Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A munka nem fasz!
Efektíve egésznap állhat!
frászt... csak hülye..
..én anno a bécsi Prater-ben teszteltem, meg a bungee-t is, ami szerintem pszichésen durvább, mint ez.. ..viszont a bungee már nincs ott, azt tudom, és ahogy most néztem a weboldalukat, már az Ejection Seat-et sem láttam a listán.. (máshol Space Ball-nak hívják..)
Bátor vagy!
Komoly!
Hol van ilyen?
..nem óhajtottam visszanézni a lobogó fejem üvöltés közben! ..elég volt látni a sírva röhögő haverokat, akik végig kivetítőn nézték lent az egészet élő adásban.. ..de ők nyulak voltak, én meg nem
Miért nem kérted a felvételt?
..egyébként kb. 90 m..
nem arra gondolsz, amikor egy gömb alakú vázszerkezetben van 2 ülés, és gyakorlatilag brutál mágnesekkel feszítik azokat a rúgokat, amit utána elengednek és hadd szóljon? ..mert azt én is próbáltam és vadállat! ..de a videófelvételt nem kértem..
Másodlagos életcél kipróbálni egy ilyet.
ettől sokkal durvábbat probáltam ki!178db rugó feszíti,és kb 70m magasba lő fel!a képem is megnyult rajta a kilövéskor!nagyon állat!van rola video ami a fejemet veszi kb egy méterről folyamatosan!
Képzeljétek, ha lefelé megindul
Gyerekek az az igazi gyorsulás
A kilövés utáni első visszafordító "szédítő érzés" lehet!
Elképzelni nem bírom, abban a percben hány G-s erők hathattak a testére...
Ezek megőrültek!Kemény lehet!
Ez nagyon dúrva én tuti nem tesztelném

Ez beszarás jó volt
De amikor ki akar szarni az ajtón.
szerintem nagyon nagy...a csávó nekem nagyon jim carrey-re hajaz.
amúgy az a legviccesebb, hogy nincs értelme az ingjébe szarni, aztán rákenni a falra és utána felvenni! .
Na akkor azért mer elég durva állapotban kell lenni
Ha egyszer beleszarok az ingembe és utánna még magamraveszem öljetek meg
ez tragédia
ez szörnyű bazmeg
de gyájjjjj fúúúú D_