hogy a vonat megy a sínen, aztán hirtelen le a sínről, át a mezőn, be a szénakazalba.
Megállapítják, hogy nincs nála minden rendben. Pista bácsit is kivallatták:
- Hát én csak azt láttam hogy a vonat megy a sínen, aztán hirtelen le a sínről, át a mezőn, be a szénakazalba.
Úgy látják, Pista bácsin is meglátszik már az öregkor. Megkérdezik a sofőrt:
- Megyek a sínen, és meglátom, hogy egy cigány ott fekszik a vasúton.
- EMBER, HA MAGA ELÜTI AZT A CIGÁNYT, EGY EMBER MEGHAL ÉS 200 ÉLEBEN MARAD.
- Hát ezt akartam én is, de a cigány hirtelen le a sínről, át a mezőn, be a szénakazalba.......
A traktoros mellé a piroslámpánál beáll egy sportkocsis. Majd a tata fejébe röhög. Azt mondja a tata:
- Na gyorsuljunk kistojás!
A sportkocsis könnyen veszi, és döngetni kezdi a motort. Zöldre vált a lámpa. Már 150km/h-val megy. Hátranéz ott a traktoros a nyomában. Felrakja negyedikbe majd ötödikbe 220km/h, hátranéz még mindig ott a traktoros. Hatodik végsebességen 260km/h hátranéz, lassan utoléri a traktoros. Már mellete van erre odaszól a sportkocsis csávó:
- Mi van ezzel a traktorral öreg?
Öreg tata:
- Nem veszi azt a Qrva kettest...
Sőt, nem csak egyszerűen poén hanem aki ért hozzá az úgyis tudja miről van szó.
Akinek meg fingja nincs az Akra-ról az úgysem értékeli ha normálisan van kiírva. :)
tegnap este nekem is sikerült.
én viszont az utolsó pályán 6 életről estem le 1re. azt hittem nem fog összejönni de mégis
heló nekem tegnap este végig sikerült vinnem a végin 8 életem volt és lement 2 re
nekem is sikerült tegnap este végig
Szerencsére nem vagyok pszichopata.Jó tudni
4. próbálkozásra nekem is sikerült. jót nevettem közben.
mar vegig vittem :)