Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Test szervei elhatározták, h elég már a rendezetlenségből, ideje vezetőt választani.
Elsőként az Agy szólalt fel: -Teljesen egyértelmű, h mivel mindent én irányítok, én legyek a vezér.
Közbeszólt a Szív: - Ez szép, de mire mennél az általam pumpált vér nélkül? Én vagyok a legnélkülözhetetlenebb, én leszek a vezér!
Mire a Karok: - Haha. És mit tennétek a sok-sok tápláló nyersanyag nélkül amikhez én juttatom hozzá az egész testet? A Tüdő szerint persze az ő munkája volt a legfontosabb, a Gyomor és a Lábak is magukat dicsérték, ahogy szép sorban mindenki más is. A Segg viszont hallgatott. Csak annyit tett, hogy jól összehúzta magát, és nem nyílt ki többé. Lassan mindenki tapasztalta a következményeket: az Agy belázasodott, a Tüdő zihált, a Szív zakatolni kezdett, a Karok erőtlenül lógtak, a Lábak remegtek. A helyzet addig fokozódott, míg végül a Segg lett a Test vezére, és minden rendesen működött tovább.
Tanulság: Ahhoz hogy valaki Főnök legyen, tulajdonképpen nem is kell csinálni semmit.Elég ha az illető egy jókora nagy Segg, aki sok szart csinál.
Mit vársz egy zsidótól?!?
a kép elmaradt
Egy kis ügyességi teszt:
http://people.inf.elte.hu/csal...
tegnap voltunk gurulni egyet... Tartsay-n a benzinkútról indultunk 11+ motorral, elmentünk a Balatonra
Ekkora egy balfaszt. BMW-re futja de egy garázsra nem? :)
napirajz
A humor nagyágyúi
felhívás
veled se találkoztam még, se itt, se a városba

tavasszal össze kéne majd dumálni, aztán a többi szexárdival gurulni egyet
mi ez ?!
szörnyethaltam
rég röhögtem ordítva háromnegyedtizenegykor
ÁÁÁÁÁÁ
Pedig ez nem vicc. Ezen inkább sírni kellene. Kis iróniával, de a valóságban így van. Nagyon kevesen vagyunk és sok aki bérből és fizetésből él és nagyon sok a here. De ebben a topicban ne menjünk bele. Jobb a békesség.

Sámuel, elmegy az Izraeli Bankba.
-Jó napot, Sámuel!- köszönti ot tisztelettudóan a bank alkalmazottja.
-Jó napot. Azért jöttem, hogy 1$ hitelt kérjek.
-1$-t ? De Sámuel, hisz ezt minden probléma nélkül levonhatjuk az ön
bármelyik számlájáról.
-Nem, én hitelbe kérek 1 $-t, amit egy hónapon belül megfizetek. Ha nem
kapom meg ezt a hitelt, minden folyószámlámat megszüntetem az önök
bankjánál, minden ékszeremet elviszem, megszakítok önökkel minden
kapcsolatot.
-De, Sámuel! . Jó, ha így akarja, akkor megadjuk ezt a hitelt. Itt vannak
az aláírandó dokumentumok.
-Mekkora a kamat?
-Havi 3%.
-Rendben, de itt akarom hagyni a BMW-met garanciának.
-Nem, Sámuel, erre semmi szükség. Az ön számlái elégséges garanciát
nyújtanak.
-Ha nem fogadják el a BMW-met garanciának, akkor megszüntetem az összes
számlámat az önök bankjánál, kivonom az összes vagyonomat, ékszeremet.
-Rendben, Sámuel, a Bank alagsori parkolójában hagyhatja a BMW-jét
garanciaként 30 napra.
-Tökéletes!

Sámuel hazamegy, és boldogan mondja a feleségének:
-Ruth, Ruth! Most már nyugodtan mehetünk nyaralni! Sikerült egy parkolót
szereznem havi 0,03$-ért!
Tegnap délután egy fél hét eltelte után elgondolkoztam,hogy miért is vagyok fáradt. Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát!Azért vagyok fáradt,mert túl sokat dolgozom!
Tudniillik 10 millió lakosa van Magyarországnak.
Ebből 3,5 millió nyugdíjas,ami azt jelenti,hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégezni MINDENT!

Hétszázezren tanulnak,ami azt jelenti,hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka,de 800 ezren a kormánynak dolgoznak,így marad 5 millió. Félmillió embert alkalmaz a katonaság.
Lenne még 4,5 millió aktív.600 ezren még iskolakötelezett kor alatt vannak. Ha számba vesszük az összes munkaerőt,aki a parlamentben, polgármesteri hivatalokban,állami támogatású intézményekben, dolgozik,megkapjuk ugyebár azt a maradék 1,5 milliót,akire a tényleges munka elvégzése hárul. Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik kórházban,van táppénzen,hozzájuk jön a félmillió munkanélküli,s máris láthatjuk:pontosan hétszázezer ember osztozik a terheken. Ja... és most olvastuk a legújabb statisztikát:jelenleg 699.998 ember van börtönben,ami

azt jelenti,hogy mindössze két emberre maradt minden munka:
Rám és Rád.
Te most éppen netezel.....
Köszi baszd meg........
ez az egyre többen leszünk!
most már a szőke nő is merülhet....
hát nem ártana...
Nyereményét átveheti a www.hu oldalon feltüntetett- vagy a megbeszélt helyen.