Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lim & Lom I.

Lim és Lom mennek az erdőben. Lom minden lépésnél ás egy Í- t a földbe. Mennek egy darabig az erdőben, Lom pedig fáradhatatlanul ás. Egyszer csak elérnek egy kereszteződéshez, ahol Lim jobbra megy, Lom pedig balra.
Mennek mendegélnek immár a külön útjukon, de Limnek hiányozni kezd Lom, ám nem tudja merre keresse, nagyon eltávolodtak egymástól. Elmegy hát az erdészhez meg kérdezni.
-Erdész, nem tudod, merre van társam, Lom?
-Társad, a Lom biztos Í-t ás.

Ja és itt van a saját szerzeményem... avagy:

Lim & Lom II.

Lim és Lom mennek a tisztásra egy-egy vödörrel a kezükben, mert vizet akarnak vinni az ebédhez. Kiérnek a tisztásra, odamennek a kúthoz, de látják hogy a kút nagyon magas és ők azt nem érik fel. Szerencsére a kút mindkét oldalán van egy öregember, akinek odaadhatják a vödrüket, hogy merjenek bele vizet. Lom átmegy a másik oldalra, odaadja a vödrét az embernek, és vár. Lim ugyan így tesz, csak ő ezen az oldalon marad. Kis várakozás után megszólal Lim:
-Vajon mit csinál társam, a Lom?
Mire az öregember:
-Társad, a Lom is meret.
ez k. jóóóó, már gyártom is
Tanfelügyelő érkezik az oroszórára, a fiatal tanárnő kétségbeesetten próbálkozik a legjobb tanulókat felszólítani, de így is siralmas a helyzet.
A hátsó padból Móricka is jelentkezik. Móricka világéletében csonthülye volt az oroszhoz, de talán most, most megmenti az órát!
A tanárnő felszólítja:
- Na, mit jelent a mondat?
- "Figyeld milyen jó segge van a tanárnőnek!"
A tanárnő elvörösödik, dühösen rákiabál:
- Nem elég, hogy buta vagy, meg, szemtelen is! Azonnal ülj le!
Móricka leül, de közben hátrasziszegi a tanfelügyelőknek:
- Minek súgnak, ha nem tudnak oroszul!
TeeJay!
Ez nagyon jó!
hát Zombán sokminden van tényleg... ööö... most nem jut eszembe semmi (na jó Gólya vazze)

nade hogy én se tök off legyek:
http://stripgenerator.com/
tessék gyártani az agyrémeket
Két alak rohan ki az erdőből.
Az egyik futva, a másik medve!
ja persze hogy nem - csak poén volt amúgy ez szerintem a kretén-magazinból jött - ott elég felkapott téma szerény kis községünk na jóéccakát

+hogy ne offoljak: Megy a nyuszika az erdőbe. Egyszercsak fotel.
járhattál volna Szekszárdra a kisegítőbe azé csak nem akkora gáz Zomba
Nagyon durva az Antifaces összes része mindenkinek ajánlom
bazmeg zombai pöttyös iskola... én is oda jártam - ki tudja, lehet még pont az én bizonyítványom
1, Hare Krisna
2, ?!?
3, Medveczky Mazsola
Sorrend:
1, http://puruttya.blog.hu/" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v...
2, http://puruttya.blog.hu/" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v...
Ilyen sorrendben nézzétek meg, -szerintem- rohadt jó!
Indulás előtt legközelebb győződjön meg róla, hogy bent ülök-e a kocsiban.

A frontális ütközés nincs benne az anyagban.

Kérem, tolatásnál ne térdeljen fel az ülésre.

A bekanyarodási szándékát legközelebb ne a hátsó ablaktörlővel jelezze!

Mivel KIT nem tudott eljönni, így ma is magának kell vezetnie.

Az előzésnek nem az a lényege, hogy kikerüli az Ön előtt haladó autót, aztán a szembejövők őszinte megdöbbenésére hosszan egymás mellett haladnak.

Nagyon jól látja, hogy a sebességváltó feladata az, hogy a motor ne 12000-es fordulatszámon működjön, mint az elmúlt húsz percben.. De ezt jó lenne a gyakorlatban is bemutatni.

A gyalogos a legocsmányabb állatfajta, mert mindig azon töri a fejét, hogy mikor ugorjon az autó elé...

Igen. Valóban. Ebben a tükörben akár sminkeli is lehet, de nem ez az elsődleges cél...

Ne hullámozzon már itt az úton, nem hoztam a tengeri betegség elleni gyógyszerem!

Kedves! A szlalom célja nem ugyanaz, mint a bowlingé...

Már nem vagyunk gyalogosok. Nem a járdán közlekedünk...

Legközelebb ne kérje meg a vizsgabiztost, hogy nézze a hátsó ablakon át, hogy merre kanyarodjon tolatásnál, miközben maga előre néz...

Ne Úristenezzen! Isten most értem imádkozik, hogy egyben hazaérjek...

Veresegyháza óta nem nézett a jobb oldali visszapillantó tükörbe...nézze már meg hogy megvan-e még!

Mi lenne ha használná a pedálokat és nem én vezetnék maga helyett?...

A STOP tábla nem javaslat, hanem parancs.
egy modell pert indított a plasztikai sebésze ellen
Emósítás.
Belép a kocsmába 1skót,1zsidó,1cigány és a pápa.
Mire a csapos : Mi ez,valami vicc?
Az amerikai, a francia, a magyar és a cigány állnak az Eiffel-torony kilátóján. Hirtelen az amerikai előkap pár köteg dollárt, elkezdi lehajigálni a mélybe, miközben ezt kiabálja:
- Nekünk ebből otthon rengeteg van!
Ezt látva a francia előkap pár üveg pezsgőt, és elkezdi a mélybe önteni, miközben azt kiabálja:
- Nekünk ebből itthon rengeteg van!
Látva ezt, a cigány aggodalmas arccal fordul a magyar felé:
- Te, eszedbe ne jusson valami hülyeség!
Úszik a cigány gyerek az apjával a tengerben a szárazföld felé.
Megszólal a kis csákó:
- Apu, ez a sziget lákátlan?
- Naná, majd Lákátos....
Jó a történet. CSak ha belegondol az ember, hát felforr a vére. Főleg versenyszférában eltöltött jópár év után

Kérdezi a cigó csávó a faterját:

Ápú, az orsós cigány név?
Ígen, kisfiam
Milyen jó, hogy mink lákátosok vágyunk
egy msáik.

Nem olyan vicces mint elsőre tűnt, inkább elgondolkodtató