Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen rendben van.
Hibásodik szállit service kiszolgáló védjegy! Javitja ki cserébe ad Átlagos távoli ural!
csak 1 esett le
161
Vettem egy univerzális távirányitot a tv-mhez, mert a gyári haldoklik és nem minden gomb üzemel!
Ezt a használati utasitást kaptam hozzá, elöször azt hittem én hülyültem meg aztán mirre végig olvastam könnyeztem a nevetéstöl!
Jó szórakozást!
Itt egy kis unaloműző játék.
Segíts a haverodnak!
valami JÓ játékot linkehetnétek..
vagy hamburgert,,,
csajozos hotdog,,,?
Valaki egy hotdogot?
Lasssú víz partot mos
1-12ig megvan,de a 10es az hiányzik. Ha vki rájön h mi a nyitja, mondja el :)
elvileg meg kéne nyílnia a következő szobának
első ajtót kinyitom...kiirja clear...aztán nem megy tovább...nem jön fel semmi más....semmi...
akkor most mi van?
162...
volt már?
10es szoba?
ez nagyon geci játék. Az első 12 ajtót kinyitottam, aztán vége :(
Nyisd ki az ajtót :) (mi sem egyszerűbb whehehehe) http://escape-game.com/dak_en....
megcsianltam.nem volt nehez.csak ott rontottam el,h a rendor is szallithat gyerekeket,es erre ne mjottem ra azonnal:) kb 5 perc alatt megvolt
EZ hasonló.
amíg megtalálod pötyögj vele...
ezer éve volt fenn az üzenőfalon egy ügyességi játék... Azt keresem elég rég, ha valaki rájön hogy mi ez, és tudja hol találom, szóljon!
Lényegében a játékos a kamera szemszögéből látta a dolgokat, és egy csőszerű alagútban ment nonstop a "kamera", ahol válaszfalak voltak, és azokon lyuk. Az egérrel kellett irányítani a kamerát hogy a válaszfalakon mindig a lyukba menj át, különben kezdheted újból. A játék egyre gyorsult, és egyre nehezebb volt a támaszfalakon lévő lyukakat becélozni, hogy átmehess rajtuk. Zöld hálóból volt felépítve az "alagút" és ha jól emlékszem valami lightosabb progressive zene ment a játék alatt. Ha valakinek beugrik, légyszi adja meg a címét!
bocsi az OFFért
199 lépés! sikerült
Jovanna, 1x nem tudtam hova tenni a dolgot