Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szekrény tetjének
19: Jobb alsó sarokra inkább
ha nagyon elakadnátok akkor itt egy kis segítség :

1. Kapcsold fel a villanyt, kulcs és ajtó.
2. Sötét van, de van nálad egy elemlámpa, ha jó helyre viszed, világít, jobb felső sarokban lóg a kulcs, bal alsó sarokban van az ajtó.
3. Esnek az ajtók, kulcsok, vedd el az egyik kulcsot, miközben esik, több kulcs nem fog esni, de az eső ajtók közül egyre klikk, és kint vagy.
4. Leesik az egér, vaktában kell eltalálni a kulcsot, ajtót. Segítség: a kulcs feletti szám a kurzor relativ távolságát mutatja a kulcstól; ha az egeret úgy mozgatod, hogy a szám minél kisebb legyen, 10 alatt már OK, és kattintasz, megvan a kulcs. Ugyanígy az ajtó feletti szám az ajtótól mért távolságot mutatja. Közelítsd meg, kattints és kint vagy.
5. Szóban egyszerű, de ügyesség kell hozzá! Ugyanis jobb oldalon azt a bütyköt ha teljesen felhúzod, látod, hol a kulcs, gyorsan rá kell kattintani, mert a felhúzott részt amint elengeded, visszasüllyed. Katt az ajtóra és kint vagy.
6. Nyomj egy le és egy fel billyentyűt, vedd fel a kulcsot, klikk az ajtóra.
7. Elég érdekes, egy tankkal kell ellőnöd a kulcsot meg az ajtót, találd el mindkettőt.
8. Ez az egyik legnehezebben kitalálható pálya, próbálgatással jöttem rá. Nyomd meg a gombot és várd meg, hogy a bal oldalon kiemelkedjen az ajtó. Amint rá tudsz kattintani, kattints annyiszor, h már dörömböljön és egyszercsak leesik. Vedd el a kulcsot, katt a gombra, és ott az ajtó.
9. Ha lenyomva tartva húzod az egeret, akkor egy körön keresztül, mint egy elemlámpával láthatod a nyilakat, amik elvezetnek a kulcshoz, majd az ajtóhoz.
10. Nyomkodd a gombot és a mindig változó vonalak egyszer úgy állnak, hogy egy bizonyos pontban keresztezik egymást. Kattints pontosan oda, és kapsz egy kulcsot. Utána a gombot nyomogatva egyszercsak máshol összpontosulnak a vonalak. Katt pontosan oda és ott az ajtó.
11. Jobb egérgomb - I want a key. Jobb egér - I want a door. Katt az ajtóra, kint vagy.
12. Mindig csak a fekete négyzet mellett, felett vagy alatt lévő helyre kattinthatsz. Keresd meg így a kulcsot, majd keresd meg az ajtót. Minden újrajátszásnál máshol van az ajtó és a kulcs is, de ha csak lejár az időd és úgy kezdi újraszámolni, akkor mindig ugyanott vannak.
13. Ismét tankos lövöldözés, viszont van egy kis csavar. Amint jól beállítod a csövet, az egér igaz, hogy rámegy a kulcsra, de ettől nem lesz a tiéd. Pontosan abban a pillanatban, mikor ujjá változik a kulcson a nyil, rá is kell kattintanod a kulcsra, hogy elvedd. A következő lövéssel pedig kilövöd az ajtót, majd arra is kattintanod kell, hogy kinyisd.
Tipp: Használd el a lövéseket arra, hogy becélzod a kulcsot, és akkor kezdj akciózni, mikor ismét 3 rendelkezésre álló nyilad van. Ekkor katt a kulcsra, mikor odaér a nyil, és még van 2 esélyed kilőni az ajtót.
14. Az alsó karika balra csúsztatásával megvan a kulcs. Ezek után mozgasd a két karikát, és próbáld kiokoskodni, milyen sorrendben vannak egymásra pakolva a számok. Jobb oldalt felülre állítsd be a legalsót, majd lefelé az egymáson lévőket. Ekkor fent kiemelkedik az ajtó.
15. Húzd el több mozdulattal a nagy fal alatti deszkát. A fal kidől, mögötte a kulcs. Állítsd vissza kattanásig a falat, és ott a pötty az ajtó kilincse.
16. Az idegtépés mintapéldánya. Katt a bal oldali falra: dominó. Most kattints a középső gombra olyan ütemben, ahogy a kopogást hallod, hogy a jobb oldali szám megegyezzen a bal oldalival. 30 felett már nem látod a 2. számjegyet, csak a kopogásra figyelhetsz. 50-nél tiéd a kulcs. Valószinűleg újra kell kezdened a nyomkodást. 60 -nál megszünik a kopogás, 70-nél már nem látod egyik számot sem. Tartsd az ütemet, nézd erősen az egymásra dőlő dominókat, és 100-nál tiéd az ajtó.
17. A jobb oldali hasáb mögött a kulcs. Húzd a hasábot a másikra, csináltál egy kalapácsot. Ütögesd a falat, míg meg nem reped és megvan az ajtó.
18. Gépeld be az alsó sorban látható szavakat, amilyen gyorsan csak bírod. Egyszer kidől a fal, és tiéd a kulcs, utána az ajtó is.
19. Katt a furcsa alak közepére és lenyomva tartva az egeret húzogasd balra-jobbra, míg meg nem fordul. Ez egy fiókos szekrény! Katt alá, ott a kulcs. Vidd az egered a jobb felső részre, kattogást fogsz hallani 1 ponton. Ott az ajtó, csak katt oda.
20. Hajtsd fel a búrát. Idő... vajon honnan kéne tudni... Megvan! A saját tálcádon lévő óráról. Állítsd be, tiéd a kulcs. Katt a búrára, távolodik a kép, ott az ajtó.
Credit: a most láthatóvá vált teremben te aktiválhatod a hangzó eszközöket, és szép zene kíséretében elolvashatod a készítők nevét.
Végül tiéd A KULCS.
használd a jobb gombot!
akkor az a sok kérdőjel azért volt olyan furcsa ott XD
11. valaki?
18ast megoldottam fél perc alatt, rohadt jóóó ezt már nem modnom meg, kiváncsi vagyok ti mennyi idő alatt jösztök rá.
Na leírom még mielőtt elfelejtem: 14: először a vízszintes görgetőt kihúzod, meglesz a kulcs. Aztán nekem kb 15 perc nézelődés után tünt fel valami. A számokat ha húzgálod, lesz egy olyan ami mindig feljebb lesz. Ez olyan mint látásvizsgálatnál a "hol van az elefánt" szindróma. A sorrend mindig változik szóval az enyémet nem írom le. 0-6 a számok közül mindig azt kell nézni térben melyik van hozzád közelebb és sorrendbe állítani. A végén a 0-0 helyén kijön a 7 ekkor van siker.
15: a vízszintes cuccot ki kell húzni, leesik a nagy fal, azt felállítod és kinyitod.
16: szopás a négyzeten. Ez egy dominós játék. Az elsőt meg kell billenteni viszi maga után a többit. A hangot követvebe kell állni egy ritmusra, először 40 vagy 60nál -már nem emléxem- meglesz a kulcs, gyorsan megszerzed és utána kezdheted előről. Ezt javaslom úgy csinálni, hogy hangosan számolsz, mert 60 után nicns hang és belebonyolódsz. 100ig elérsz, jön az ajtó aztán nyithatod is.
17: jobb oldali kaksit felhúzod, kulcs adott. Később ez lesz a kalapács feje. Bal oldali kaksit behúzod a nagy sárga mezőre, aztán valamilyen úton módon feléteszed a kiindulási jobb kaksit és összeáll egy nnnaaaagy kalapáccsá, aztán szépen elkezded ütögetni nem tudom hogy, és körbeütögettem, és betört a fal.
Most jön majd a 18-as még azt nemtudom...
Remélem segítettem, fél óra alatt ennyire tellett
nem a felhúzással van a gondom, hanem hogy touchpaddal tolom és azzal eltalálni:S
Nekem megvan Mennyit ér a megoldás?
a 14-es sikerült már vkinek? mert már nem tudom mit kéne ott csinálnom csak az a rohadt ajtó nincs sehol...
..nem csak te gondoltál már erre..
kár hogy nem lehet az üzenőfalat ide linkelni
nem tom
na hogy?
Hogy halt meg Mária terézia?
a 14 esre tudtuk valamit a kulcsot megtudtam szerezni de az ajtó nincs meg
pontosítok kész énse jöttem volna rá
ÁÁÁÁÁÁ Kösz erre sosem jöttem volna rá.
már csak a 11 es maradt asz nem tom
kösz kitudtam nyitni
de a szemeddel megfigyeled hogy hol volt,és utána azon a környéken katt!
de de ha elengedem a téglalapot akkor elmén az a sok keresztezés
amikor a téglalapra kattintgatsz ad be közbe olyan képeket ahol az összes vonal egy pontban metszi egymást.na ezt a pontot kell megkeresned,és azon a környéken kattintgatva majd meglesz a kulcs,ha eltalálod a pontot
egér-jobb klikk!