Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez eléggé fos
ez jött ki "hibaüziként":
Arra gondoltál róka.
Beszerezhető? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem.
Fehér? Azt mondtad, hogy Részben, Azt mondom, hogy Nem.
Szereti a napfényt? Azt mondtad, hogy Attól függ.., Azt mondom, hogy Igen.
Különböző színű? Azt mondtad, hogy Részben, Azt mondom, hogy Kétséges.
Többszínű? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Kétséges.
Megszelidíthető? Azt mondtad, hogy Talán, Azt mondom, hogy Nem.
Liheg? Azt mondtad, hogy Ritkán, Azt mondom, hogy Igen.

ezek nem ismerik a rókát............
logikás feladatok
JÓL VÁLASZOLTAM!
először átviszi a kecskét, visszajön átviszi a farkast, a kecskét visszahozza, átviszi a káposztát is visszamegy a kecskéért. majd anyázik egyet, hogy mé nincs tupperware tárolóedénye és egy szájkosara!
jóvan, nem vagy ütődött
És ez?

Egy pásztornak át kell vinni a folyón egy farkast, egy kecskét és egy káposztát. A csónakkal egyszerre csak az egyiket tudja átvinni. De ha a pásztor magára hagyja a farkast a kecskével, vagy a kecskét a káposztával, akkor az egyik megeszi a másikat. Hogyan kelhetnek át a folyón, hogy senkinek ne legyen bántódása?
De ost nem csaltam:
ezért megoldhatod a riveres feladványt
Na jó nem, csaltam picit. Egyszerűbb volt utána keresni a megoldásnak neten
eztet nyomjátok: river
csak akkor ha megnézted a kódot, mint Neo és kiszúrtad a hibát
De az én megoldásom szebb bibíííí
a feladatnak nincs megoldasa.anno amikor grafelmeletet tanultunk,akkor ez volt a feladatunk.bebizonyitottuk ilyen-olyan (mar ne memlexem) grafelmeleti tetelekkel,h nincs megoldasa:)
kösz nem, van photoshop-om

Itt a megoldás:
Letöltessz egy virtuális ásót és biztonsági zónán kívüli mélységben elviszed az egyik vezetéket.
A bal oldali ház gázellátását rátok bízom...
Na jó lelövöm a poént, van egy pici kis baki a programban (Flash), azt kihasználva lehet megoldani, amúgy tényleg nics megoldása. Ha vkit érdekel adok linket a megoldással...
azért fura mert egyiknél a házon keresztül van vezetve az egyik vezeteék, pedig azt a program nem engedi, a másik megoldásnál meg a középső ikonnál van egy keresztezés. szabálytalan! rendőr! rendőr!
Én is megfejtettem azért írtam hogy nincs megoldása a feladatnak.
Pedig már ketten is megfejtettük, látod, h van megoldása
Na most a kísérletezőknek üzenem hogy ez a logikai feladvány megoldhatatlan magyarul-nem lehetséges a három házat és a vezetéket így összekötni.
De aki nem hiszi csak próbálkozzon
Ennyi... mi itt a gond?
Hehe sikerült