Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pálfordulat.
Magyarország 70%-ában kemény a víz
-Mi az az aszkézis?
-Na mi?
-Hát a majomláb... mert az kéz is!
köszönöm ,
meg azért mert az hogy "GAY" magyarul azt jelenti: BUZI. bár angliában ez már nem kavar akkora port...
hát különös hely, biztosak lehettek benne. én is onnan kerültem ebbe a világba
mert a kép győrben készült és anglia győrtől messze van
Én nem értem miért avassatok be . . . . .
jah ok
a fejlécben nézd!
asszem én se kockáztatnám meg
pfffffffff
De überzsíristnekirályállategycsodaautóez!
Angliába nem mennék el vele
Elég ciki :
Az Akrát poénosan így is szokták nevezni,szerintem itt nem tuskóság van a háttérben,hanem poén!
1millió 8száezer forint!
180 ezerért gixer
Új kipufogó rendszer a palettán az Aprókavics rendszer
Három feleség; egy aki nem rég ment férjhez, egy aki pár éve már házas, valamint egy aki már 20 éve házasságban él, elhatározzák, hogy feldobják valamivel otthon a "sex-life"-ot. Abban egyeztek meg, hogy egy kis szado-mazo módszert alkalmaznak majd és az élmény után beszámolnak az eredményről.
Egy hét múlva találkoznak és elmesélik mi történt:
-A "friss" házasságban élő hölgy azt mondja:
Párom munkahelyén egy földig érő fekete bőrkabátban jelentem meg, becsuktam az irodája ajtaját, majd amikor ledobtam magamról a szerkót és meglátta, hogy egy fekete bőr bikini van csak rajtam annyira felizgult, hogy az ostort már nem is kellett használnom, vad szeretkezésbe kezdtünk az íróasztalán.
-Aki már pár éve házasságban él a következőt mondta:
Nekem is hasonló élményem volt, párom miután hazajött a munkából, én is fekete bőrszerkóba várva álltam előtte, kettőt rácsaptam a fenekére a bőr ostorral, majd olyat szeretkeztünk, hogy egy második nászútra hívott.
-A harmadik, "rutinos" hölgy, némi tétovázás után őszintén bevallotta: Rengeteget terveztem. A gyerekeket lepasszoltam a nagyszülőknél. Parfümös, olaj fürdőt vettem. Én is beöltöztem a bőrszerkóba, még egy fekete maszkot is fölvettem. Amikor az uram hazajött a munkából lezuttyan a fotelbe, megragadta a TV távirányítóját, majd amikor rámnézett csak annyit mondott:
"Hé Batman, mi van vacsorára?"
bizony nem rossz ötlet... addigra (persze ha minden jól megy) nekem is valami nagyobb szörnyetegem, amivel csak-csak tudom tartani a lépést...
a régi kreténesek térdre borultak volna előtted, hogy zombán laksz :)