Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Ott elől csak egy tollat kért a fiatalember erre úgy seggbe dugták....!"
Ezt éjjel olvastam

2 buzi ül a repülőm, az egyik nagyon kanos lesz így feldobja a kérdést: DUGUNK?
A másik szemérmesen odalöki: De hát repülön vagyunk, az emberek mit fognak szólni, biztos rajtunk csámcsog majd mindenki
- Ugyan már, senki nem figyel, nézd csak
Erre feláll és hangosan megszólal:
- Elnézést! Tudna valaki adni egy tollat?
Senki nem felel....az utasok nagy rész alszik, más olvas, zenét hallgat vagy filmet néz
- Láttod, a kutya se kiváncsi ránk....
El is kezdenek kamatyolni.........

Mikor leszáll a repcsi, az utaskisérők segítenek a pakolásban, mire egy öreg bácsihoz érnek, aki össze-vissza lehányta magát....
- Bácsika, rosszul volt? Miért nem szól?

- ÉN? Ott elől csak egy tollat kért a fiatalember erre megb@szták
A házaspár 25. házassági évfordulójukat töltik abban a vendéglőben, ahol először találkoztak. A feleség megkérdi:
- Drágám mire gondoltál, amikor először találkoztunk?
- Arra, hogy ráncossá szívom a csöcseidet és hülyére baszlak.
- És most mire gondolsz?
- Sikerült!
Két kiskamasz beszélget.
- Képzeld, azt hallottam, hogy az indiaiak szerint a túlvilágon újjászületünk valamilyen állat testében!
- Akkor például lehet, hogy belőlem odaát egy csúf kis béka lesz?
- Nem! - vágja rá Ibike - Kétszer ugyanaz nem megy.
jo hogy két naponta beteszitek
Achmed a halott terrorista

Alapmű szerintem
Az állatkereskedésben egy vevő a papagájokat nézegeti megkérdi az eladót.
-Mennyibe kerül az a piros színű?
-10e ft. mondja az eladó
-Mit tud, hogy olyan drága?
-Ez a papagáj 5 nyelven beszél.
-És az a másik kékeszöldes?
-Az 20e tudja az összes ország fővárosa nevét és belépő kódokat akár az FBI rendszerébe is.
-És az a csapzott szürke a sarokban az mennyi?
-Az 50e-be kerül.
-Azt a mindenit mit tud az a papagáj?
-Hát azt nem tudom, de a másik kettő Főnöknek szólítja.

Nénike odamegy a sírásóhoz a temetőben.
- Ne haragudjon aranyoskám, de megmondaná, merre találom a negyvenegyes parcella, harmincnégyes sírt?
- Höhö, ezt bírom... Elmászkálnak, aztán meg nem találnak vissza...
a többi is jó, a mátrixos a legászabb :D
áááááááááááááááááááááááááá

ezt nézzétek meg, na:

http://www.youtube.com/watch?v...
na még egyszer

http://www.kreten.hu/fooldal" target="_blank">Gyűrűk ura
http://www.kreten.hu/fooldal" target="_blank">Ahogy a Gyűrűk ura lehetett volna!
10 perce mondták a rádióban: A Nagykörúton a rendőrök sötétek, a forgalmat a jelzőlámpák irányítják!
Igazat megvalva az jobban érdekel(t), hogy még mindig nem szokták meg ezt a meleget, éghajlatot.
Sajna láttam rajta, hogy sokat szenvedett a melegtől, még ha a relatív hűvös helységekbe beengedtük is.
A miénk nem nagyon csinálta. Havonta, ha egy-két éjszaka üvöltötte a Holdat, de alapvetően csendes kutty volt. Mondjuk engem nem zavart soha, ha csinálta is: jó alvó vagyok.
mondjuk az összes szánhuzo, szokott énekelni holdat, 5-ös fajta csoport, samoyed, husky, malamut, stb, kivéve az eurasier,,
na igen,,,,
Jaja, a malamutban még erősen megvan a falkaszellem. Hiába, amíg az inuitok tenyéstették, farkaspapa sokszor csajozott...
pedig a kutya fontos, minden embernek kell az életébe kutya,,
van egy malamut tenyésztö barátunk is,, na ott van este koncert rendesen,, mondjuk ott falkában van több kutya, és ugy másképp viselkednek mint amikor egyedűl vannak.