Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én még repetáznék is rajta. . .ha valaki fizetné
nem bátorság kellett hozzá hanem vízum meg egy rakás pénz
Szerintem ezekre a vasakra felülni nem kis bátorság!
pláne ha én a állok a szembesarokban!
az ilyesmikkel csak az a bajom, hogy nem szeretem csaaak a technikára bízni magam.. mert motorral pl ha száguldok ugyanúgy megdögölhetek, de inkább rajtam múlik, itt meg passzív vagyok, és úgy izgi.. hát nemtom. Az ilyne dolgok az oylan gyökereknek valók, akik maguk nem tudnak úgy élni hogy legyen elég izgalom.. pl bemenni egy meccsen a szorítóba.. hát az is seggszorítós.
mire leesel elélvezel
ez a stratosphera tower lasvegasban!kb 270 méter magasan vannak ezek a játékok
Ide is jó erős pelus kell...
ja és a poén h 1más után 2x fellőttek :D
ilyenen én Gran Canarián ültem Apámmal. Olyan vidi készült rólunk is, hogy akárhányszor megnézem sírva röhögök
Á bazz, ez mekkora!
biztos h nem
Nem teszed fel?
Szerintem ez a videós kilövés sokkal veszélyesebb, mint egy megtervezett szerkezet. Ha lefelé indult volna meg visszafele? ...na az nem kicsit fájt volna
Én nem merek, ilyenekre felülni, talán a sok baleset miatt sem A többieknek kijár a tit-szelet.
Igen de a az volt a félelmetes ahogy nyekergett
Én meg gyerekkoromban egyszer ültem a budapesti vidámparkban a fa hullámvasúton.
Nagyon jó volt.
szintén LA ben a föld legkeményebb FA hullámvasutja!atyaég még a takony is kifoly az orrombol mikor hátrafelé indult!hu de helyrerázott!na meg a viper!életemben elöször ültem olyan vasuton ami megfordul!és rögtön olyan ami 5 ször!persze 4szer ültem fel gyors egymásutámban aztán meg csak pihegtem a padon!
Én a Garda-Landban az 'Elvarázsolt fára' ültem fel. Utólag talán nem volt olyan vészes, de ahhoz képest hogy gyerekjátékra számítasz, és közben űrhajós képzésben részesítenek - elég kemény...
..húúú, ezeket kipróbálnám, bár hétszer meghalnék közben, de akkor is..
Prater-ben a Turbo Booster-en sikerült produkálnom az igazi halálsikolyt, és átélni a totál halálfélelmet.. ..aztán köv. alkalommal ismét felültem rá, és ugyanez történt..
..megjegyzem, közepesen sem gyenge tériszonyom van mindehhez..
nekem meg van a video!szép vagyok!
de azaz!a práterben!voltam a magic mountanban LAben!meg lasvegasban a sztratoszférában!itt ott 5g a terhelés!van olyan szerkezet amit az f16 katapultja gyorsít!meg olyan hullámvasut amiben állni kell!imádom!
A semmittevéseteket aképpen csoportosítsátok, hogy az lázastevékenységnek mutatkozzék,
de munkává soha ne fajuljon!
A munkahely nem kocsma, ott lármának,zajnak helye nincs, ott pihenni kell!