3 ember bemegy egy motelba. A recepciós mondta, hogy 30 dollár egy szoba,
így mindegyik fizetett 10 dollárt és elment a szobába. Kicsit később a
recepciós rájött, hogy a szoba csak 25 dollár, ezért elküldte a hordárt a 3
férfihoz az 5 dollárral. Útközben a hordár nem tudta kitalálni, hogyan ossza
el egyenlően az 5 dollárt a 3 férfi közt, így mindegyiknek adott egyet,
kettőt pedig megtartott. Eszerint a három férfi 9 dollárt fizetett, ami
27-et tesz ki. Ha ehhez hozzáadjuk a hordár által megtartott 2-t, az
összesen 29 dollár.
Jelek, amelyek arra mutatnak, ideje (lenne) új autót venned:
1. Az utasülést regisztrálták, mint a Világörökség részét.
2. Légzsák helyett a kormányodra egy kispárna van ragasztva.
3. A csomagtartóban található holttestek szaga már kezd elviselhetetlen lenni.
4. A piros lámpánál legyorsul egy 14 éves gyerek a biciklijével.
5. A 15 perces átvizsgálásra 3 napot kér a szerviz.
6. Tolvajok rendszeresen feltörik az autódat, de csak a szendvicsedet viszik el belőle.
7. Amikor tankolsz, a benzinkutas nem azt kérdi, hogy "Lemossam a szélvédőt?", hanem: "Visszaragasszam a szélvédő nejlont?"
8. Ha megállsz egy piros lámpánál, emberek rohannak oda, hogy megsérültél-e?
9. A Sárga Angyalok még csak nem is válaszolnak a hívásodra.
10. Balra kanyarodáskor rendszeresen elhagyod a barátnőidet.
11. A kocsi fogyasztását nem literben, hanem köbméterben méred.
12. A közlekedési tudósítók már név szerint említenek, amikor a reggeli forgalmi akadályokról beszélnek.
13. A kerekeid gyorsabban kopaszodnak, mint Michael Bolton.
1. Nekem most nem kell férfi
= csak te nem kellesz!
2. Nekem térre van szükségem
= amiben te nem vagy benne.
3. Szeretlek, de
= nem szeretlek.
4. Legyünk csak barátok
= nem tudnál annyit fizetni, hogy elviseljem, hogy mégegyszer hozzám érj.
5. Nekem túl gyors ez a tempó
= nem fekszem le veled, míg ki nem derítem, hogy a konditermes csávónak van-e barátnője...
6. Dagadt vagyok ebben a ruhában?
= jaj, már rég veszekedtünk.
7. Nincs senki más
= csak a bátyád.
8. Ez az, jó, még..., mindjárt ott vagyok!
= vagy nem ott csak essünk már túl rajta.
Kedves Fiam!
Lassan írom ezt a levelet, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Tudatom veled, hogy elköltöztünk otthonról. Mivel egy újságban azt olvastam, hogy a legtöbb haláleset az otthontól számított 30 kilométeres sugarú körben következik be, ezért elköltöztünk a veszélyeztetett zónából. A címet sajnos nem tudom neked megírni, mivel az előttünk itt lakók elvitték az utcanév táblát és a házszámot. Azt hiszem, az új házukban is a régi címüket akarják használni. Az új ház nagyon baró, van egy jó kis mosógép is, bár azt gondolom, valami baj lehet vele. Egyrészt felülről kell beletenni a ruhát, másrészt meg amikor betesszük és meghúzzuk a fent található láncot, akkor a ruha eltűnik, és többet nem jön elő. Néhányszor próbálkoztunk vele, de alig maradt ruhánk, így abbahagytuk.
Az időjárás is jó errefelé, a múlt héten csak kétszer esett: egyszer három, utána meg négy napot. Emlékszel rá, hogy kértél egy kabátot, hogy küldjük utánad? Na, Billy Bob bácsikád szerint túl nehezek a gombok, hogy borítékban feladjuk, így levágtuk az összeset róla. Majd vard őket vissza, megtalálod a belső zsebében.
Bubba bátyád tegnap bezárta a kulcsát az autóba. Képzelheted, egy órába tellett, mire sikerült kinyitni, bár ha nem ülök éppen a hátsó ülésen, még most is nyitogatnánk. A nővérednek gyereke született a reggel, de még nem néztük meg, hogy fiú-e vagy lány, így még nem tudjuk, hogy nagybácsi vagy nagynéni lettél-e.
Sajnos tragédia is történt acsaládban: Bobby Ray bácsikád beleesett egy whiskey erjesztőkádba. A fiúk megpróbálták kihúzni belőle, de olyan hevesen ellenkezett, hogy visszacsúszott és megfulladt. Nemrégiben hamvasztották, három napig égett szegény.
Üdvözöl: Apád.
Egy kisfiú első hosszú húzós napja után hazamegy az iskolából. Az édesapja megkérdi tőle:
- Na, kisfiam, mi volt az iskolában?
Mire így felel:
- Semmi különös apa.
- Jó volt?
- Jó volt.
- Jelentkeztél?
- Jelentkeztem.
- És felszólítottak?
- Igen fel.
- És mit kérdeztek?
- Ki fingott?
3 ember bemegy egy motelba. A recepciós mondta, hogy 30 dollár egy szoba,
így mindegyik fizetett 10 dollárt és elment a szobába. Kicsit később a
recepciós rájött, hogy a szoba csak 25 dollár, ezért elküldte a hordárt a 3
férfihoz az 5 dollárral. Útközben a hordár nem tudta kitalálni, hogyan ossza
el egyenlően az 5 dollárt a 3 férfi közt, így mindegyiknek adott egyet,
kettőt pedig megtartott. Eszerint a három férfi 9 dollárt fizetett, ami
27-et tesz ki. Ha ehhez hozzáadjuk a hordár által megtartott 2-t, az
összesen 29 dollár.
Hol van az egy dollár?
1. Az utasülést regisztrálták, mint a Világörökség részét.
2. Légzsák helyett a kormányodra egy kispárna van ragasztva.
3. A csomagtartóban található holttestek szaga már kezd elviselhetetlen lenni.
4. A piros lámpánál legyorsul egy 14 éves gyerek a biciklijével.
5. A 15 perces átvizsgálásra 3 napot kér a szerviz.
6. Tolvajok rendszeresen feltörik az autódat, de csak a szendvicsedet viszik el belőle.
7. Amikor tankolsz, a benzinkutas nem azt kérdi, hogy "Lemossam a szélvédőt?", hanem: "Visszaragasszam a szélvédő nejlont?"
8. Ha megállsz egy piros lámpánál, emberek rohannak oda, hogy megsérültél-e?
9. A Sárga Angyalok még csak nem is válaszolnak a hívásodra.
10. Balra kanyarodáskor rendszeresen elhagyod a barátnőidet.
11. A kocsi fogyasztását nem literben, hanem köbméterben méred.
12. A közlekedési tudósítók már név szerint említenek, amikor a reggeli forgalmi akadályokról beszélnek.
13. A kerekeid gyorsabban kopaszodnak, mint Michael Bolton.
1. Nekem most nem kell férfi
= csak te nem kellesz!
2. Nekem térre van szükségem
= amiben te nem vagy benne.
3. Szeretlek, de
= nem szeretlek.
4. Legyünk csak barátok
= nem tudnál annyit fizetni, hogy elviseljem, hogy mégegyszer hozzám érj.
5. Nekem túl gyors ez a tempó
= nem fekszem le veled, míg ki nem derítem, hogy a konditermes csávónak van-e barátnője...
6. Dagadt vagyok ebben a ruhában?
= jaj, már rég veszekedtünk.
7. Nincs senki más
= csak a bátyád.
8. Ez az, jó, még..., mindjárt ott vagyok!
= vagy nem ott csak essünk már túl rajta.
Kedves Fiam!
Lassan írom ezt a levelet, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Tudatom veled, hogy elköltöztünk otthonról. Mivel egy újságban azt olvastam, hogy a legtöbb haláleset az otthontól számított 30 kilométeres sugarú körben következik be, ezért elköltöztünk a veszélyeztetett zónából. A címet sajnos nem tudom neked megírni, mivel az előttünk itt lakók elvitték az utcanév táblát és a házszámot. Azt hiszem, az új házukban is a régi címüket akarják használni. Az új ház nagyon baró, van egy jó kis mosógép is, bár azt gondolom, valami baj lehet vele. Egyrészt felülről kell beletenni a ruhát, másrészt meg amikor betesszük és meghúzzuk a fent található láncot, akkor a ruha eltűnik, és többet nem jön elő. Néhányszor próbálkoztunk vele, de alig maradt ruhánk, így abbahagytuk.
Az időjárás is jó errefelé, a múlt héten csak kétszer esett: egyszer három, utána meg négy napot. Emlékszel rá, hogy kértél egy kabátot, hogy küldjük utánad? Na, Billy Bob bácsikád szerint túl nehezek a gombok, hogy borítékban feladjuk, így levágtuk az összeset róla. Majd vard őket vissza, megtalálod a belső zsebében.
Bubba bátyád tegnap bezárta a kulcsát az autóba. Képzelheted, egy órába tellett, mire sikerült kinyitni, bár ha nem ülök éppen a hátsó ülésen, még most is nyitogatnánk. A nővérednek gyereke született a reggel, de még nem néztük meg, hogy fiú-e vagy lány, így még nem tudjuk, hogy nagybácsi vagy nagynéni lettél-e.
Sajnos tragédia is történt acsaládban: Bobby Ray bácsikád beleesett egy whiskey erjesztőkádba. A fiúk megpróbálták kihúzni belőle, de olyan hevesen ellenkezett, hogy visszacsúszott és megfulladt. Nemrégiben hamvasztották, három napig égett szegény.
Üdvözöl: Apád.
- Na, kisfiam, mi volt az iskolában?
Mire így felel:
- Semmi különös apa.
- Jó volt?
- Jó volt.
- Jelentkeztél?
- Jelentkeztem.
- És felszólítottak?
- Igen fel.
- És mit kérdeztek?
- Ki fingott?