Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismerjük. Amilyen régi, annyira jó. Van már szuperhősös is :)) Nézd meg
beszarást akartam
ez nagyon cefet
ez egy jól sikerült kép lett
egy óra játszás után :D
szopat ... nah talán most...
a kép lemaradt...
http://www.youtube.com/watch?v...
nálam ez viszi a pálmát,asszem 6euro volt egy menet.
Ez k.va jó 752 métert csináltam
Nekem két dolgot tud a német duálosom...de azt nagyon...
ennyi..

VICC:

Télen, miután már 2 hete havazott Seattle-ben, egy férfi vakációzni indult Miami Beach-re, ahol majd másnap találkozik a feleségével, aki éppen egy üzleti úton van Minneapolisban. A férfi egy remek időtöltésre és egy kellemes időjárásra számított, azonban valahogy kavarodás támadt a repülőtéren a bejelentkező kapunál, és a férfi - hiába reklamált - csak a később induló repülőre szállhatott fel.
Miután másnap végre megérkezett a hotelba, érzékelte, hogy egy hőhullám árasztotta el Miamit, igen fullasztó volt a hőség Seattle hűvösidőjárásához képest. A portás egy üzenetet adott át neki, hogy a felesége a terv szerint érkezik. A férfi már alig várta, hogy le tudja hűteni magát egy medencében, de előtte még gyorsan írt egy e-mailt a feleségének,azonban sietségében rossz címet adott meg. Így az üzenete egy idős lelkész feleségéhez jutott el, akinek a férje épp az előző nap hunyt el.
Miután a megszomorodott özvegy megnyitotta a levelet, tett egy pillantást a levél tartalmára, aztán egy kínlódó sikollyal holtan esett össze a padlón. A családja beszaladt a szobába és a monitoron a következő üzenetet olvasták:

Kedves feleségem,

Mint ahogy tudod, tegnap elindultam.
Csak most jelentkeztem be.
Támadt egy kis kavarodás a kapunál.
A reklamációm elutasították.
Megkaptam a holnapi érkezésed megerősítését.

Szerető férjed.

U.I.: A dolgok nem úgy mennek, ahogy gondoltuk. Meg fogsz lepődni, hogy itt lenn mekkora a hőség!

Érdekel, mint vakot a némafilm..
1335

hogy a picsába kell lementeni a képet?
Vitted a pálmát
1305
1188m
HÁHÁHÁHÁHÁH

kép lemaradt
8tizeddel alázlak
én 1028-at hurkagyurka
1025 métert ütöttem 2. ra
782m