Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csatlakoznék a klubhoz bár én ZombárÚ' vagyok, de az csak 10 perc
Peti nem szarozik
nagyon vad
a gyerek is egy kigyúrt vadállat
életveszélyes fenyegetés.....
Te nyertél
Mester kérlek taníts!
gyenge vagy!
Aki tud az tud!
11.053 xD max
Bemegy a csávó a bordélyházba.Odamegy a főnökasszonyhoz s mondja neki.Idefigyeljen, nekem olyan kurvát ajánljon, aki profi az örömszerzésben! Mert engem még egy nő se tudott kielégiteni! Gondolkodik a madam kit is ajánljon. Azt mondja a komának.Menjen fel az emeletre,ott balra az első ajtó. Ki lesz írva hogy Jolánka. Ő a legjobb kurvánk,benne biztos nem fog csalódni. De ő a legdrágább lányunk. Pénz nem számít,csak értse a dolgát,mondja az ürge.Erre föl is viharzik.Eltelik egy óra-CSÖND. Eltelik két óra-CSÖND. Már aggódni kezd a madam mikor vagy három óra múlva ordítva lerohan a koma,kivágódik az ajtón s elrohan. Hát ezzel meg mi történt csodálkozik el a tulaj? Fölmegy s megkérdi Jolánkát.Mi történt a kuncsafttal? Hát csináltuk így is.Csináltuk úgy is. A végén már kifogytam az ötletekből. Mikor eszembe jutott hogy megmutatom neki a CSUKLYÁS módszert. Hát az meg milyen? Kérdi tőle a madam. A makkját bekaptam a bőrt meg a fejemre húztam. Válaszolta Jolánka.
En meg a repulo kozelebe se mehetek basszus. Nekem nem nagyon megy, mar idegesit is
Két rabló betör egy bankba. Nagy nehezen kinyitják az első széfet, de csak vaníliafagyit találnak benne. Azért megeszik. A második széfet is kinyitják, abban is vaníliafagyit találnak és megeszik. Így tesznek a harmadikkal is.
- Pénzt nem találtunk, de legalább ettünk egy jót. - mondják.
Másnap reggel ezt olvassák az újságban:
"Ismeretlen tettesek kiraboltak egy spermabankot."
remélem énis

98.078
akkor most én jónak számítok?
Akkor én max mezőgazdaságinak permetezni!
27
22 sec utasszállító pilótának jó lehetek
Az szép!De 2 perc?!Az nem kevés!
54.047 fejlődök
42 másodpercig bírtam
15 mp és halál!
Mi is
Akkor vadászpilóta már biztosan nem leszek!